kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 να συγκλίνεις για να σουτάρεις με το αντίθεο πόδι ή να σπας την μπάρα πίσω για το δεκάρι. Applause...
petros71 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εχει πολυ γεματη γευση η edinger οπως και η βεργινα ....σε draft ομως νομιζω οτι θα ειναι διαφορετικες, λετε ?
phanispal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ε δεν έχει γεμάτη γεύση η Erdinger, γεμάτη γεύση έχει η Paulaner που είναι και πιο «παχιά». Η Erdinger είναι κάτι ανάμεσα σε lager και weiss, νομίζω πως έχει μπόλικο ανθρακικό.
petros71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα και καλη εβδομαδα ...σωστος για την paulaner ..εχει οντως πιο μεστη γευση απο την erdinger ..απο chimay ? duvel ? leffe ?
freedubus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μπύρα να 'ναι κι ο,τι να ΄ναι, ε κίτσο71; 1
petros71 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μπύρα να 'ναι κι ο,τι να ΄ναι, ε κίτσο71; ειναι κακο να δοκιμαζεις μπυρες ειτε βεργινα ειτε αμστελ ειτε αλφα ειτε ξενες εισαγομενες ? κιτσος...?
leftermann Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μην του δίνεις σημασία του άσχετου, αυτός μόνο ΖΕΟΣ πούναι για το ΠΕΟΣ ναούμ. Τώρα που τον χτύπησε και το ρεύμα, μην τον παρεξηγείς ότι και να πει. Βεργίνα βάης βαρέλι δεν πρέπει να παίζει πουθενά (κάποιος είχε ρωτήσει μερικές σελίδες πριν), τις προάλλες που ήμουν Ξάνθη (εκεί όλα τα μαγαζιά έχουν Βεργίνα, και γενικά αυτήν πίνουν οι περισσότεροι) όποιον και να ρώτησα δεν είχε δει πουθενά...
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μπύρα να 'ναι κι ο,τι να ΄ναι, ε κίτσο71;
athlios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Βεργινα βαισ βαρελι ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ το μπιραρτ στα λαδαδικα.
thomasG4 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 μην του δίνεις σημασία του άσχετου, αυτός μόνο ΖΕΟΣ πούναι για το ΠΕΟΣ ναούμ. Τώρα που τον χτύπησε και το ρεύμα, μην τον παρεξηγείς ότι και να πει. Βεργίνα βάης βαρέλι δεν πρέπει να παίζει πουθενά (κάποιος είχε ρωτήσει μερικές σελίδες πριν), τις προάλλες που ήμουν Ξάνθη (εκεί όλα τα μαγαζιά έχουν Βεργίνα, και γενικά αυτήν πίνουν οι περισσότεροι) όποιον και να ρώτησα δεν είχε δει πουθενά... Έχω την εντύπωση ότι βεργίνα weiss βαρέλι έχει στο ano kato (ένα μικρό μπαράκι πάνω στο δρόμο ανεβαίνοντας για παλιά πόλη) αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.
nemesiskp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μπήαρ σακς. Βαλτε τον ΤΩΡΑ να πιει αμστελ για τιμωρια........... Πετρο no offence ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα