kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχει δυστυχώς, προχθες ημουν. Κλασσικά οταν ρώτησα ενα σερβιτόρο μορφή (έναν 45-50ρη) μου λέει "αφού ξέρεις, πάλι δεν εχει". Η πλάκα ειναι πως ειχα να πάω κάτι μήνες, αλλά με θυμόταν κάθε φορά με αυτή τη μπύρα. Εν τέλει επνιξα το πονο μου στο φοντύ, στα λουκάνικα και την 750ρα Kwak....(πάλι χωρίς το ποτήρι της )
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Κλασσικά οταν ρώτησα ενα σερβιτόρο μορφή (έναν 45-50ρη) μου λέει "αφού ξέρεις, πάλι δεν εχει". Η πλάκα ειναι πως ειχα να πάω κάτι μήνες, αλλά με θυμόταν κάθε φορά με αυτή τη μπύρα. Παλικάρι μεγάλο ο τύπος, αλλά δε τον εμπιστευόμαστε απόλυτα σε ότι δεν αφορά το μαγαζί. Τις προάλλες μου πέταξε ότι το εργοστάσιο της Vondel έχει κλείσει εδώ και 12 χρόνια. Κατά τα άλλα, το δηλώνω δημόσια δωμέσα, μαγαζί στην Αθήνα σαν το BeerStore δεν υπάρχει και έξτρα κούντοζ που φέρνει και τις 2 Delirium.
athlios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχει δυστυχώς, προχθες ημουν. Κλασσικά οταν ρώτησα ενα σερβιτόρο μορφή (έναν 45-50ρη) μου λέει "αφού ξέρεις, πάλι δεν εχει". Η πλάκα ειναι πως ειχα να πάω κάτι μήνες, αλλά με θυμόταν κάθε φορά με αυτή τη μπύρα. Εν τέλει επνιξα το πονο μου στο φοντύ, στα λουκάνικα και την 750ρα Kwak....(πάλι χωρίς το ποτήρι της ) Καλός ο μπάρμπας αλλα μιλαει λιγο πολυ και φερνει την kwak σε ποτηρι ΗΒ(την οποια επισης δεν εχει πια).Για την ογκουστινερ δοκιμασε μηπως τη βρεις σε ενα μπιρστορ-μπιραρτ κατι τετοιο στη Κρηνη διπλα στη πιτσαχατ.
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα μου την έφερε στο ποτήρι της, αλλά χωρίς τη βάση. Ninja skillz.
leftermann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 εμένα μου έφερε την βάση, χωρίς το ποτήρι.
evabb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παλικάρι μεγάλο ο τύπος, αλλά δε τον εμπιστευόμαστε απόλυτα σε ότι δεν αφορά το μαγαζί. Τις προάλλες μου πέταξε ότι το εργοστάσιο της Vondel έχει κλείσει εδώ και 12 χρόνια. Κατά τα άλλα, το δηλώνω δημόσια δωμέσα, μαγαζί στην Αθήνα σαν το BeerStore δεν υπάρχει και έξτρα κούντοζ που φέρνει και τις 2 Delirium. υπαρχουν τουλαχιστον 3 και μπορει και 4η delirium αν θυμαμαι καλα
athlios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 εμένα μου έφερε την βάση' date=' χωρίς το ποτήρι.[/quote'] Εχωνες το ματσναρις μεσα;
kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το ιδιο κατάστημα ειναι, φραντσάϊζ. Συνεπώς ούτε στο ίδιο της κρήνης υπάρχει. Καλά δε το μπιρστορ που ανέφερες (στη καλαμποθάκη) εχιε φάει τη κόκκινη κάρτα του πλανήτη. Ας τη βγάζει με πελάτες τύπου κοραλάκι και μαρκιζ πλέον. Γενικότερα τα γνήσια ποτήρια της kwak εινια ευπαθή. Οπου και να την παρήγγειλα, το ίδιο μου λέγαν. Φουλ σπασμένα.
athlios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Bristol περιοχη μαρτιου επι της Ανθεων. Αν και τους εχω σπασει κιεγω ενα εχουν σιγουρα ποτηρια kwak.
livewire Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα μου την έφερε στο ποτήρι της, αλλά χωρίς τη βάση. Ninja skillz. Υπάρχει και εκδοχή χωρίς τη βάση με επίπεδο πάτο. Προφανώς κομμένη έκδοση γιατί δυσκόλευε πολύ και γινόταν αντικείμενο πόθου κλεπτομανών. Η φουλ έξτρα εκδοχή δε στέκεται χωρίς την ξύλινη βάση. Augustiner στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να πιεί κανείς στο Beeri Beeri, πλατεία Ναυαρίνου. Είναι από τις μπύρες με προβληματική τροφοδοσία και απουσιάζει κατά διαστήματα, αλλά αυτές τις μέρες βρίσκεις. 5,5€.
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχουν τουλαχιστον 3 και μπορει και 4η delirium αν θυμαμαι καλα Η κόκκινη και μια επετειακή, αλλά δεν είναι εξαγόμενες απ' όσο ξέρω. Υπάρχει και εκδοχή χωρίς τη βάση με επίπεδο πάτο. Προφανώς κομμένη έκδοση γιατί δυσκόλευε πολύ και γινόταν αντικείμενο πόθου κλεπτομανών. Η φουλ έξτρα εκδοχή δε στέκεται χωρίς την ξύλινη βάση. Έτσι θυμόμουν κι εγώ, πως ο πάτος είναι σφαιρικός, αλλά υπέθεσα πως θυμόμουν λάθος. Μαθαίνεις κάτι κάθε μέρα!
evabb Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το ποτηρι της kwak παντως δεν ειναι μονο για αυτη την μπυρα. εχω δει και την βερσιον αυτου του ποτηριου για 1 λιτρο μπυρα.
kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Χμμ, αυτό το μπιρι μπίρι δεν το έχω επισκεφθεί! Εχω να περάσω και αιώνες απο ναυαρίνου, αλλά θα κάνω κίνηση στην επόμενη έξοδο...
insomniaK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 να συγκλίνεις για να σουτάρεις με το αντίθεο πόδι ή να σπας την μπάρα πίσω για το δεκάρι.
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παίδες.. ψάχνω ποτήρι μπύρας αλλά αυτό που έχουν στις Pub (UK). Το ψιλο-ψεύτικο, που είναι σαν πλαστικό αλλά και γυαλί ταυτόχρονα. Χωρητικότητας 1 pint. Χωρίς χερούλι, σαν ποτήρι νερού με μία ελαφριά κούρμπα πριν το πάνω τελείωμα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω στην Ελλάδα να αγοράσω τέτοια ποτήρια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα