insomniaK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Μία είναι η μπύρα, 24/7: duckstein. Από εκεί και πέρα: köstritzer, newcastle brown ale and shiner bock. Ε μετά απο αυτές όλες καλές είναι μωρέ με καλή παρέα και λουκάνικα.
insomniaK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 ... για να μαζέψει λουκάνικα απο τα δέντρα...
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Η γιορτή της μπύρας πρέπει να είναι κάθε πέρσυ και καλύτερα. Κάποτε είχα σκοπό να πάω και δε μπορούσα, τώρα μπορώ και μάλλον δε θέλω να πάω με αυτά που ακούω.
phanispal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ερώτηση για τη γιορτή της μπύρας μιας και τώρα είδα ότι παίζει και η Ζέος: Παίζει βαρελίσια Ζέος; Πείτε μου ναι και έφυγα λέμε. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Ήπια, επιτέλους, την Kozel την μαύρη. Δεν με ενθουσίασε. Για την ακρίβεια... μου άφησε την εντύπωση μίας μέτριας μπύρας. Προτιμώ την Kwak χίλιες φορές.
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστός, η μία είναι lager και η άλλη strong ale.
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Μήλα και πορτοκάλια όμως. Εντελώς και χειρότερα μη σου πω. Όμως μου θύμισε αρκετά η Kozel την Kwak
kanesaxo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δε θα το λεγα. Ακριβώς αυτές τις 2 ήπιαμε μολις χθες. Εγώ την Kwak ( αυτή πίνω άλλωστε ) κι αυτή την Κοζελ νταρκ (εχει και διπλή νταρκ). Καμμία σχέση ανάμεσα τους.
petros71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα και καλη εβδομαδα ...η kwak δεν βρισκεται πουθενα ...εχω φαει τον κοσμο...την κοζελ και την μαυρη krucovise την βρισκω
kanesaxo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικότερα παρατηρώ μια μείωση των ετικετών στη θεσ/νικη, στις κάβες και στα μπυράδικα γενικότερα. Εκτός αν ειναι η ιδέα μου...ή πηγαίνω σε λάθος κάβες. Ακόμη και σε "σουπερμάρκετ" που φέρνανε τις παναγιάς τα μάτια, βρίσκεις κάνα 2 κλασσικες weiss και ολη τη σειρά των chimay. Δυστυχώς την αγαπημένη μου Augustiner weiss,πλέον δε τη βρίσκω θεσ/νικη. Αν γνωρίζει κάποιος βόρειος κάβα που να την φέρνει, ας σφυρίξει ιντερνετικά.
athlios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεις να την αγορασεις νομιζω απ'το μπιραρτ αλλα δε ξερω τι παιζει με τιμες.
flik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Καλές είναι οι τιμές του beer art για να πάρεις μπουκάλι, και προσωπικά τις περισσότερες φορές βρήκα οτι είχε και καλύτερη γεύση απο carrefour και βασιλόπουλο. Και ξέρεις οτι θα βρεις σχεδόν όλες τις ετικέτες. Δε θυμάμαι όμως για augustiner έχω καιρό να πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα