nemesiskp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Εγώ απορώ πώς μπορεί κάποιος να πιει τόση πολλή τέτοια μπύρα (όπως οι απλές Lager που έχουμε εδώ) ώστε να μεθύσει. Δε φουσκώνει μετά από 2-3; Θέλω να πω, εγώ από ένα σημείο και μετά μπουχτίζω όπως με το νερό όταν δε διψάω και δε μπορώ να πιω ούτε γουλιά. Με μπύρες όπως η La Trappe Quadrupel όμως, μπορώ να μεθύσω πίνοντας μπόλικη, παρόλο που είναι πιο βαριά. Έχει γεύση, είναι και πίνεται σαν ποτό, δεν είναι σα νερό όπως η Heineken π.χ. Βασικά και τις δύο τις πίνω το ίδιο ευχάριστα, αρκεί να συνοδεύονται από φαγητό. Ξεροσφύρι δύσκολα πίνω τέτοιες μπύρες. Την Αθηναϊκή δεν την πάω με τίποτα λόγω των μεθόδων που χρησιμοποιεί ώστε να έχει τόσο μεγάλο μερίδιο στην αγορά, που για μένα είναι αδικαιολόγητο αν σκεφτεί κανείς την ποιότητα κυρίως της Amstel. Χίλιες φορές να στηρίξω μικροζυθοποιίες που φτιάχνουν σαφώς ανώτερη μπύρα. Μπα εχω γινει φεσι με μια ξαδελφη που κατεβασαμε σε ενα βραδυ σχεδον ενα καφασι Heineken.Γενικα τις larger τις κατεβαζω πολυ ευκολα.Αυτες που δεν μπορω με τιποτα να πιω ποσοτητα ειναι οι weiss.Αν και ειναι ο αγαπημενος μου τυπος μπυρας,στις δυο εχω γινει τουμπανο. Επισης επειδη αναφερατε την la trappe για εμενα η καλυτερη μπυρα για χωνεψη.Ειχα παει σε ενα συγγενικο σπιτι για φαγητο.Μου λεει ενας ξαδελφος εκει(γενικα μπυροβιος) "σημερα σου εχω μαχιμη μπυριτσα να δοκιμασουμε".Ειχαμε ψησει προβατινα,κοτοπουλο,λουκανικα κτλ.Πλακωνομαστε καργα στο φαγητο,αλλα εμεινε αρκετο γιατι ειχαμε ψησει πολλα.Βγαζει την συγκεκριμενη την κατεβαζουμε και τσουπ παει το φουσκωμα!!!Εε μετα ξεκινησαμε δευτερο γυρο φαγητου οι δυο μας.Δεν εμεινε τιποτα .Γενικα θα συμφωνησω οτι κατεβαινει πολυ ευκολα και ευχαριστα η la trappe. Σωστός. Έτσι είναι. Παρεμπιπτόντως τώρα πίνω την απαστερίωτη Pils. Που την βρηκες;Πουθενα δεν την βρισκω την ατιμη και αξιζει. 1
petros71 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 ψωνια για σ/κ chimay duvel και κραφτ και αλφα
petros71 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Aνα γκολ ολυμπιακου ανοιγα μια αλφα ...τουλαχιστον ειχα καλους μεζεδες!!!
hurin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Aνα γκολ ολυμπιακου ανοιγα μια αλφα ...τουλαχιστον ειχα καλους μεζεδες!!! Μη στεναχωριέσαι, όταν θα παίζει στο C.L. εσύ θα κάνει αποτοξίνωση
petros71 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μη στεναχωριέσαι, όταν θα παίζει στο C.L. εσύ θα κάνει αποτοξίνωση Δεν ειμαι ολυμπιακος αλλα υποστηριζω ολες τις ελληνικες ομαδες ...οσο για τον ολυμπιακο ..θα νοιγω σε καθε γκολ που τρωει μια moreti ...ετσι για αλλαγη
hurin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ειμαι ολυμπιακος αλλα υποστηριζω ολες τις ελληνικες ομαδες ...οσο για τον ολυμπιακο ..θα νοιγω σε καθε γκολ που τρωει μια moreti ...ετσι για αλλαγη 210 6452972 210 4224142 210 3304177-8
petros71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 τα τηλεφωνα ειναι για την λεσχη του οσφπ ? ασε εχω mcfarland μπροστα μου που ειναι το μονο κοκκινο που δοκιμαζω !!!
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ψωνια για σ/κ chimay duvel και κραφτ και αλφα το ξεκινας τοσο καλα και το καταστρεφεις στο τελος. 1
petros71 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 το ξεκινας τοσο καλα και το καταστρεφεις στο τελος. Δεν εχεις αδικο ...απλα συνηθειες ειναι αυτες ...αντε να ξαναπαω ...bios 5 να παρω ?
Timonkaipumpa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης καλή σταρένια... Maisel's. Καθαρή Weiss με μεστή γεύση.
phanispal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω πιει βαρελίσια τέτοια, αρκετά καλή. Βαρελίσια Βεργίνα Weiss πού θα βρούμε άραγε..
petros71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης καλή σταρένια... Maisel's. Καθαρή Weiss με μεστή γεύση. Kαι που την βρισκουμε ? μονο βεργινα και erdinger σε weiss πινω,,,
phanispal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Maisel's βρίσκεις σε κάβες, όπως στο Beer-shop: http://www.beer-shop.gr/beers.html?SID=137ac6aa881f229fc163e78341c72162&limit=all Βαρελίσια είχε το James Joyce μέχρι πρότινος. Η Erdinger δε μου αρέσει, την έχω πολύ χαμηλά στη λίστα των σταρένιων. Πολύ καλή θεωρώ τη Weihenstephan και τη Schneider.
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Maisel's βρίσκεις σε κάβες, όπως στο Beer-shop: http://www.beer-shop...72162&limit=all Βαρελίσια είχε το James Joyce μέχρι πρότινος. Η Erdinger δε μου αρέσει, την έχω πολύ χαμηλά στη λίστα των σταρένιων. Πολύ καλή θεωρώ τη Weihenstephan και τη Schneider. Είσαι ωραίος!!! Αν και η Weihenstephaner είναι Heffe Weiss, ωστόσο είναι αρκετά καλή!!! Η μόνη που, κατά την γνώμη μου, ανταγωνίζεται την Maisel's.
athinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά είχα σκοπό κάποια στιγμή να πάω Octoberfest αλλά η κρίση μου άλλαξε γνώμη και οικονομικά και την άποψη μου για τους Γερμανούς.Δεν τους δίνω φράγκο.Τώρα απο μπύρες τί να πεις? Πιστέυω ότι δεν μπορείς να πείς απλά την καλύτερη μπύρα απ'ολες γιατί υπάρχουν τόσα είδη που ταιράζουν με το τί θα φας , τι θα τσιμπήσεις , την ώρα που θα πιεις ,την θερμοκρασία του περιβάλλοντος που θα την πιεις και πάνω απ'ολα την διάθεση σου.Πάντως την Schlenkerla Rauchweizen την καπνιστή που ανέφερε το παλικάρι που άνοιξε το θέμα την δοκίμασα πριν απο πολλά χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση στη ζωή μου να ξαναπιώ αυτό το πράμα.Γενικά , μου αρέσουν όλες αλλά για όλες τις ώρες προτιμώ Leffe σε όλες τις αποχρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα