phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Σωστό, κορυφαία η Aventinus. Μόνο μην την "κάψει" πίνοντάς την παγωμένη.
makiss8 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, BlackRose56 είπε Λοιπόν κάνω bump το thread.... Δοκίμασα νυμφη και μου άρεσε πάρα πολύ μπορώ να πω, επίσης δοκίμασα και Paulaner, οπού με ενθουσίασε. Μέτα από την Paulaner, πια θα προτείνατε ?? paulaner κοκκινη, λιτρα ολοκληρα ! 2
thermaikos4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 νομιζω οτι δεν μου αρεσει καμια lager μπυρα. ωραια η Νησος και η Κερκυραικη η κοκκινη απο ελληνικες. δε γραφω απο μικροτερα ζυθοποιεια γιατι λιγοι θα μπορουν να τις βρουν. μετα προτιμω τις weiss ειτε erdinger ειτε paulaner. κατα καιρους ψωνιζω διαφορες απο το themart που εχει τεραστια ποικιλια.
Xvipes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2024 5 hours ago, BlackRose56 said: Λοιπόν κάνω bump το thread.... Δοκίμασα νυμφη και μου άρεσε πάρα πολύ μπορώ να πω, επίσης δοκίμασα και Paulaner, οπού με ενθουσίασε. Μέτα από την Paulaner, πια θα προτείνατε ?? Δες και την Franziskaner για Weiss 4
BlackRose56 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Δημοσ. 31 Ιανουαρίου Βρήκα μια μικρή κάβα δίπλα στο σπίτι μου, έχω ξεζουμιση την νύμφη και μπόλικες Paulaner. Επίσης είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω leffe blond και König Ludwig Weiss. Δυνατές και η δύο, φυσικά η leffe αρωματικά κερδίζει, αλλά η König με κέρδισε μπορώ να πω. Η επόμενες μπύρες που θα δοκιμάσω είναι kozel και leffe brune + ελληνικές. 3
BlackRose56 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Sunsplash session IPA Ωραία μπορώ να πω Αρωματική, φρουτώδες και ελαφριά Έρχονται και άλλες... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από BlackRose56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα