Προς το περιεχόμενο

περιεργο προβλημα με το dvd writer

vaggelisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω αυτο το dvd writer _NEC DVD_RW ND-3540A

τοσο καιρο τα πραγματα ηταν κυριλε

τωρα ομως

1)αυτο δν ειμαι σιγουρος αν ειναι προβλημα γιατι δε 8υμαμαι παλια τι εκανε...

λοιπον γραφει ενα dvd full σε 35 λεπτα . πολυ δεν ειναι? με Χ16 το γραφει

2)τον τελευταιο καιρο οσα cd βαζω τα καταστρεφει βγαζοντας καποιο λαθος στη διαδικασια(δε θυμαμαι τι ακριβως) ομως τα dvd κανονικα

ξερει καποιος να με διαφωτισει τι παιζει?

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα το ιδιο προβλημα με το ιδιο αντιγραφικο.

1/3 DVDs μου εβγαζε λαθος στην εκτελεση του τελους (Disk at once)

και 1/3 αρχιζε και στο πρωτο δευτερολεπτο μου το πεταγε εξω...

Δημοσ.
Βρε, μήπως έχει απενεργοποιηθεί το DMA? Πήγαινε Control Panel->System->Hardware->Device Manager->2πλο κλικ στο IDE ATA/ATAPI Controllers->2πλο κλικ πάνω στο κανάλι που συνδέεις τα drives->Advanced Settings->Κοιτάς το πεδίο "Current transfer mode". Αν είναι PIO Mode τάδε, πρέπει να επιλέξεις το κανάλι που έχει το πρόβλημα, δεξί κλικ, delete και επανεκκίνηση...

λοιπον το dvr-rw δε διαβαζει cd καθολου ενω dvd διαβαζει

ενα καναλι ηταν PIO Mode το εκανα uninstall και restart το pc μετα μου τα εβγαζε "κανονικα" DMA κι οχι PIO mode ομως cd δε διαβαζει ακομα

καποια αλλη ιδεα? η απλα το dvd-rw ειναι για πεταμα?

Δημοσ.

ναι ρε σεις και εγω εχω προβληματα με το συγκεκριμενο μοντελο και μου σπαει τα νευρα. το προβλημα ομως που εχω εγω ειναι ακομη πιο χοντρο...

διαβαζει ολα τα cd κανονικα αλλα στα dvd κολλαει και μαζι του ολος ο υπολογιστης.ασε που πριν απο καιρο ενω εβλεπα μια ταινια το μοτερακι του εκανε ενα ηλιθιο και δυνατο θορυβο που ηθελα να το ξεριζωσω...και να φανταστειτε οτι την ταινια την εβλεπα και με κ α λ η παρεα....πανω στο καλυτερο το μαλακισμενο!

Δημοσ.

ακουσα οτι κρατωντας το ετσι ψιλοχαλασμενο παιζει να δημιουργησει προβλημα στον υπολογιστη δεν ξερω σε τι..

υπαρχει τετοια πιθανοτητα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...