Προς το περιεχόμενο

μηκος 8800 gts

sret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα μπορει καποιος να μετρησει την 8800gts και να μου πει ποσο μηκος

εχει για να δω αν χωραει στο κουτι μου?

Δημοσ.
καλησπερα μπορει καποιος να μετρησει την 8800gts και να μου πει ποσο μηκος

εχει για να δω αν χωραει στο κουτι μου?

220x100x32mm

Δημοσ.
giati gelas?

και εγώ το βρήκα αστείο, νόμισα στην αρχή ότι είναι πλάκα! Πόσο δύσκολο είναι να μετατρέψεις τα χιλιοστά σε εκατοστά; Ακόμη και εγώ δεν δυσκολεύτηκα, που είχα 14 στα μαθηματικά Γυμνασίου!

Δημοσ.

den einai omorfo na gelas me kapion pou den to katalave i den to iksere, akoma kai an thes na gelaseis gela gia tin parti sou kai mono ala xoris na tou to grapsis.

και εγώ το βρήκα αστείο, νόμισα στην αρχή ότι είναι πλάκα! Πόσο δύσκολο είναι να μετατρέψεις τα χιλιοστά σε εκατοστά; Ακόμη και εγώ δεν δυσκολεύτηκα, που είχα 14 στα μαθηματικά Γυμνασίου!
Δημοσ.

Ίσως δεν θα έπρεπε να απαντήσω, αλλά θα το κάνω, για να μην παρεξηγούμαι.

Ας πούμε ότι βλέπεις στον δρόμο κάποιον να πατάει μια μπανανόφλουδα,να γλιστράει,να τρώει μία μεγαλοπρεπή τούμπα, να σπάει το χέρι του. Είναι κάπως απίθανο να μην γελάσει κάποιος, αν η τούμπα είναι θεαματική. Ούτε γελάει ούτε χαίρεται κάποιος επειδή έσπασε ο άνθρωπος το χέρι του, γελάει με την αστεία τούμπα.

Το ίδιο συνέβη και με εμένα, δεν γέλασα με τον φίλο ή με την άγνοιά του, αλλά με την ερώτηση. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι κάπως ασυνήθιστο να ρωτάει κάποιος πόσα εκατοστά είναι τα 320 χιλιοστά. Μερικές φορές το γέλιο έρχεται αυθόρμητα και είναι αλήθεια πως μπορεί και να πληγώσει κάποιους.

Σου ζητώ συγνώμη paonikgt, δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...