daniel's_saving_grace Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Από το applestore.gr : Apple Baterry for MacBook (13-inch White): 127 ευρώ + ΦΠΑ Apple Baterry for MacBook (13-inch Core2Duo White): 98 ευρώ + ΦΠΑ Από όσο μπόρεσα να βρω, το πρώτο macbook και η δεύτερη γενιά macbook έχουν τις ίδιες μπαταρίες. Δε βρήκα πουθενά κάτι διαφορετικό... Ή εγώ κάνω κάποιος λάθος σε αυτά που βρήκα... Ή οι κύριοι αυτοί είναι ερασιτέχνες... Ή προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakaloutis82 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 δηλαδή αμά πάρουμε την μπαταρία για τα macbook δεύτερης γενιάς ενώ έχουμε την πρώτη δεν θα υπάρξει πρόβλημα; @daniel's_saving_grace αλήθεια πόσο έχει πάει η χωρητικότητα της μπαταρίας σου μετά από ένα χρόνο χρήσης; Εμένα 4307 mAh δηλαδή στο 82% της συνολικής χωρητικότητας... Δεν έχει πέσει πάρα πολύ;; Μπορώ να το διορθώσω; Κάνω όλα όσα λένε οι οδηγίες αλλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Αγαπητέ φίλε, έχω ένα macbook πρώτης γενιάς και μόλις μου ήρθε η μπαταρία που στο applestore κάνει 98 και είναι και καλά για core2duo. Κάνει μια χαρά αφού είναι ακριβώς η ίδια!! Ευτυχώς δεν την πάτησα αλλά έτσι όπως το έχουν, κάποιος θα την πατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 @daniel's_saving_grace αλήθεια πόσο έχει πάει η χωρητικότητα της μπαταρίας σου μετά από ένα χρόνο χρήσης; Εμένα 4307 mAh δηλαδή στο 82% της συνολικής χωρητικότητας... Δεν έχει πέσει πάρα πολύ;; Μπορώ να το διορθώσω; Κάνω όλα όσα λένε οι οδηγίες αλλά.... Μετά από ένα χρόνο κυμαινόταν μεταξύ 87 και 91%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.