Προς το περιεχόμενο

Μπαταρίες macbook: μας κοροϊδεύουν;

daniel's_saving_grace

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από το applestore.gr :

Apple Baterry for MacBook (13-inch White): 127 ευρώ + ΦΠΑ

Apple Baterry for MacBook (13-inch Core2Duo White): 98 ευρώ + ΦΠΑ

Από όσο μπόρεσα να βρω, το πρώτο macbook και η δεύτερη γενιά macbook έχουν τις ίδιες μπαταρίες. Δε βρήκα πουθενά κάτι διαφορετικό...

Ή εγώ κάνω κάποιος λάθος σε αυτά που βρήκα... Ή οι κύριοι αυτοί είναι ερασιτέχνες... Ή προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

δηλαδή αμά πάρουμε την μπαταρία για τα macbook δεύτερης γενιάς ενώ έχουμε την πρώτη δεν θα υπάρξει πρόβλημα;

@daniel's_saving_grace αλήθεια πόσο έχει πάει η χωρητικότητα της μπαταρίας σου μετά από ένα χρόνο χρήσης; Εμένα 4307 mAh δηλαδή στο 82% της συνολικής χωρητικότητας... Δεν έχει πέσει πάρα πολύ;; Μπορώ να το διορθώσω; Κάνω όλα όσα λένε οι οδηγίες αλλά....

Αγαπητέ φίλε, έχω ένα macbook πρώτης γενιάς και μόλις μου ήρθε η μπαταρία που στο applestore κάνει 98 και είναι και καλά για core2duo. Κάνει μια χαρά αφού είναι ακριβώς η ίδια!!

Ευτυχώς δεν την πάτησα αλλά έτσι όπως το έχουν, κάποιος θα την πατήσει.

@daniel's_saving_grace αλήθεια πόσο έχει πάει η χωρητικότητα της μπαταρίας σου μετά από ένα χρόνο χρήσης; Εμένα 4307 mAh δηλαδή στο 82% της συνολικής χωρητικότητας... Δεν έχει πέσει πάρα πολύ;; Μπορώ να το διορθώσω; Κάνω όλα όσα λένε οι οδηγίες αλλά....

Μετά από ένα χρόνο κυμαινόταν μεταξύ 87 και 91%.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...