Chemical Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Ξέρω οτι κάνω σαν μικρό παιδί αλλά ναι, I'm connected via my Ubuntu!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Αυτη την στιγμή που σας γράφω είμαι συνδεδεμένος μέσω Ubuntu αλλά στο bar μου δείχνει ένδειξη οτι δεν έιμαι, απ ότι καταλαβάινω κάτι δεν έκανα σωστά πιό είναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μήπως θα πρέπει να το σεταρω με το χέρι σε Χwindow mode μέσωτου αντίστοιχου προγράμματος? πάιρνωντας τη ΙP address μέσω του Ifconfig και τοποθετόντας την στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeroboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μπράβο.Με ποιό modem? adsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μπράβο.Με ποιό modem? adsl? με Sagem 840 usb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 παίζει καμια ιδέα για το προβληματάκι ? Επίσης για να έχω αυτομάτη σύνδεση κάθε φορά που μπαίνω στο pc άνοιξα το αρχείο /etc/network/interfaces και πρόσθεσα στο τέλος τα ακόλουθα: auto ppp0 iface ppp0 inet ppp provider ueagle-atm πράγμα που δεν λειτούργησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeroboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Κι εγώ newbie είμαι με Linux και Ubuntu.Και πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
happy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Και εγω εδω και 2 βδομαδες με το ιδιο μοντεμ καταφερα με ubuntu 7.04 να απολαυσω ιντερνετ μετα απο πολυ καιρο αδυσωπητης μαχης,οποτε καταλαβαινω γιατι κανεις σαν μικρο παιδι!Για να συνδεθω και να αποσυνδεθω εχω 2 launchers με τις αντιστοιχες εντολες(οπως λεει εδω) Happy surfing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά συνδεθείτε σε ethernet να ησυχάσετε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Έχω διαβάσει οτι είναι πλήρως αναγνωρίσιμα απλά σε εμένα τα "δεδομένα¨ έχουν sagem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Αυτό το sagem που δινει ο οτε παρα είναι ελεϊνό... Ντροπή να μην έχει και υποδοχή για κάρτα δικτύου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω επι την ευκαιρία έχω στήσει ένα LAMP σε Ubuntu feisty (oxi server editon) μπορω να ανεβάσω ton www φάκελο μου στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Αν είναι για μεταφορά αρχείων κάντο με ftp είναι πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Τώρα το lamp για web server έχει το apache και για να κάνεις upload αρχεία με apache βρήκα αυτό: apache file manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Θέλω να πω οτι για να "δει" καποιος τα αρχεια μου του var/www ποια διεύθυνση πρεπει να πληκτρολογήσει? τι θα πρέπει να αλλάξω στο apache2.conf? Τώρα πληκρτολογω 127.0.0.1 και δεν μου εμφανιζει τον www ούτε σε εμενα πραγμα που γινόταν πριν σεταρω το Sagem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 τη διεύθυνση του modem router σου θα πρέπει να δώσεις αν δε κάνω λάθος γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα.Σε κονσόλα δώσε αυτό >ip route για να τη βρεις. Αλλά δε ξέρω τη μπορεί να αλλάζει γιατί δεν έχεις καρτα δικτύου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.