Προς το περιεχόμενο

Αγορα μεσω διαδικτυου + Westen Union.

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα.Προσφατα βρηκα μια πολυ καλη προσφορα για ενα κινητο,το N95 συγκεκριμενα,στα 300$.Ο τυπος που το πουλαει μου εξηγησε οτι πουλανε τα κινητα σε Bulk Price και οτι γι'αυτο ειναι τοσο φθηνα.Το θεμα ειναι οτι δεχεται πληρωμη μονο μεσω Western Union και καπου ειχε παρει το ματι μου οτι οταν μπλεκεται η Western στη μεση μυριζει ψιλο-απατη η κατασταση.Επισης μου ανεφερε οτι το κινητο ειναι σφραγισμενο και με ενα χρονο εγγυηση.Εχετε αποψη επι του θεματος?Τι να κανω?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ναι συνήθως ετσι γίνεται επειδή με Western Union δεν μπορεις να τους κανεις τίποτα αν σε κοροιδέψουν δεν έχεις κάποιο αποδεικτικό και αν είναι έτσι όπως τα λέει πές του να γίνει η συναλλαγή με κάποιον άλλο τρόπο

Δημοσ.

Μακριά απο συναλλαγές μέσω Western Union αν δεν είσαι 100% σίγουρος οτι ο πωλητής είναι έμπιστος. Ειδικά αν λες για 300$ για N95 και μάλιστα και σφραγισμένο, απάτη μυρίζει η υπόθεση...

Δημοσ.

αν δεχέται μόνο western union κατά 99% πρέπει να είναι απάτη..η western union σε καμία περίπτωση δεν κάνει επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά..γι΄αυτό και την προτιμούν για τέτοιες δουλειές :) του έχεις προτείνει εσύ να πληρώσεις με paypal;

Δημοσ.

file mou, apo prosopiki empireia, fige me ta 4!!!! ama o allos den exei paypal, xexna to! 1000 europoula ekanan fterakia, me katathesi sto onoma filis mou. einai kompinadoroi trelloi. mono an theleis na mamiseis tin western union dikastikos, tote kanto. allios, perimene ligo na pesoun oi times kai agorase to. i an theleis trava ekei pou einai autos kai parto xeri-xeri ;)

Δημοσ.

Μεσω καταθεσης σε τραπεζικο λογαριασμο ειμαι εξασφαλισμενος?Γιατι ενω δεν δεχεται με τιποτα Paypal για πληρωμη μεσω λογαριασμου τραπεζης το ψιλο-συζηταει.

Δημοσ.

Αγορα μεσω διαδικτυου + Westen Union = Απάτη

απλά πράγματα

Μεσω καταθεσης σε τραπεζικο λογαριασμο ειμαι εξασφαλισμενος -> ΟΧΙ

[NetHawk] για να μην έχει paypal καποιο λόγο θα έχει μην ασχολήσαι μαζί του

Όλες οι μέθοδοι που σου λέει ειναι καταθέσεως και όχι συναλλαγής είναι σαν να κάνεις δωρεα τα χρηματα σου σε αυτόν με πολύ πολύ απλα λογάκια.

Άν είναι μέλος του ebay στείλε κανα μύνημα για τον κύριο στους admins του ebay μην δείξεις ίχνος οίκτου σε τέτοια άτομα.

ΜΑΚΡΙΑ!!!

Δημοσ.

TrustFm αυτο θα κανω γιατι μου φανηκε απατη απο την αρχη.Τον συγκεκριμενο "πωλητη" τον βρηκα μεσω poulato.Να 'στε καλα ολοι που απαντησατε...Ευχαριστω.

Δημοσ.
;1706027'']TrustFm αυτο θα κανω γιατι μου φανηκε απατη απο την αρχη.Τον συγκεκριμενο "πωλητη" τον βρηκα μεσω poulato.Να 'στε καλα ολοι που απαντησατε...Ευχαριστω.

Έλληνας δηλαδή ο απατεώνας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...