Προς το περιεχόμενο

Αρχείο βίντεο 1920*1080 σε DVD πώς??

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα αρχείο 9 gb διάρκεια 1 ώρα και 17 λεπτά ανάλυσης 1920*1080

Θέλω να το κάνω DVD ώστε να παίζει σε οποιδήποτε DVD-Player

Με ποιο πρόγραμμα να το κάνω?

Θέλω οπωσδήποτε

1)η ανάλυση να μείνει ως έχει αν φυσικά γίνεται

2)Να μειωθεί λιγάκι το μέγεθος για να το γράψω σε DVD DL ή σε δύο απλά DVD(νομίθζω συμφέρει το δεύτερο μιας και δύο DVD=8,72 GB άρα μεγαλύτερο από DL)

Βοηθήστε όποιος μπορεί γιατί από HD Video δεν έχω ιδέα

Δημοσ.

Tα κανονικα DVD players δεν υποστηριζουν τοσο μεγαλες αναλυσεις....

Το μεγεθος μπορει να μειωθει μονο με επανακωδικοποιηση...

Ποιο DVD player εχεις?

Δημοσ.

@ppetr είναι αρχείο *.ts

@zavlakas http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=900&product=964719

Αυτό το player έχω,επειδή όμως σκέφτομαι να πάρω Full-HD τηλεόραση,παίζει και να το αλλάξω,γι' αυτό με καίει η ανάλυση,αφού έκανα καμιά εβδομάδα να το κατεβάσω το αρχείο κρίμα δεν είναι??

Δημοσ.

Δεν γινεται να παιξεις τετοια αναλυση σε απλο DVD για τον απλο λογο οτι τα DVD υποστηριζουν μεχρι 720x576! Για να παιξεις βιντεο τετοιας αναλυσης, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεσεις τον υπολογιστη με την τηλεοραση (γι αυτο τωρα πια κανουν θραυση τα HTPCs=Home Thater PCs!). Ισως γινεται και με το PS3/XBOX360 με hacked firmwares ή με λειτουργικα που βαζουν μεσα, οποτε αν εισαι κατοχος τετοιας παιχνιδομηχανης, ψαξτο. Παντως για απλο DVD, ξεχνα το, ειναι θεμα του ιδιου του προτυπου του DVD και οχι της συσκευης! Αυτο που προσφερουν καποιες καινουργιες συσκευες ειναι να κανουν upsampling το DVD σε αναλυσεις μεχρι και 1080i/p, αλλα εννοειται δεν θα εχει την ποιοτητα που εχει το βιντεο σου τωρα μιας και θα το ριξεις στα 720x576 και θα το ανεβασεις μετα με software...

Αν παρεις Full-HD τηλεοραση, δηλαδη 1080p (=1920x1080), θα σε προτεινα να επενδυσεις σε ενα HTPC...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...