chek2fire Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Oι driver της ati στα windows είναι μια χαρά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
litle_john Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 kai overclcoking na kanis pali tha tros bottleneck! Afti i karta ine gia dipirinous.
Delirium Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510600 SAPPHIRE RADEON X1950GT 256MB AGP = 134.76 ? An tin psaxneis me o/c, logika, anevainei se pro
@topos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510600SAPPHIRE RADEON X1950GT 256MB AGP = 134.76 ? An tin psaxneis me o/c, logika, anevainei se pro Την ειχα προτεινει κ γω την συγκεκριμενη...Πολυ καλη επιλογη αλλα εχω την εντυπωση πως δεν στηριζετε στον πυρηνα της 1950 αλλα στο προηγουμενο 1900, χωρις να σημαινει πως υπολειπετε τρομερα σε επιδοσεις.. Και εαν συνυπολογισουμε την σχετικη αδυναμια του συγκεκριμενου επεξεργαστη και το χαμηλο budget ειναι ιδανικη επιλογη..
thickice Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Απουσίασα δυο μέρες από το topic, λόγω υποχρεώσεων και κούρασης... Δεν με ενδιαφέρει το overclocking της κάρτας, αλλά ο θόρυβος, αν αποδειχτεί υπερβολικός, οπότε το θέμα με το σύστημα ψύξης το θεωρώ σημαντικό. Διάβασα αλλού ότι η κάρτα ανεβάζει και πολύ ψηλές θερμοκρασίες παρεμπιπτόντως. Είχα προβλήματα υπερθέρμανσης και με την τωρινή μου κάρτα και αυτό κάνει το θέμα με το σύστημα ψύξης σημαντικότερο. Όσο για το bottleneck σαφώς και θα υπάρχει και δεν πιστεύω πως και με o/c ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θα την βγάζει καθαρή σε νέα παιχνίδια για πολύ καιρό. Πάντως το bottleneck, αν δεν κάνω λάθος, κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του σε χαμηλότερες ρυθμίσεις και αναλύσεις. Ευχαριστώ για το feedback. Κάτι τελευταία αν και βγαίνουν λίγο offtopic. Το Medieval II TW πόσο καλά θα παίζει με αυτό τον επεξεργαστή; Δεύτερον, επειδή άρχισα να σκέφτομαι και σενάρια ολικής αναβάθμισης, θα πρέπει να υπολογίσω στο κόστος και τροφοδοτικό σε αυτή τη περίπτωση; Για έναν Core 2 Duo 6600 ας πούμε.
activex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 to Medieval II TW pisteuw koutsa straba me kapies ypoxorisis tha to paizis.. ena bottleneck oti tha to exeis tha to exeis..(gnwmi mou o p4 2.8 einai ligos opos kai na to kanoume..) episis me Core 2 Duo 6600 kai 1950pro (+ 2 diskous klp klp) pisteuw to tagan 480 se kalipti esto kai arketa oriaka..(an yperxronisis poli ton e6600 isos sinantisis problimatakia alios den nomizw)
nikos_lef Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Εγω με το pc της υπογραφεις παιζω το medieval II σε σχεδον φουλ γραφικα χωρις προβλημα...ουτε καν κολημα...κ με υψηλες θερμοκρασιες στο pc
george_o/c Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Εγω με το pc της υπογραφεις παιζω το medieval II σε σχεδον φουλ γραφικα χωρις προβλημα...ουτε καν κολημα...κ με υψηλες θερμοκρασιες στο pc Full ? Σε τί ανάλυση, 800 x 600 ? :razz:
nikos_lef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Full ? Σε τί ανάλυση, 800 x 600 ? :razz: Οχι ρε συ....1000 τοσο με 700 τοσο.... κ οταν λεω σχεδον φουλ εννοω στην επιλογη που εχει το εχω στο high... στη μεγαλυτερη δυνατη δλδ.... ....
liopyr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 η κάρτα είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις σε AGP δίαυλο... και είναι η καλύτερη κάρτα της αγοράς αυτήν την στιγμη βάση απόδοσης/τιμής... δεν τρώει πια και αυτό το φοβερό bottleneck που το έχουν κάνει ψωμοτύρι όλοι... αν ψάξεις μερικά benchmarks θα βρεις να μετράνε AGP την version της κάρτας, με την PCIX, (σημειωτέων ότι η PCIX καθόταν σε πολύ καλύτερο σύστημα), και η απόκλισή της ήταν της τάξης του 5-10% ! την συγκεκριμένη κάρτα την είχα στο παλιό pc μου για κάνα μήνα, (ώσπου διάλυσα τον επεξεργαστή μου), και είδα φοβερές αποδόσεις... ο θόρυβός της είναι σίγουρα μεγαλύτερος από αυτόν που είχες μέχρι τώρα, αλλά σε καμμια περίπτωση εγώ δεν τον λέω ενοχλητικό.. αν δεν πρόκειται να κάνεις σύντομα ολική αναβάθμιση, και δεν σε ενδιαφέρει DX10, απλά πάρτην...
thickice Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Σας ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις. Τελικά την κάρτα μάλλον δεν θα την πάρω, τουλάχιστον για το παρόν σύστημα. Ο ανεμιστήρας της κάρτας μου, μετά από κάποιες μέρες, επανήλθε από μόνος του στα φυσιολογικά του και το ξέχασα το θέμα. Πάντως μπήκα σε ψυχολογία αναβάθμισης και παίζει να κάνω κάτι για αυτό...
@topos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Eαν πας για 6600/6750 και καμια 7900gs δεν θα εχει προβλημα το tagan...
gamikos23 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά Για εμένα που θέλω μια SAPPHIRE ATI X1950PRO 256MB PCI-E θα την συκώσει το PC μου????Δείτε υπογραφή για το τι έχει το PC μου....Για τροφοδοτικό δεν ξέρω τι έχω αλλά ελπίζω να καταλάβεται πάνω κάτο πόσο ειναι σε wtt απο τα χαραχτιριστικά του PC!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.