nikos_online Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Βρήκα το παρακατω site http://www.clickclickclick.com μπείτε και κάντε κλικς για να ανεβάσουμε την Ελλάδα πιο ψηλά στην κατάταξη. αυτή τη στιγμή είμαστε στη 1η θέση πίσω απ τη Γερμανία. Για σκότωμα της ώρας μια χαρά είναι... Προσοχή γιατί παρατήρησα πως αρκετές φορές δε μετράει τα κλικς. γι αυτό κάντε μέχρι το πολύ 240 κάθε φορά. Αυτοι οι ταιβανοί μόνο αυτό κάνουν στη ζωή τους? δείτε το σκορ τους... Βρήκα και πως να κλέψουμε. παταμε οσα κλικ χρειαζονται για να βγαλει κατω απ τον αριθμο click here to add to total και βάζουμε για θρλ το παρακατω javascript:var buzzdelay = 1;function buzz(){if(s.length==14)ck();buzzdelay++;buzzdelay++;setTimeout("buzz()",150+buzzdelay);if(buzzdelay>30)buzzdelay=0;if(clkcnt==900){loadXMLDoc("clickdata.asp?s="+s.substring(7,14)+"&n="+clkcnt);alert("click again")}}buzz() κάνει αυτοματα 900 κλικς. Για την Ελλάδα ρεεεεεεεε
firewalker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Έχει αναφερθεί πριν λίγο καιρό νομίζω. Το ίδιο πρέπει να είναι.
Thanasis159 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Ναι και εγώ το έχω ξανακούσει. Μιλάμε για τρελό κάψιμο btw.
tasosrs2000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Βρήκα και πως να κλέψουμε. παταμε οσα κλικ χρειαζονται για να βγαλει κατω απ τον αριθμο click here to add to total και βάζουμε για θρλ το παρακατω javascript:var buzzdelay = 1;function buzz(){if(s.length==14)ck();buzzdelay++;buzzdelay++;setTimeout("buzz()",150+buzzdelay);if(buzzdelay>30)buzzdelay=0;if(clkcnt==900){loadXMLDoc("clickdata.asp?s="+s.substring(7,14)+"&n="+clkcnt);alert("click again")}}buzz() κάνει αυτοματα 900 κλικς. Για την Ελλάδα ρεεεεεεεε Δεν πολυκατάλαβα πως γίνεται αυτό.Που βάζουμε αυτό το javascript?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.