Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση τιμονιέρας με gameport σε Η/Υ χωρίς gameport

ace21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Έχω πάρει μια μεταχειρισμένη τιμονιέρα Microsoft Sidewinder FF Wheel

http://www.amazon.com/Microsoft-Sidewinder-Force-Feedback-Wheel/dp/B00000JDG9/ref=sr_1_8/105-7932004-0606856?ie=UTF8&s=videogames&qid=1180342928&sr=8-8

χωρίς να έχω δει ότι δεν έχω gameport! Τι μπορώ να κάνω για να τη συνδέσω στον υπολογιστή μου και να παίξει; :confused:

Ήδη δοκίμασα αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=1047&product=659703

αλλά δεν έπαιξε. Αναγνωρίζει την τιμονιέρα ως gamepad και στα 4 modes που έχει να επιλέξεις.

Έχετε καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ρέ 'σύ φίλε, τί κάνεις ;; ξοδέυτικες και στο πλαισιο.

Έχω την ίδια τιμονιέρα, την συνδέω απευθείας σε θύρα USB (όπως όλα τα χειριστήρια που έχουν USB, συνδέωνται απευθείας στην USB, πού την ξέθαψες την Gameport -δέν υφίσταται πλέον, μόνο για κανα MIDI KEYBOARD-)

Και παίζει μιά χαρα, ρίξε και μία μικρορύθμιση στον Πίνακα Ελέγχου στον Ελεγκτή Παιχνιδιών και είσαι έτοιμος.

Ωχ ποτε φτιάχτηκε και έχει Gameport ;;

Καλά ο πωλητής δέν το ανέφερε ;;

(Συγνώμη και για το ύφος μου)

Δημοσ.

Δεν έχει καλώδιο USB για να συνδεθεί, αλλά Gameport δυστυχώς!

Είναι η ίδια, όπως το link που έβαλα, αλλά αντί USB έχει gameport καλώδιο για σύνδεση! Είναι παλιότερη προφανώς...

Δημοσ.

Mhpws na psakseis gia drivers? Egw eixa prin 5-6 xronia ena sidewinder gamepad me gameport (eixa vevaia gameport) alla xreiazotan drivers. An kai einai palio proion pisteyw me ligo psaksimo 8a th breis thn akrh.

Δημοσ.

Ε Εντάξει ρε valemon μπορεί να έχει λίγα χρόνια στην πλάτη της η τιμονιέρα -που εξακολουθεί να είναι απο τις κορυφαίες στο είδος- αλλα στα XP SP2 αναγνωρίζεται αυτόματα, χωρίς οδηγούς, χωρίς τίποτα.

Δημοσ.

Ace21 έχουμε την ίδια τιμονιέρα. Ψάξε να βρεις παλιά κάρτα ήχου (μπορεί να βρεις και στις αγγελίες του insomnia). Μέχρι πριν από 2-3 χρόνια είχαν και gameport πάνω.

Το ματζαφλέρι του πλαισίου, επέστρεψέ το και πάρε κάτι άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...