proctor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα έχει αναφερθεί αλλά όσο και να θέλω δεν έχω το κουράγιο να ψάξω όλο το φόρουμ για να βρω τη λύση. ΄Οποιος μπορεί λοιπον ας μου απαντήσει στην απλή ερώτηση μου Ποιό πρόγραμμα χρειάζομαι για να τα μεταφέρω τα video μιας DVcamera με DVout καλώδιο στον υπολογιστή!Τα hardware που απαιτούνται σκοπεύω να τα έχω σύντομα αλλά πριν προχωρήσω στην αγορά θέλω να είμαι σίγουρος ότι δε θα έχω πρόβλημα απο μεριά softarwe! Η sony ,και καλά ,ζητάει το αυθεντικό δικό της πρόγραμμα που δεν μπορώ να έχω!Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με κάποιο άλλο αξιόπιοστο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
disqualified Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 προφανως εννοεις μεσω firewire. Επειδη τα λες λιγο περιεργα και ειμαι και εγω λιγο περιεργος ποιο hardware ακριβως σκοπευεις να εχεις συντομα? Η sony δε ζηταει ακριβως τπτ πανω σε αυτο το θεμα δεν ξερω ποιος σου ειπε τετοια πραγματα, o πιο απλος τροπος ειναι με το movie maker των windows ή με nero vision, μπορεις να χρησιμοποιησεις επισης Pinnacle studio ή adobe premiere
polidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Den xriazese apolitos kanena hardware aplos ena kalodio firewire h an exeis sony i-Link(etsi legete tis sony) Tora an esy den exeis eisodous gia firewire tote apo plevra hardware xriazese mia karta firewire kai opos ipame ena kalodio. Apo plevres programatos file mou einai pio apla ta pragmata. Yparxoun kana 6-7 kala kai axiopista pou kanoune tin metafora kai epexergaseis pou thes na kaneis. Ego tha sou sinistousa na dokimaseis to power Director tis Cyberlink. Poli elafri kai katanoito. Kanei ta panda.
proctor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ και τους δυο προκαταβολικά! Λάθος χρήση του όρου απο την μερια μου.Εννοώντας hardware εννοώ το DV καλώδιο και την κάρτα firewire (αφου δεν έχω κατάλληλες θύρες και πρέπει να αποκτήσω!). Η sony και καλά, λέει ότι η διαδικασία γίνεταi με το iLink και με το software που και καλά δίνει η ίδια! Αξίζει τον κόπο από άποψη ποιότητας ή να το κάνω πιο απλά μέσω της USB? Δεν ενδιαφέρομαι τόσο για επεξεργασία εικόνας όσο για απλή μεταφορά μπας και αδειάσω της minDVκασέτες ποτέ! Ευχαριστώ και παλι παιδιά!
polidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Oxi me USB. An thes piotita kai taxitita metaforas tha to kaneis me firewire.
disqualified Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ακριβως οτι ειπε ο φιλος polidis δε μπορει να με βρει πιο συμφωνο
marios1957 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Το πρώτο αποτέλεσμα στο Google με τις λέξεις tranfer dv,έβγαλε αυτή την all time classic συζήτηση.Παλιά μεν,επίκαιρη δε: http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/8691/4839.html
kavaliotis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Επειδη χθες εκανα capture απο DV καμερα, θα σε προτεινα να δοκιμασεις το Pinnacle Studio 11. Συνδεεις την καμερα με τον υπολογιστη με firewire, ανοιγεις το προγραμμα και μετα ειναι πανευκολη δουλεια με wizards κτλ και στο βγαζει ετοιμο σε DVD αν θελεις. Απο το αποτελεσμα εμεινα πολυ ικανοποιημενος!
gmeles Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Το τελευταίο πάντως αμερικάνικο pcw δίνει στο pinnacle studio plus 11, αν θυμάμαι καλά 69 βαθμούς και στο ulead video studio 11 plus 83, κυρίως λόγω υπερβολικά υψηλών απαιτήσεων στο HW.
disqualified Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 εγω λεω να αφησουμε τις βαθμολογιες στην ακρη και καλυτερα το παληκαρι να αρχισει με το movie maker να παρει μια ιδεα πως λειτουργουν αυτα μαζι με την καμερα και μετα να προχωρησει στα υπολοιπα, να αδειασει απλα τις κασσετες του θελει
proctor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Πράγματι ήσασταν όλοι κατατοπιστικοί! ¨Οπως σωστα λέει ο disqualified θα ξεκινησω από τα πιο απλά software για να κάνω τη δουλεια αρχικά και μετά σίγουρα θα σας εμπιστευτώ και στα άλλα προγράμματα. Έυχαριστώ όλους όσους απάντησαν.Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση!στο "αστείο/απλό" θέμα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.