Προς το περιεχόμενο

camping

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίκιο έχεις ρε συ djpal, θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε άλλα πράγματα (αλκοολούχα και μπικινούχα) και όχι στις τιμές, ντάξει δεν πεινάμε κιόλας... Μια χαρά θα είμαστε από το οικονομικό...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O καθένας πράτει όπως νομίζει. Αυτο που ειπα το είπα γιατι γενικά συμβαίνει σε όλα τα καμπινγκ. Αμα έχεις μόνο 300Ε τότε κοιτάς να τα ξοδέψεις όσο μπορείς καλυτερα μέσα σε 10 μέρες. Και καλυτερα να γλιτώσεις κάτι απο το καμπινγκ και να το φας αλλού. Αλλοιως πας 2 μέρες μύκονο και το παιζεις και ανετος.

Τελος πάντον κοιτα να απολάυσεις την εκδρομή σου, και είμαι σίγουρος θα είναι μια εμπειρία που θα θες να την επαναλάβεις.

Δημοσ.

Επίσης να προσέξετε, πέρα από τη σκιά (πρέπει οπωσδήποτε να υπολογίσετε από που θα βγαινει ο ήλιος γιατί όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω θα ξυπνάτε από τα άγρια χαράματα λόγω ζέστης), και το έδαφος πάνω στο οποίο θα στήσετε τις σκηνές. Πρέπει να έιναι ίσιο και όχι κατηφορικό και επίσης να το καθαρίσετε από τις πετρες. Μια μικρή πετρούλα αρκεί για να σου ρημάξει τα πλευρά όπως θα ξαπλώνεις (εκτός και αν φυσικά έχετε φουσκωτά στρώματα). Και τέλος ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου;-)

Δημοσ.

Πρόσεξε και τις τουαλέτες αν υπάρχουν πολλά άτομα-δεν θέλεις να δείς φλόκι-ούρι-κόπρι πάνω και καλά να περάσεις :)

Δημοσ.

Αύριο φεύγω παίδες, χωρίς εσάς θα παιρνούσα μάλλον άσχημα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους...

Ινσομνιακή αλληλεγγύη σε λατρεύω!!!!

Δημοσ.

Προτού φύγεις να σου προτείνω κάτι. Επειδή η σκηνή δεν είναι το καλύτερο μέρος για να περνάτε τη μέρα σας σε ένα κάμπινγκ, πάρε μαζί σου μια τέντα (εγώ έχω μια τις terra 2μχ4μ με δύο πασσάλους και χρησιμοποιώ τον ένα) για την παραλία. Έτσι μπορείτε άνετα να κάθεστε στην παραλία όλη τη μέρα και να μην μετακινείτε πετσέτες ή οτιδήποτε άλλο έχετε για να βρίσκετε λίγο σκιά κάτω απ' την ομπρέλα (που φαντάζομαι οτι έχετε πάρει).

Επίσης πάρε λουκέτα για τις δύο εισόδους της σκηνής, αν και είναι λίγο σπάνιο να υπάρχουν ελαφροχέρηδες σε κάμπινγκ.

Απέφυγε να έχετε γάλα ή εν γένει γαλακτοκομικά κοντά στη σκηνή γιατί όντως τα φίδια τρελαίνονται για γάλα. Επίσης πάρτε κεριά, πολλά. Είναι καλύτερα από φακό και επίσης δεν εξαρτώνται απ' τις μπαταρίες.

Δημοσ.

Μετα απο παααρα πολλα χρονια και για πρωτη φορα για αρκετες μερες (σιγουρα 5-6) θα παω camping

Με λιγο ψαξιμο εχω καταληξει σε 2-3 στην Χαλκιδική και θα ηθελα λιγες πληροφοριες το camping καθως και την περιοχη

Αρμενιστης (αυτο πρεπει να το ξερει και η κουτση Μαρια, ακομη κι εγω που δεν ειμαι campinista το γνωριζα)

Thalatta (παλιο Καλαμιτσι εχω την εντυπωση)

Lacara (Νικιτι)

Οποτε οποιος εχει πληροφοριες για τα συγκεκριμενα (ειδικα το τελευταιο που δεν βρισκω και πολλες πληροφοριες) καθως και την περιοχη που βρισκονται ας βοηθησει. Σημειωτεον θελω κατι οργανωμενο με ευκολη προσβαση σε παραλιες και χωριουδακια αν και θα εχω δικο μου αυτοκινητο

Φυσικα οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Αρμενιστής και Καλαμίτσι είναι πανάκριβα, Προσωπικά προτιμώ το Kαλαμίτσι.Το Lacara δεν αξίζει καν τον κόπο, Αν θέλεις κάτι πιο φτηνό αλλα πιο χύμα τότε Πλατανίτσι (ανάμεσα στον Αρμενιστή και την Σάρτη - δίπλα στις καβουρότρυπες)

Ο Αρμενιστής είναι στη μέση του πουθενά, κοινώς δεν έχει τίποτα εκεί κοντά, το πιο κοντινό χωριό είναι η Σάρτη στα 12 Klm, έχει μερικά κοντινά Beach Bars, όπως το Africafe (Μέσα στο camping του Πλατανίτσι - που δεν λέει και πολλά) Το Porto Paradiso (Αρκετά καλο beach bar - Είναι πριν τον αρμενιστή όπως έρχεσαι από Θεσσαλονίκη ) και Banana (επίσης καλο , επίσης είναι πριν τον αρμενιστή όπως έρχεσαι από Θεσσαλονίκη )

Από την άλλη μεριά το Καλαμίτσι έχει δίπλα το porto Κουφό (πολύ καλό ψάρι να φας) και το ethnic στην Τριστινίκα (Βeach Bar) .Στο Καλαμίτσι θα βρείς πολύ καλλίτερο κόσμο από Αρμενιστή, καλά από Πλατανίτσι δεν το συζητώ καν....Αλλά μιλάμε για πολύ τσιμπημένες τιμές.

http://www.armenistis.com.gr

http://www.thalattacamp.gr

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες...κι εγω εκλινα εξ'αρχης προς Καλαμιτσι...να φανταστω πως μιλαμε για εξισου καλες παραλιες;

Δημοσ.

Του αρμενιστή ίσως να είναι λίγο καλύτερη αλλά μιλάμε για πολύ μικρές διαφορές, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Στο καλαμίτσι έχει και βράχους για βουτιές στα δεξιά τις παραλίας.

Δημοσ.

3 περδικες??Αγορασε ενα κατσικι ζωντανο και σφαχτο εκει...θα σου στειλω τσιγκελι και μπαλτα :mrgreen:

επισης μην ξεχασεις το μπιτονακι με το αουταν και φιδακια παλι ιδιας μαρκας...α και αεροβολο γιατι κυκλοφορουν πολλοι τα βραδια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γ Υ Ρ Ι Σ Α

Λοιπόν και τώρα οι εντυπώσεις μου:

Θετικά:

1) Βγάλαμε απίστευτο γέλιο με κάτι γείτονες που ροχάλιζαν σαν πο***ιδες

2) Στο μπάνιο, δίπλα από την ντουζιέρα, υπάρχει τουαλέτα, και πετάγαμε χαρτιά σε όποιον έκανε μπάνιο

3) Το πλατανίτσι ήταν όντως νεανικό camping...

4) Κανένα πρόβλημα με κλέφτες, ενοχλητικούς (εμείς είμασταν βασικά) και έντομα...

5) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παραλία, από κάθε άποψη

6) Ανακάλυψα ότι έχω έμφυτο ταλέντο στο Beach-Volley

Αρνητικά:

1) Όλα ήταν ακριβά, πουθενά δεν υπήρχε πόσιμο νερό, άρα έπρεπε να πάρουμε μπουκαλάκια (0,75euro) ψυγειάκι (26 euro) πάγος (2 euro)..

2) Οι τουαλέτες είναι τούρκικες... γιατί βρε παιδιά τούρκικες;;; Έλληνες δεν είμαστε;

3) Αν δεν έχεις στρώμα (φουσκωτό) απλά δεν κοιμάσαι. Όσο και να καθαρίσεις θα βρεθει κάποια κωλοκοτρόνα ή κάποιος κορμός δέντρου που θα σου καταστρέψει το βράδυ

4) Αν δεν υπάρχει μεταφορικό μέσο δεν μπορείς να πας Σάρτη εκτός κι αν είσαι διεστραμένος (σαν εμάς) και πας με τα πόδια (6km στροφές)...

Κατα τ'άλλα, πέρασα τέλεια

Δημοσ.

Άμα πάντως πας στρατό (όχι φλωριές) τα μισά από τα αρνητικά δεν θα σε ενοχλούν:P. Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές τούρκικες σε χώρους μαζικής εκτόνωσης... Το ότι θες στρώμα για να κοιμηθείς σημαίνει ότι δεν νυστάζεις αρκετά;).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...