Προς το περιεχόμενο

camping

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστος<< Ο καλύτερος ύπνος στη σκηνή πάντως γίνεται με φουσκωτό στρώμα και ένα σεντονάκι.Υπάρχουν ειδικά φουσκωτά στρώματα ύπνου αλλά και ένα απλό θαλάσσης είναι μια χαρά. >>

μιας κ δεν παιζουν φραγκα εγω θα προτεινα μετα τις πρωτες μερες αν δεν την παλεψετε 2 δωματια κ να στρωσετε στρωματα θαλασσης στα πατωματα.μην πατε κ οι 8 με την μια:P

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στρωμα φουσκωτο θαλασσης, σεντονακι, χαρτι τουαλετας, ρουχα και χρηματα.. Α, και κανα σφυρακι για την σκηνη.. Παρτε και καμια ζακετα.. Προχθες (την πεμπτη) έβρεξε στο πλατανιτσι και παραλιγο να πλυμμηρισουν τα παντα.. Παντως σε σκηνη 4 ατομων μαζι με πραγματα δεν μπαινετε με τιποτα πανω απο τρια ατομα.. Καλυτερα θα ηταν να εχετε μια σκηνη ανα δυο ατομα αν ειναι δυνατον.. Και να πατε πριν απο παρασκευη μεσημερι γιατι απο εκει και μετα δεν προκειται να βρειτε χωρο να στησετε τις σκηνες..

Δημοσ.

Ναι παιδιά, σε σκηνή 3 ατόμων συνήθως χωράνε ψιλοστριμωγμένα 2 10χρονα :D

Εδώ κάτι σκηνές που με το ζόρι χωράει πυγμαίος τις λένε 2 ατόμων ...

Zderg, έχεις pm

Δημοσ.

Και καλά τη σκηνή την θες για επιβίωση και όχι για άραγμα. Αρκεί να εφάπτεσαι στην σκήνη. Αυτήν τη λογική εκμετταλεύονται

Δημοσ.

Στο 2ο πόδι έχω πάει σε όλα τα καμπινγκ,και αν και είμαι καλοπερασάκιας γενικά το θεωρώ τρομερή εμπειρία(θελω να ξαναπάω φέτος)

2 λόγια και απο εμένα.

1)Όπως είπαν και οι άλλοι πάρτε μια 4θέσια σκηνή ακόμα. Τα πράγματα σας θα είναι 1-1,5 άτομο σε κάθε σκηνή, και αφού δεν έχετε αμάξι,χρειάζεστε χώρο.

2)Υπόστρωμα απλό αν είναι να μείνετε 2-3 νύχτες. Για παραπάνω καλά είναι ενα φουσκωτό (12 Ε κάνει και τα αξίζει) για να είσαι άρχοντας.

3)Αντικουνουπικά, φακοι, καμια γκαζόλαμπα ,φραπέδες σε κυπελα ετοιμοι, μερικές κονσερβες για την νύχτα,ζακέτα-μπουφάν, ομπρέλα,τρανζιστορακι,ταβλι,χαρτια είναι απαραίτητα σε καμπινγκ.

4)Αφού είστε 8, εκεί θα δηλωθήτε οι 5-6. Να το κάνω λιανά , οι 5-6 θα μπείτε κανονικά με τα πράγματα και οι υπόλοιποι 2-3 θα μπουν μετα ή πρίν απο εσάς με μαγίο και πετσετες σαν να μένουν ίδη εκεί. Γενικά κανείς δεν κάνει ελενχο σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταλάβει την διαφορα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να μειώσετε τις σκηνες. Δηλώνετε 2 και αν υπάρχει χώρος μπένει και αλλη μια...

Αυτά απο εμένα..

Δημοσ.
Στο 2ο πόδι έχω πάει σε όλα τα καμπινγκ,και αν και είμαι καλοπερασάκιας γενικά το θεωρώ τρομερή εμπειρία(θελω να ξαναπάω φέτος)

2 λόγια και απο εμένα.

1)Όπως είπαν και οι άλλοι πάρτε μια 4θέσια σκηνή ακόμα. Τα πράγματα σας θα είναι 1-1,5 άτομο σε κάθε σκηνή, και αφού δεν έχετε αμάξι,χρειάζεστε χώρο.

2)Υπόστρωμα απλό αν είναι να μείνετε 2-3 νύχτες. Για παραπάνω καλά είναι ενα φουσκωτό (12 Ε κάνει και τα αξίζει) για να είσαι άρχοντας.

3)Αντικουνουπικά, φακοι, καμια γκαζόλαμπα ,φραπέδες σε κυπελα ετοιμοι, μερικές κονσερβες για την νύχτα,ζακέτα-μπουφάν, ομπρέλα,τρανζιστορακι,ταβλι,χαρτια είναι απαραίτητα σε καμπινγκ.

4)Αφού είστε 8, εκεί θα δηλωθήτε οι 5-6. Να το κάνω λιανά , οι 5-6 θα μπείτε κανονικά με τα πράγματα και οι υπόλοιποι 2-3 θα μπουν μετα ή πρίν απο εσάς με μαγίο και πετσετες σαν να μένουν ίδη εκεί. Γενικά κανείς δεν κάνει ελενχο σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταλάβει την διαφορα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να μειώσετε τις σκηνες. Δηλώνετε 2 και αν υπάρχει χώρος μπένει και αλλη μια...

Αυτά απο εμένα..

ρε συ lary, αυτό το 4 για ανέπτυξέ το λιγάκι...

Δημοσ.
ρε συ lary, αυτό το 4 για ανέπτυξέ το λιγάκι...

Ε τι να ανατπύξει ρε συ? Έτσι γίνεται συνήθως. Χτες γύρισε η παρέα μου απο κάμπινγκ αλλά αυτοί την κάνα την πατάτα και δήλωσαν όλοι το όνομα, που σημαίνει απο 10 ευρώ ο καθένας 30 ευρώ. Όλο το υπόλοιπο κάμπινκ, δήλωνε ένα δυο άτομα με μια σκηνή που χωρούσε π.χ 4 - 5 και ενώ πληρώναν οι δύο 20 ευρώ οι υπόλοιποι κάναν τον κύκλο της παραλίας και μπαίναν απο την πίσω πλευρά και έτσι χωρίζαν τα 20 δια 5 δηλαδή απο 4 ευρώ ο καθένας... :wink: Τα κάμπινγκ είναι πολύ μεγάλα και δεν γίνεται να κάνυον τόσο πολύ έλεγχο. Ή όπως είπε το παιδί κάνεις πως είσαι επισκέπτης με την πετσετούλα σου και όλα οκ... Εκτός αν ελέγχουν γιατί σε μερικά κάμπινγκ γίνεται και αυτό και δεν σε αφήνουν να μπεις αν δεν είσαι δηλωμένος (με την κυριολεκτική έννοια), αλλά πάντα υπάρχει η μέθοδος του απο πίσω που ανέπτυξα πιο πάνω (πάλι με την κυριολεκτική έννοια)...

Δημοσ.

Αυτό που είπε και ο Sellers. Αμα δούνε 8 ατομα στην πύλη με αποσκευές και κανονικά ρούχα τότε θα σου πούνε για 8.

Αλλοίως μπαινετε οι 5, δηλώνετε ονόματα, δίνετε ταυτότητα και πάτε στον χώρο σας. Μετά μπαίνουν οι άλλοι 3 είτε ολοι μαζι είτε ενας ένας με πετσετούλα και κουλ ύφος,συνήθως δεν ελένχουν στην πύλη τον καθένα που μπαινει γιατι πολύ απλά δεν μπορουν να θυμούνε τον καθένα που είναι μέσα.

Εναλλακτικά μπορούνε να μπούνε απο γύρω, αλλα είναι φασαρία, εμείς ποτέ δεν είχαμε προβλήματα να μπαίνουμε απο την πύλη.

Συμβαίνει σε όλα τα καμπινγκ,αλλοστε οι τιμές είναι πολύ υψηλές για 1 ατομο, χρεώνουν τόσο ωστε να καλύψουν και αυτους που μπαινουν ''πειρατικά''.

Η πιθανότητα να έρθουν και να κάνουν έλενχο πόσες σκηνές θα έχετε και πόσοι θα είστε είναι μηδενικές.

Ελπίζω να καλύφθηκες.

Δημοσ.
αλλοστε οι τιμές είναι πολύ υψηλές για 1 ατομο, χρεώνουν τόσο ωστε να καλύψουν και αυτους που μπαινουν ''πειρατικά''.

Υψηλές τιμές 7 ευρώ τη μέρα για κάμπινγκ;;; Χαλάρωσε ρε συ.

Εντάξει εγώ δε συμφωνώ με τα παραπάνω. Αν είναι σε ό,τι κάνουμε, να σκεφτόμαστε πως θα "κλέψουμε" τον άλλο, εντάξει. Υποτίθεται πας για κάμπινγκ για την εμπειρία και γιατί δε θες να σκας 30-40 ευρώ το άτομο σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Αν τα 7 ευρώ σας φαίνονται πολλά, ώστε να μπείτε στη διαδικασία να τα κάνετε αυτά, τι να πω ρε παιδιά...

Δημοσ.

Εντάξει, άμα μπορούμε να γλιτώσουμε λεφτά, θα τα γλιτώσουμε... Δεν τα έχουμε και για πέταμα. Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω, αν πάρουμε ρεύμα στην μία σκηνή, θα μας βγει λιγότερο;; Βασικά δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως θα μας δώσουν το ρεύμα, καμιά γενήτρια θα είναι, έτσι;;;

Δημοσ.

να πρόσθέσω σε όλα τα ενδιαφέροντα που γράφουν οι υπόλοιποι, ότι οι μεγάλες σκηνές εύκολα παίρνονται. Όπερ μεθερμηνευόμενο, αν η σκηνή είναι μεγάλη, σε ανοιχτωσιά και "στερεωμένη" σε άμμο, με έναν αέρα σαν αυτόν που φύσαγε χθες/ προχθές, μπορεί και να τη βρεις και 8 ναυτικά μίλια από εκεί που την είχες δέσει ! ;)

Δημοσ.
Εντάξει, άμα μπορούμε να γλιτώσουμε λεφτά, θα τα γλιτώσουμε... Δεν τα έχουμε και για πέταμα. Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω, αν πάρουμε ρεύμα στην μία σκηνή, θα μας βγει λιγότερο;; Βασικά δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως θα μας δώσουν το ρεύμα, καμιά γενήτρια θα είναι, έτσι;;;

1. Να γλιτώσεις λεφτά συμφωνώ. Όχι με κομπίνες και πονηριές όμως.

2. Όταν πας διακοπές, πας για να ξοδέψεις. ΑΝ πας διακοπές και σκέφτεσαι... ωχ αυτό είναι ακριβό, ωχ το άλλο είναι πανάκριβο... άντε γεια! Κάτσε σπίτι καλύτερα!! Υποτίθεται πας σε camping για να γλιτώσεις και τα λεφτά από τα ξενοδοχεία και να τα διαθέσεις αλλού. Τα 2 ευρώ τη μέρα που θα κερδίσετε σε πείραξαν; Γυφτιές...

3. Υπάρχουν πρίζες σε διάφορα μέρη μέσα στο camping. Τι εννοείς θα σας βγει λιγότερο;

Βασικά... για πόσα λες να ξοδέψεις τις 10 αυτές μέρες; Με κανα 100ευρω φεύγεις από το σπίτι; :D :D :D

Έτσι για να έχουμε μια πρώτη ιδέα του πόσα είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις.

Δημοσ.

Με 350 ευρώ θα πάω, (10 μέρες) πιστεύω θα μου φτάσουν και θα μου περισέψουν. Σήμερα πήγα και πήρα 4 πέρδικες... Ψυγειάκι που μου προτείνατε, ρε παιδιά είναι τεράστιο για να το κουβαλάω, ήδη δεν ξέρω που να βάλω το ράδιο... Αν πάρω μια ισοθερμική σακούλα (που έδινε πριν χρόνια το αϋμνηστο Continent) καλά δεν θα είμαι;;

Δημοσ.
Υψηλές τιμές 7 ευρώ τη μέρα για κάμπινγκ;;; Χαλάρωσε ρε συ.

Εντάξει εγώ δε συμφωνώ με τα παραπάνω. Αν είναι σε ό,τι κάνουμε, να σκεφτόμαστε πως θα "κλέψουμε" τον άλλο, εντάξει. Υποτίθεται πας για κάμπινγκ για την εμπειρία και γιατί δε θες να σκας 30-40 ευρώ το άτομο σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Αν τα 7 ευρώ σας φαίνονται πολλά, ώστε να μπείτε στη διαδικασία να τα κάνετε αυτά, τι να πω ρε παιδιά...

Εντάξει ρε συ, δεν είπαμε ότι θα τους κλείσουμε και το μαγαζί. :-D Άντε να γλυτώσουμε 10 με 20 ευρώ καθημερινά. Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω τα έχουν κανονισμένα να τους βγαίνουν τα ''πειρατικά'' απο τα λεφτά των υπολοίπων.

Δημοσ.
Εντάξει ρε συ, δεν είπαμε ότι θα τους κλείσουμε και το μαγαζί. :-D Άντε να γλυτώσουμε 10 με 20 ευρώ καθημερινά. Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω τα έχουν κανονισμένα να τους βγαίνουν τα ''πειρατικά'' απο τα λεφτά των υπολοίπων.

Ρε δεν είπα ότι θα τους κλείσεις το μαγαζί!! Όπως επίσης δεν κλείνεις το μαγαζί της Microsoft όταν εγκαθιστάς παράνομο Windows. Οπως επίσης δεν κλείνεις το μαγαζί της δισκογραφικής που κατεβάζεις το cd από νετ.

Αλλά διακοπές ρε συ πας. Άσε την πονηριά στην άκρη και απόλαυσέ τες!! Αυτό λέω. Δε χρειάζεται σε ό,τι κάνουμε να σκεφτόμαστε πως θα εξαπατήσουμε τον άλλο.

Άντε κι εγώ σου λέω ότι τα έχουν υπολογισμένα να βγαίνουν τα "πειρατικά" των άλλων. Πόσο να σε χρεώσει δηλαδή; Αν θυμάμαι καλά ο φίλος πιο πάνω είπε 4.30 το άτομο. Ε πόσο πιο κάτω να πάει δηλαδή ρε συ;

Εγώ θεωρώ 6 ευρώ πλέον κανονική τιμή το άτομο. Τέλος πάντων.

ΥΓ. Αν πάτε σε νησί και πάρετε και αμάξι, βάλτε και 2 άτομα μέσα στο πορτ μπαγκάζ να κερδίσετε 2 εισιτήρια και μόλις ξεκινήσει το καράβι, τα βγάζετε!!! Ένα 60άρι θα το βγάλετε χαλαρά! :-D:-D:-D:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...