we_will_rise Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Παιδιά την Τετάρτη πάω για camping στην Χαλκιδική με παρέα και είμαι λιγάκι άσχετος, εκτός από ρούχα τι άλλο πρέπει να έχω;; Είμαστε 7 άτομα και έχουμε 2 σκηνές των 4 ατόμων. Θα κάτσουμε 10 μέρες και έχουμε τηλεφωνήσει ήδη στο camping για να δούμε αν υπάρχει διαθεσημότητα κλπ. Επίσης από ασφάλεια πως πάει ρε παιδιά, θα κλαίω το κινητό και τα λεφτά μου ή να μην ανησυχώ;;; help me please
djapal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Πρώτα πρώτα σε κόβω να στριμώχνεστε!! 2 σκηνές μόνο; Κι ας λένε για 4 άτομα Δεύτερον: Αυτό πρέπει να πάει στο στίκυ περί διακοπών Τρίτον: Ασφάλεια... χμμ... δε μου είχε τύχει πέρισυ κάτι. Αλλά εμείς βάλαμε και αμάξι μέσα και ό,τι θέλαμε, το κλειδώναμε εκεί. Πάντα να έχεις την υποψία όμως. Μην ξεχνάς ότι απλά αφήνεις τα πράγματα σε μια σκηνή που απλά κουμπώνει και είναι δίπλα σε άλλες σκηνές. Τραγικό να σε κλέψουν, αλλά φύλαγε τα... κινητά σου να έχεις τα μισά!!
Panahs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Αν είναι η πρώτη σου φορά, πήγαινε προετοιμασμένος για... ταλαιπωρία. Ίσως δεν σου έρθει τόσο απότομα τότε. Επίσης βρείτε άλλη μία σκηνή καλύτερα. γιατί αλλιώς ετοιμάσου για... μεγάλη ταλαιπωρία!
Panahs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Φροντίστε επιπλέον το camping να μην πήζει από κόσμο καθώς επίσης όταν θα πάτε εκεί θα πρέπει να βρείτε αμέσως σημείο με επαρκή σκιά (για όλες τις σκηνές!) αλλιώς... είπαμε! Ταλαιπωρία! Η σκιά είναι και ένα από τα βασικότερα στοιχεία, γιατί εάν δε βρείτε, ετοιμάσου για ξυπνήματα πολύ νωρίς (8-9 και πιο νωρίς αναλόγως). Η σκηνή μετατρέπεται σε θερμοκήπιο ακόμα και όταν δεν τη χτυπάει ο ήλιος εντελώς. Προμηθευτείτε και έναν φακό για κάθε σκηνή (τουλάχιστον) οπωσδήποτε! Στην χειρότερη περίπτωση, αν το κινητό σου είναι πολύ ακριβό βρες ένα παλαιότερο και πάρε μαζί σου, αλλιώς όταν θα πηγαίνετε παραλία παίρνετε τα μαζί σας και ας μην μπαίνετε όλοι μαζί στη θάλασσα, ώστε να κάθεται κάποιος έξω και να τα φυλάει (κινητά, λεφτά ή ότι άλλο). Ένας ελβετικός σουγιάς είναι χρήσιμος επίσης (μου έρχονται ένα ένα).
we_will_rise Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Γιατί να στριμωχτούμε; Δεν είναι χοντρός κανένας από μας. Χρειάζομαστε sleeping bag; Ή θα μας δώσουν εκεί;; Δεν νομίζω βέβαια. Και κάτι άλλο, στην τιμή που μας είπε (4,30/ατομο/μερα) περιλαμβάνετε και τροφή στο εστιατόριο που έχει ή θα πληρώνουμε; Επίσης, αν το βράδυ βάλουμε καμιά μουσική, κάνουμε κανα παρτάκι ας πούμε, θα μας πούνε τίποτα ;;;
djapal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 4.3 το άτομο είναι για την παρουσία σας εκεί. Τίποτα παραπάνω. Επίσης καλό είναι η μουσική να είναι μέχρι το πολύ τα μεσάνυχτα εκτός κι αν δεν έχουν πρόβλημα οι διπλανοί. Πάντα πρέπει να σεβόμαστε τους διπλανούς. Ο άλλος μπορεί να πήγε να ξεκουραστεί κι όχι να ακούει τα κλαμπατσίμπανα του διπλανού. Σ'το λέω αυτό επειδή πέτυχα περίπτωση από απάλευτη παρέα που 3 το πρωί έβαζε psy trance για να μαστουρώσει. Ε τι αν τους πεις τώρα; Να κάτσεις να τσακώνεσαι; Αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει και δε σέβεται, άντε γεια μετά!
aledjo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 εγω δεν εχω κανει ποτε camping αλλα εχω μια απορεια! γιατι κοιμονται μεσα στις σκηνες? δε ζεστενονται απο τη πολυ ζεστη? σαν φουρνος θα ειναι εκει μεσα! προτειμω να κατσω σπιτι, να ανοιξω το αιρκοντισιον και αμα λαχει στρωνω στο πατομα κουβερτες να κανω πικ-νικ! αλλιος αν θελω θαλασσα και καινουργια μερη, βαζω μια τσαντα στη πλατη μου και παω απο παραλια σε παραλια καθε μερα με το αυτοκινητο ή κοιμαμαι στη παραλια χυμα στο κυμα! αυτο με το camping ποτε δε το καταλαβα γιατι γινεται.... καλυτερα θα ηταν να παρεις τους φιλους σου, να ανεβετε σε ενα καραβι και να πατε σε ενα νησι. τη πρωτη μερα γυρνατε ολο το νησι, παραλια και το βραδυ κοιμοσαστε μερικες ωρες στη παραλια. την αλλη μερα συνεχιζεται σε αλλο σημειο ή αλλο νησι! πιο οικονομικα βγαινει και πιο πολυ τουρισμο κανεις! φυσικα ολο αυτο εχει κουραση αλλα οσο ειμαστε νεοι μπορουμε να κανουμε οτι θελουμε, οσο αντεχουμε! μονο οι γεροι πανε σε ενα σημειο και καθονται μερες γιατι δε μπορουν να κανουν ολα αυτα.... εγω αυτο πιστευω.
we_will_rise Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δεν θα κάτσουμε σε ένα σημείο κι εμείς. Πλατανίτσι - Αρμενιστή - Castello 10 μέρες... Οι άλλοι είναι ματζίριδες και δεν θέλουν με τπτ νησί, προτιμούμε την Χαλκιδική που είναι και δίπλα μας!
Panahs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Γιατί να στριμωχτούμε; Δεν είναι χοντρός κανένας από μας. Χρειάζομαστε sleeping bag; Ή θα μας δώσουν εκεί;; Δεν νομίζω βέβαια. Και κάτι άλλο, στην τιμή που μας είπε (4,30/ατομο/μερα) περιλαμβάνετε και τροφή στο εστιατόριο που έχει ή θα πληρώνουμε; Επίσης, αν το βράδυ βάλουμε καμιά μουσική, κάνουμε κανα παρτάκι ας πούμε, θα μας πούνε τίποτα ;;; Αν θες άκου τη συμβουλή μας και πάρτε άλλη μια (μικρή) σκηνή. Η σκηνή 4 ατόμων είναι (το πολύ) για 3 με τα πράγματά τους. Εκτός κι αν έχετε βρει τίποτα τεράστιες, δεν ξέρω τι κυκλοφορεί... Φυσικά και να πάρεις sleeping bag μαζί, ακόμα και αν δεν κάνει κρύο τη νύχτα ώστε να μπαίνεις μέσα, τουλάχιστον για να ξαπλώνεις πάνω. Πάντως στην Αντίπαρο που είχα πάει πέρυσι, έκανε κρύο τη νύχτα και πολλή ζέστη το πρωί. Και ναι, αν είναι εκεί, όπως στην Αντίπαρο, θα σας κράξουν και όχι μόνο το βράδυ, αλλά και το μεσημέρι αν κάνετε πολλή φασαρία.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Για Υπνο: Υπνοσακο και κατι να στρωνετε κατω κουβερτα στρωματα γυμναστικης κτλ. 2. Χρησιμα Πραγματα: (Αφου ολα ειναι ακριβα εκει παρτε οσα περισσοτερα μπορειτε) χαρτι τουαλετας, Ποτα (πολλα), φιδακια. Αν κανετε παρτι διπλα στις σκηνες στις 12 θα σας πουν να χαμηλωσετε τη μουσικη αλλα αν μαζευτει κοσμος και δεν διαμαρτυρεται κανεις απο τους γειτονες τοτε ολα οκ (μονο στο Πλατανιτσι αυτο) αλλιως στην παραλια. Στον Αρμενιστη ξεχνα το δεν εχει παρτι. Αν πατε με αυτοκινητο βαλτε το κοντα στις σκηνες. Ο Αρμενιστης εχει πιο πολλες οικογενειες σε σχεση με το πλατανιτσι και ειναι πιο ησυχα εκει αλλα σιγουρα ειναι πιο καθαρα και πιο οργανωμενα. Αρα μαλλον πατε Πλατανιτσι. Τελος κανει πολυ κρυο το βραδυ παρτε καμια ζακετουλα. * 10 μερες ειναι πολλες παντως εγω μετα την 4η δεν τη παλευα με ειχε πεθανει η μεση μου... ** Παρτε και ψυγειακι για να εχετε κρυα ποτα (παγο πουλαει το μινιμαρκετ) και σφυνοποτηρα (πανω απο 7 ποτε δεν ξερεις...)
Cromb Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Λοιπόν... Σταματάς οπως πάς στo cosmos και πέρνεις μια ακόμα σκηνή. 15 Ευρώ έχει. Αρμενιστή ίσως η πιο ωραία παραλία της χαλκιδικής. Το camping ειναι οργανωμένο και δε θα χεις πολλά προβλήματα. Παρτάκια όμως κλπ δύσκολο. Δεν είναι ποσίδι εκεί .Υπνόσακο δε σου δίνουν. Ο καλύτερος ύπνος στη σκηνή πάντως γίνεται με φουσκωτό στρώμα και ένα σεντονάκι.Υπάρχουν ειδικά φουσκωτά στρώματα ύπνου αλλά και ένα απλό θαλάσσης είναι μια χαρά. Αν κάνεις πρώτη φορά camping κάνε ενα search και ενημερώσου. Το πιο σημαντικό για να περάσεις καλά είναι να πας οργανωμένος και προετοιμασμένος. Το camping με μεγάλη παρέα είναι καταπληκτική φάση. Αν κάνεις μια στοιχειώδη προετοιμασία δε θα το μετανιώσεις.
AFANIS_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 κάντε και μια πρόβα στο στήσιμο της σκηνής γιατί αν είναι η πρώτη σας φορά....θα σας πάρει ώρα....ζέστη δεν θα έχει μέσα...αν βρείτε σκιά....απέφθγε σοκολάτες και γενικά γαλακτοκομηκά....τραβάνε(λένε) τα φίδια...πάντως 10 μέρες είναι υπερβολικα πολλές...ουτε στον στρατο ρε παιδια τόσες μέρες....πάντως εγώ μια φορά πήγα με την θέληση μου και κάθισα μια μέρα....άσε που δεν έβρισκα και σκηνή για 1,92 άνθρωπο.... ααα....και πάρεκαι 2 κινητά( αν δεν ζεις χωρις αυτό) γιατί για φόρτισμα δεν ξέρεις ποτέ τι παίζει....
we_will_rise Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Με κάτι παραπάνω (το οποίο πάει δια 7) θα έχουμε και ρεύμα, αυτοκίνητο δεν υπάρχει... Με ΚΤΕΛ θα πάμε!! Από κει φαντάζομαι θα έχει κανένα ταξί. Για τον ύπνο τώρα εγώ έχω ένα χαλί γυμναστικής, υπνόσακο τωρα... Θα σκάσουμε ρε παιδιά, σκάει ο τζίτζικας εδώ... Άσε που δεν το κόβω να κοιμώμαστε και πολύ!!!
-nick- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 χρειαζεται να εχεις παρει τηλ. να κλεισεις? Καλο ειναι, αλλα νομιζω (ελπιζω) αρχες αυγουστου να βρισκεις κ χωρις να εχεις παρει τηλ.
we_will_rise Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Εγώ τώρα που έπαιρνα μου λένε ότι η τηλεφωνική σύνδεση που καλούμε, δεν λειτουργεί προσωρινά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.