Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς αυτή την ταινία;

rubik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα άυπνοι. Προσπαθώ να θυμηθώ τον τίτλο μιας ταινίας αλλά δεν μου έρχεται. Την βάζει κάτι φορές το STAR. Είναι γυρισμένη κάπου τέλη '80 αρχές '90 και ο πρωταγωνιστής είναι το φλωράκι του σχολείου που κατά λάθος τσαντίζει τον σούπερ ζόρικο και στραβωμένο από την κούνια του καινούριο μαθητή του σχολείου, ο οποίος τον περιμένει μετά το σχολείο στο προαύλιο για ξύλο. Το παληκάρι λοιπόν κάνει τα πάντα για να γλυτώσει. Προσπαθεί να αποβληθεί, να αποβάλει τον άλλον, πληρώνει να τον δείρουν κλπ. Γίνεται ένας πανικός εν ολίγοις. Στο τέλος δεν τα καταφέρνει να αποφύγει την αναμέτρηση, αλλά μαζεύει θάρρος, τις βρέχει στον νταή, αποκτά respect, τον καλούν τα cool κορίτσια σε ένα πάρτυ και τον ερωτεύεται και μια καθηγήτρια. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων.

Δημοσ.

Nομιζω πως στα ελληνικα το ειχαν μεταφρασει ''πριν χτυπησει το κουδουνι'' η κατι τετοιο,επειδη κ καλα θα του παιξουν στις 3...τα σπαει,πολυ γελιο η ταινια,μολις κ αν βρω τιτλο κ τα σχετικα πριν καποιον αλλο,θα inform....

Δημοσ.

Ψάχνω και εγώ μια ταινία. Πάλι την έχει δείξει πολλές φορές το Σταρ αλλά ποτέ δεν καταφερα να την δώ απο την αρχή. Υποτίθεται ότι κάνουν μια παρωδία της Σταχτοπούτας, οταν ο πρωταγωνιστής το κάνει με μια στο ανσασέρ αλλά επειδή ήταν σκοτεινά δεν την βλέπει και το μόνο που έχει είναι το κυλοτάκι της και την ψάχνει σε όλο το κολέγιο για να την βρεί. Είναι κλασική κολεγιίστικη αμερικάνικη ταινία απλά έχει μια δόση εξυπνάδας... Καμιά ιδέα???

Δημοσ.
Ψάχνω και εγώ μια ταινία. Πάλι την έχει δείξει πολλές φορές το Σταρ αλλά ποτέ δεν καταφερα να την δώ απο την αρχή. Υποτίθεται ότι κάνουν μια παρωδία της Σταχτοπούτας, οταν ο πρωταγωνιστής το κάνει με μια στο ανσασέρ αλλά επειδή ήταν σκοτεινά δεν την βλέπει και το μόνο που έχει είναι το κυλοτάκι της και την ψάχνει σε όλο το κολέγιο για να την βρεί. Είναι κλασική κολεγιίστικη αμερικάνικη ταινία απλά έχει μια δόση εξυπνάδας... Καμιά ιδέα???

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Ωραίο σενάριο!!

Δημοσ.
molis tin eida kai exw na pw oti kairo eixa na dw mia analafri tainia pou na tin euxaristithw toso polu...

Που την βρήκες ρε γμτ??? Απο videoclubs και ''θείους'' απέτυχα... :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...