makaveli Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Θέλω να φτιάξω ενα Cd με ισπανόφωνα τραγουδάκια του στυλ Mano Negra - Mala vida Bebe - Malo Chambao - Pokito a poko Manu Chao - Je ne t'aime plus (γαλλόφωνο αλλά παρόμοιου στυλ) και διάφορα τέτοιου είδους. Αλλά δεν μου έρχονται πολλά στο μυαλό μου.. Βοηθήστε pls. Thanks!
disqualified Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 shakira-moscas en la casa alejandro sanz-toca para mi
ace21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μερικά αγαπημένα μου: Orishas - Cuba MC Solaar - Hasta la Vista Delinquent Habits - Tres Delinquentes Delinquent Habits - Return Of The Tres Gipsy Kings - El Mariachi (Desperado) Kid Frost - La Raza Los manolos - All my loving Maraca - Se Te Acabo La Rumba Papi Sanchez - Enamorame Tribalistas - Ja sei namorar Elvis Crespo - Suavemente Gipsy Kings - Baila Me Gipsy Kings - Djobi Djoba Gloria Estefan - Conga Βρες αυτά και πιστεύω ότι θα σου φανούν πολύ γνωστά όταν τα ακούσεις...
eirini119 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 La Ca Misa Negra-Juanes La Tortura-Shakira ola ta tragoudia apo to Como Ama Una Mujer-Jennifer Lopez ola ta tragoudia apo to Oral Fixation vol.1-Shakira Si Ya Se Acabo-Jennifer Lopez No Mi Ames-Jennifer Lopez
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.