Προς το περιεχόμενο

Πονος Playlist!!!

koystado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Fates Warning - So, Disconnected part 2, A Pleasant Shade of Gray (όλο)

The Gathering - Bad Movie Scene

Radiohead - Motion Picture Soundtrack

Paradise Lost - Jaded, Host, Yearn for Change

Godspeed You! Black Emperor - Dead Flag Blues

Και για τις πολύ μαύρες υπάρχει και το Turn Loose the Swans, κ αναφέρομαι σε ολόκληρο το δίσκο, αλλα ευτυχώς είναι κάτι που δεν ακούω συχνά, κ γενικώς, αν κ δισκάρα από τις λίγες, προσπαθώ να τον αποφεύγω.

Επίσης, πολλά από Marillion, τα οποία όμως καταλήγουν στο Childhood's end? όπου και αρχίζω να συνέρχομαι.

Ενδιαφέρον θα ήταν ο καθένας να ανέφερε κ ένα κομμάτι που λειτουργεί ως αντίβαρο όταν είναι χάλια, που μπορεί δλδ να τον συνεφέρει ακόμα και αν το ακούσει στα καπάκια στο κομμάτι του πόνου. Αν ο topic starter νιώθει ότι παρεμβαίνω πολύ τότε ζητώ συγγνώμη κ ανοίγω αν είναι άλλο thread.

Ας αρχίσω λοιπόν εγώ κ βλέπουμε.

Fates Warning - The Apparition

Δημοσ.
Ενδιαφέρον θα ήταν ο καθένας να ανέφερε κ ένα κομμάτι που λειτουργεί ως αντίβαρο όταν είναι χάλια, που μπορεί δλδ να τον συνεφέρει ακόμα και αν το ακούσει στα καπάκια στο κομμάτι του πόνου. Αν ο topic starter νιώθει ότι παρεμβαίνω πολύ τότε ζητώ συγγνώμη κ ανοίγω αν είναι άλλο thread.

Ξεκίνα ένα thread και δώσε εδώ το link. Στάνταρ θα έχει στάνταρ συμμετοχή, τουλάχιστον από τα άτομα που πόσταραν εδώ!

Δημοσ.

Διάφανα Κρίνα - Θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινοπώρου δείλι

Διάφανα Κρίνα - Έγινε η απώλεια συνήθεια μας

Τρύπες - Καινούργια ζάλη

Δημοσ.

Εχω μια απορια.. Γιατι ενω ειμαι χαλια νιωθω καλυτερα μονο οταν ακουω χαμηλα κομματια??Ισως γιατι συμεριζομαι λιγο απο τον πονο μου.. Ποιος να ξερει..

Παντως σαν τραγουδι "ορισμος του πονου" προσωπικα ειναι το One Last Goodbye απο Anathema το οποιο εχει αναφερθει βεβαια! !

Επισης Το I Want You του Elvis Costello...

Μετα ακολουθουν:

Coldplay - Warning Sign, Sparks, Trouble

Suede - Europe Is Our Playground

Radiohead - Exit Music (Θυμος κ αγανακτηση)

The Cardigans - Explode

Travis - Why Does It Always Rain On Me

Και αλλα..

Δημοσ.

μέσα από τέτοια τραγούδια, πιστεύω, πως η θλίψη μας

και ότι άλλο αρνητικό νιώθουμε βρίσκει τρόπο έκφρασης

κι έτσι εκτονώνεται σταδιακά το συναίσθημα με αποτέλεσμα

να νιώθουμε καλύτερα μετά από λίγη (ή πολύ) ώρα

υγ: το One last goodbye είναι απλά ύμνος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...