michailovits Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Έκανα format και αφου έβαλα drivers και όλα καλα, πάω τυχαία στον device manager και βλέπω ένα κίτρινο ερωτηματικό το οποίο λέει Other Devices και έχει απο κάτω δύο ερωτηματικά πάλι κίτρινα με ένα θαυμαστικό που λένε uknown device. Τι μπορεί να είναι??Θα τρελαθω??Πριν το φορματ δεν μου το έβγαζε αυτό.Ημόνη αλλαγή πού έκανα στο σύστημά μου έιναι οτι άλλαξα τις μνήμες (2x1gb geil έβαλα) και την ψύκτρα στην vga. Όλα ε΄ναι καλο εγκατεστημένα αλλα τι είναι αυτές οι συσκευές?? Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι συσκευές είναι? Ευχαριστώ
bilco Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Για το Unknown Devices πρόκειται πάλι, αλλά επειδή υπάρχει σε ένα πολύ καλό topic του φόρουμ (http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1602722) το αναφέρω περισσότερο ως "διαφήμιση"... Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να βάλουν ένα bookmark σ'αυτό
michailovits Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Το κατέβασα αυτό το πρόγραμμα και μου λεει πως η άγνωστη συσευή είναι Nvidia nForce PCI System Management και απο κάτω έχει Chip:Uknown Chipset from Nvidia corp τι είναι αυτά?? η μοβο μου είναι asus m2n sli deluxe.Να πω πως έκανα και Bios update και ίσως να μου το βγάζειαφού έκανα αυτό. Επίσης έχω βάλει drivers για το chipset (η vga είναι ati) Τι να κάνω για αυτό?
merkoutio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Οι οδηγοί της μητρικής είναι νέα έκδοση; Δοκίμασε να καταργήσεις τη συσκευή/ές αυτή και κάνε Ανίχνευση συσκευών μήπως αυτή τη φορά βρεί τους οδηγούς.
michailovits Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Τα έκανα όλα αυτα. Ναι οι drivers είναι οι τελευταίοι που υπάρχουν
merkoutio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Κοίταξες στην NVIDIA; Plattform/nForce drivers - nForce 570 SLI/570/550 AMD - Windows XP/2000. Αν δεν καταφέρεις τίποτα, δοκίμασε το Google.
michailovits Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Τους έχω κατεβάσει.Και επειδή αυτό το μοβο το έχω εδω και μια εβδομάδα και δυστιχώς για διάφορους λόγους έχω κάνει αρκετά φορματ πάντα αυτούς του drivers έβαζα.Αλλα σήμερα μολις τέλειωσα απο το φορματ άλλαξαν τα πράματα... θα τρελαθώ ΥΓ ένα ένα τα λέω sorry έκανε disable την onboard κάρτα ήχου και έβαλα την καλή μου creative soundblaster audigy 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.