stamos_k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΑΞ ΣΤΗΝ ΒΙΒΟΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΓΙΟΥ. ΛΗΓΕΙ 31/7/2007 ΤΟ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ 6 ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΟΤΕΝΕΤ?? ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ?? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/7 ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΩ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Έχει κολλήσει το Caps Lock σου, κοίταξέ το.
gf030 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Εμενα εληξε στις 28/6, στις 10/7 που πηρα στον ΟΤΕ η γραμμη ειχε επιστρεψει κανονικα.
-htf-viper151 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 αν εστειλες βασικα διακοπη της συνδεσης τοτε ενννοεις μονο την συνδεση ετσι?οχι και την γραμμη επομενως θα κοπει μονο η συνδεση σου αν δεν το διευκρινησεις...επισης γιατι να κοψεις και την γραμμη εφοσον μετα θα ξαναβαλεις στην οτενετ?? :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.