stef-dim Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Χθες ο υπολογιστής μου έβγαλε το εξής μήνυμα: Hardware initiate failed, please chech device. The bios does not be installed. Press G to continue Όταν πατάω το G βγλαζει το εξής: Reboot and select proper boot device Το θέμα είναι ότι μου είχε ξαναβγάλει αυτό το μήνυμα και πιο παλιά. Εκανα format και δούλεψε κανονικά για περίπου έναν μήνα αλλά τώρα το ξαναέβγαλε. Ξέρει κανεις αν είναι πρόβλημα hardware?
merkoutio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Google is your friend. Δοκίμασε το με προσοχή στην ορθογραφία.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 tsekare apo to bios an exeis first boot divice to HDD-0 kai meta kane boot pali an pali sto kanei dwkimase ton disko sou se allo pc na sigoureuteis oti leitourgei an einai ola ok it'a time gia update sto bios 8a elega einia kai prwi den mou erxete alli lisi sorry gia ta greeklish alla to pc mou einai of gia plisimo kai sto katebastiri kanw 2 xroia gia na grapsw me elinika
stef-dim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Σωστή η σκέψη να κάνω update στο BIOS αλλά γιατί να μου βγάζει αυτό το μήνυμα μια φορά στο τόσο και αφού κάνω format να εξαφανίζεται?
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 den exeis adiko se auto pou les gi aauto sou eipa nw dwkimaseis kai ton disko sosu le allo pc
stef-dim Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μήπως υπάρχει καμια άλλη γνώμη πριν κάνω ριζοσπαστικές κινήσεις?
legend77 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 φίλε μου μην κάνεις φορμάτ! ΕΛΕΟΣ! αυτή είναι η τελευταία λύση αλλά για μένα είναι ασχετη με το 8έμα!! Ρύθμισε το BIOS να bootάρει αποκλειστικά απο τον δίσκο! Άλλαξε μπαταρία στην μητρική. Κάνε update to firmware του BIOS. Το φορμάτ για μένα δεν είναι λύση στο 8έμα!!!
alex2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω απόλυτα με τον legend77!To format δεν φαίνεται να σου λύνει το πρόβλημα οπότε δοκίμασε update στα BIOS και αυτό που σου είπε το παλικάρι....άλλαξε μπαταρία!
stef-dim Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι άλλο ευχαρίστως!
VasKag Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ριξε μια ματια εδω και δες μηπως βρεις καμια λυση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.