Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ο πονοκεφαλος φευγει με το βντπεον, η ανακτωσουρα στο στομαχι πως φευγει; i need an answer quick. :???? α) πατσάς.- αλλά επειδή τον σιχαίνομαι, πάμε στο β) μακαρόνια/ζυμαρικά γενικά. και πολύ νερό. πολύ. τίγκα.
leftermann Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 και πολύ νερό. πολύ. τίγκα. πολύ νερό για την ανακατωσούρα στο στομάχι; εγώ θα έλεγα: το νερό από νωρίς, πριν χαλαστεί το στομάχι, για να μην πονέσει το κεφάλι. Ο πατσάς επίσης από νωρίς, πριν χαλαστεί το στομάχι, για να μην χαλαστεί το στομάχι. Αν έχει ήδη χαλαστεί το στομάχι, μικρές ποσότητες νερού και συχνά, και βρώση υδρόφιλου τροφίμου, όπως τα ζυμαρικά που ανέφερες, ή παξιμάδι, ή ψωμί, κλπ
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ε δε μιλάμε για πρόληψη, το παλικάρι λέει τι γίνεται αν είναι ήδη πεδίο μάχης το στομάχι. το νερό είναι καλό για τις καούρες αλλά όπως πολύ σωστά είπες -και παρέλειψα- σε δόσεις και όχι μπουκάλες επιτόπου ξέρω 'γω. εκτός αν θες να ξεράσεις ό,τι έχεις μέσα, πράγμα επίσης χαλαρωτικό.
Freakster Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 πω δεν τον μπορώ τον εμετο, ειδικά η φάση πριν ξεράσεις είναι η χειροτερη. Ενιγουεη εχω παρει ενα μπουκαλι νερο αγκαλια και βραζωψ μακαρονια, θενξ για τις συμβουλες.
xpapias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 πω δεν τον μπορώ τον εμετο, ειδικά η φάση πριν ξεράσεις είναι η χειροτερη Σε ανακουφίζει όμως. Και μετά είναι μικρότερο και το hangover
FarCry Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ο πονοκεφαλος φευγει με το ντεπον However, preparations containing acetaminophen (paracetamol/Tylenol) should be avoided if possible when alcohol is in the system because of the risk of potentially fatal liver damage. http://en.wikipedia.org/wiki/Hangover
leftermann Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Γι αυτό, προτίμησε ponstan, το οποίο ενοχοποιείται για βλάβες στα νευρά, ή mesulid (κορυφαίο), το οποίο επίσης ενοχοποιήθηκε πρόσφατα για κάτι, αλλά δεν θυμάμαι για τί. Γενικά οι λύσεις "χημεία και τέρατα" είναι σε φάση "ουδέν καλόν αμιγές κακού". Εγώ προσωπικά πίνω ένα ponstan για αρχή, και αν δεν φτουρήσει πίνω αργότερα και ένα mesulid.
Lucifer Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 mesulid και lonarid παίζει να είναι πιο σιχαμερά και από πρέζα.
wizzy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 πάντως, στο θέμα αντιμετώπισης του hangover, έχω στην κατοχή μου ένα βιβλιαράκι που λέγεται "Το αλφαβητάρι του μπαρόβιου - 101 τρόποι για να αποφύγεις το hangover" στο οποίο αναφέρονται πολύ καλές και άμεσες λύσεις, μακριά από χάπια, χημείες κτλ κτλ. Να σημειώσω ότι δεν έχω ιδία πείρα στην αποτελεσματικότητα των λύσεων (για τους λόγους ανατρέξτε σε προηγούμενο post μου στο θέμα αυτό) αλλά από φίλους που τις πρότεινα και τις κάνανε, μετά τα χριστοπαναγίδια που άκουγα - διότι κάποιες είναι really disgusting - όλοι ήτανε περδίκια!! Το κορυφαίο αυτού του βιβλίου είναι ότι στο τέλος του έχει ένα ημερολόγιο με 365 λόγους για να τα πίνεις - κοινώς έναν λόγο για κάθε μέρα του χρόνου!! Ορίστε και ένα link για το βιβλίο. Παρεπιπτόντως, έχει κι άλλα ενδιαφέροντα "Αλφαβητάρια" (ΟΧΙ, δεν κάνω διαφήμιση!)
OceanRain Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Η μοναδική φορά που "πλησίασα" το μεθύσι ήταν σε ένα hip hop party στο Friendz πριν κάτι μήνες (λίγο καιρό πριν κλείσει). Είχε λίγο πλάκα αλλά μετά από λίγη ώρα ήταν ενοχλητικό γιατί έφτανε ώρα να πάμε σπίτια μας και έπρεπε να περπατάω σιγά σιγά μην τυχόν στραβοπατήσω. Βέβαια ο τίτλος αναφέρεται σε "χειρότερο" μεθύσι, αλλά δεν μου έχει συμβεί ποτέ να μεθύσω πραγματικά, πόσο μάλλον κακό μεθύσι. Γενικά δεν πίνω πολύ γιατί είμαι - ως ένα βαθμό τουλάχιστον - υπέρ της straight edge φιλοσοφίας (αν δηλαδή ξέρει κανείς εδώ τι είναι αυτό). Βέβαια εντάξει, δεν διαφωνώ ότι το ποτό με μέτρο μπορεί να φτιάξει κάπως τη διάθεση και να βοηθήσει στο χαβαλέ.
Purple_Haze Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Για το hangover: κοκτέηλ ισοτονικόυ, panadol και zadac. Δοκιμασμένη λύση
leftermann Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 μια που ξεθάθτηκε το θέμα, να καταθέσω μια νέα εμπειρία μου: έχω κανα δυό μήνες που έκοψα το τσιγάρο. Γενικά δεν πολυκάπνιζα (2-3 την ημέρα), αλλά σε ένα βράδυ μπυροκατάνυξης το ξέσκιζα (για τα δικά μου δεδομένα), έκαιγα δηλαδή καμία 15αριά - 20αριά τσιγάρα. Από τότε που δεν καπνίζω πίνοντας: 1. πίνω αρκετά παραπάνω χωρίς πρόβλημα. Υπολογίζω πως για κάθε 2 μπύρες που έπινα πριν, τώρα πίνω 3. Γι αυτό μάλλον φταίει το ότι δεν απασχολούμαι με τσιγάρο, οπότε το ποτήρι αναιβοκατεβαίνει συχνότερα. 2. φχαριστιέμαι πολύ περισσότερο το ποτό μου. Προφανώς γιατί είναι ελεύθερη η αίσθηση της γεύσης μου. 3. δεν έχω χαλαστεί ποτέ κατά την διάρκεια της μπεκροκατάνυξης. Σταματάω όταν χάνω την μπάλα από ζαλούρα, και όχι όταν γυρίσει το στομάχι, όπως συχνά συνέβαινε παλιά. 4. έχουν εξαφανιστεί τα συμπτώματα του χανγκόβερ. Εντελώς μιλάμε. Εντάξει, παίρνω τα μέτρα που έπαιρνα πάντα (ψιλοφαγητό κατά την διάρκεια, πολύ νερό πριν τον ύπνο), αλλά παλιά το πρωί 9 στις 10 ήμουν κουδούνι. Τώρα θα κοιμηθώ πχ στις 4, θα ξυπνήσω κυριλέ κατά τις 7 ή το πολύ 8 (ο μικρός δεν καταλαβαίνει από αυτά, δεν μου χαρίζει ούτε ώρα), και είμαι απλά ακόμα σουρωμένος, χωρίς στομάχι χάλια, χωρίς πονοκέφαλο. Απλά με μια ωραία σούρα που τραβάει ως το μεσημέρι. Συμπέρασμα: για το 90% του (δικού μου τουλάχιστον) χανγκόβερ ευθύνεται το τσιγάρο. Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα: σύντροφοι, αν θέλετε να φχαριστηθείτε καλύτερα το ποτό, κόψτε το τσιγάρο...
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Χειροτερότερο μεθύσι: Το βράδι της γιορτής μου, μετά από κατέβασμα άπειρης τσικουδιάς κι ενώ περνούσαμε ωραία σε ένα ροκάδικο, με μπλέκει ο βλάκας κολλητός μου σε καβγά με 5 άτομα για εντελώς ανόητο λόγο (θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά όταν είσαι τόσο χώμα δεν έρχονται όλα όπως τα θές). 3 άτομα με χτυπούσαν ταυτόχρονα με μπουνιές, κλωτσιές, κι εγώ να μην καταλαβαίνω τίποτα, να μη νιώθω πόνο, και να τους βαράω ακόμα πιο άγρια. Στο τέλος άνοιξα τα κεφάλια στους 2, και στον τρίτο του έσπασα τη μύτη. Δεν προλάβαμε να φύγουμε, ήρθε η αστυνομία και μας μάζεψε, όλο το βράδι στο κρατητήριο. Το χειρότερο ήταν όταν άρχισε να περνάει το ποτό και άρχισα να πονάω τρελά παντού, και ειδικά στο σαγόνι που με είχε χτυπήσει ένας με μπουκάλι και νόμιζα οτι το είχα σπάσει, έλεγα στους μπάτσους να με πάνε στο νοσοκομείο και αυτοί μου λέγανε "καλα να πάθεις" και τα γνωστά. Για 5 μέρες δε μπορούσα ν' ανοίγοκλείσω το στόμα μου, να μιλήσω, να μασήσω...σκατά Συμπέρασμα: χειρότερο μεθύσι είναι εκείνο που,εκεί που είναι όλα καλά, περνάς τη λεπτή γραμμή και κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις μετά που δε μπόρεσες να τα ελέγξεις. Χειρότερο χανγκόβερ: Σε γλέντι αρραβώνων ξαδερφου μου στο χωριό, ήπια απ'όλα τα βαρέλια, τεράστια ποσότητα κρασιού εκείνο το βράδι, και ειδικά κόκκινου που σκοτώνει, πρέπει να ήπια συνολικά πάνω από 5 λίτρα κρασί σε διάστημα 7 ωρών. Αποτέλεσμα: Δηλητηριαση απ΄το αλκοόλ, πλύση στομάχου και 1 μέρα στο νοσοκομείο. Το χειρότερο ήταν πριν τρομάξουν οι δικοί μου και με πάνε στο νοσοκομείο, εξαθλίωση, εγώ απλά να μην υπάρχω, να έχω σβηστεί απο το χάρτη, σε κωματώδη κατάσταση και να δουλεύουν μόνο οι μυες του στομαχιού για να ξερνάω. Α, και μετά την πλύση στομάχου, ένιωθα σα να μου είχαν βγάλει το στομάχι και να είχαν βάλει στη θέση του ένα βατράχι. Μπλιάχ. Δεν έχω ξαναπιεί κρασί έκτοτε (πάνε 3 χρόνια).
crazy_girl Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Το βραδυ της Αναστασης ειμασταν μεγαλη παρεα κ πηγαμε σε μπουζουκια ..Εγινα πιτα χωρις να το καταλαβω ..Ακομα δεν θυμαμαι τπτ απο οσα εγιναν μετα...
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Να υποθέσω οτι κάποιος άλλος τα θυμάται καλύτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.