Προς το περιεχόμενο

το χειροτερο μεθυσι σας

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τις πρόσεξα, στη Β. Ευρώπη (κι όχι μόνο), όπου υπάρχει μία εκκλησία απέναντι υπάρχει και μία μπυραρία.

Και μετά υπάρχει και η Αγγλία όπου απέναντι από οτιδήποτε υπάρχει μια pub.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί το μεθύσι αποτελεί κάποιο είδος ταμπού?

Γιατί πρέπει να σχετίζεται με την καταστροφολογία?

Γιατί πρέπει να θεωρείται -πάντα- ότι η μέθη δεν αποτελεί συνειδητή εκδήλωση?

Δημοσ.

Ο Φίλιππος της Μακεδονίας, ο Καίσαρας μεθούσαν.

Και λοιπόν?

Πως τους φαντάζεστε πάνω στο μεθύσι?

Γιατί νομίζετε ότι το έκαναν?

Δημοσ.

Όχι. Όπως δν υπάρχει κακό μεθύσι. Αυτό λέμε, να μη μπερδεύεις το καλό αίτιο με το κακό αιτιατό. Είναι 2 ξεχωριστά πράγματα, όχι η καλή και η κακή πλευρά του ίδιου.

Δημοσ.
Όχι. Όπως δν υπάρχει κακό μεθύσι. Αυτό λέμε, να μη μπερδεύεις το καλό αίτιο με το κακό αιτιατό. Είναι 2 ξεχωριστά πράγματα, όχι η καλή και η κακή πλευρά του ίδιου.

σσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.... με αναστάτωσες τώρα...

:mrgreen:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195944&page=71

Δημοσ.

το χειρότερο μεθύσι ήταν στο πρώτο έτος στην σχολή όπου έκανα διαγωνισμό με 4 αγόρια ποιός θα πιεί περισσότερο τσίπουρο σε νεροπότηρο στις 8:00 το πρωί.... Μετά έπαθα δύσπνοια, με μεταφέρανε στο ιατρείο της σχολής όπου μου κανανε ένεση καφείνης, κατόπιν ηρωική απόδραση απο το ιατρείο και διάφορα καραγκιοζιλίκια που δεν υπάρχει νόημα να αναφέρω ..

Έκτοτε μυριζω τσίπουρο και φευγω...

Μετα έκοψα τα ξύδια γιατί κατάλαβα οτι με χαλάνε και παίρνω ναρκωτικά.. :P :p :P :p

Δημοσ.
το χειρότερο μεθύσι ήταν στο πρώτο έτος στην σχολή όπου έκανα διαγωνισμό με 4 αγόρια ποιός θα πιεί περισσότερο τσίπουρο σε νεροπότηρο στις 8:00 το πρωί.... Μετά έπαθα δύσπνοια, με μεταφέρανε στο ιατρείο της σχολής όπου μου κανανε ένεση καφείνης, κατόπιν ηρωική απόδραση απο το ιατρείο και διάφορα καραγκιοζιλίκια που δεν υπάρχει νόημα να αναφέρω ..

Μετα έκοψα τα ξύδια γιατί κατάλαβα οτι με χαλάνε και παίρνω ναρκωτικά.. :P :p :P :p

ποιος κερδισε τελικά

αυτό έχει σημασία:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

εγώ έτσι όπως το κατάλαβα ήθελε να πει

κακό μεθύσι=hangover

καλο μεθύσι/=hangover

Δημοσ.

:] :) :] :]

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...