george_o/c Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 το χειρότερο μαμισι σας λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ E? Tελείως off topic ... :mrgreen:
χάπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ένα χάπι και σε 5 λεπτάκια παράδεισος. Το είχα πρωτοβρεί στη βιέννη που με μεθούσαν με γιαγκερμάηστερ αλλά χθες επαλήθευσα τη θαυματουργό του δράση. Λέγεται Ratio Dolor και εύχομαι να υπάρχει κ στην ελλάδα, αλλιώς πάω παραγγελίας. Αυτό ξαναπές το, κολασμένε !!!! καλά, κοτζάμ Βιέννη, δίπλα στη χώρα-μαμά-μπύρας, εσένα σε μεθάγανε με το "χωνευτικό ποτό για μετά το φαγητό" ? Να υποθέσω ότι στην Ιταλία μεθάς με Γκράπα ή/και λιμοντσέλο ? :-P:mrgreen:
punky Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 και όπως έλεγε μια παλιά (και καλή) μπάντα από την γερμανία: "what did I do? I always regret the morning after..." Με συγκίνηση θυμήθηκα την αυθεντική κασέτα των Tankard. To δικό μου χειρότερο μεθύσι, ήταν πριν κάποια χρόνια που πήγαινα γυμνάσιο. Και πήγα με ένα φίλο μου στη γιορτή ούζου. Πίναμε, πίναμε, μέχρι που χάσαμε το φως μας. Τόσο ούζο όσο ήπια, δεν έχω ξαναδεί μαζεμένο. Επειδή δεν είχαμε λεφτά, αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε σπίτι με τα πόδια. Φτάνοντας σπίτι μου, οι γονείς μου είχαν επισκέψεις. Μπαίνω στο σαλόνι με τρελή υπερπροσπάθεια. Και σωριάζομαι. Με πλησιάζει η θεία μου, σκύβει κοντά μου και θυμάμαι να λέει : "αυτός εδώ βρωμάει ουίσκι." Δηλαδή εμένα αυτό ήταν το χειρότερό μου. Να πίνεις όλο το βράδυ, και να συνεχίζουν να μη σε καταλαβαίνουν οι μεγαλύτεροι.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 καλά, κοτζάμ Βιέννη, δίπλα στη χώρα-μαμά-μπύρας, εσένα σε μεθάγανε με το "χωνευτικό ποτό για μετά το φαγητό" ? Να υποθέσω ότι στην Ιταλία μεθάς με Γκράπα ή/και λιμοντσέλο ? :-P:mrgreen: Στην ιταλία μεθούσα με κρασιά τοσκάνης. Και οι μπύρες της αυστρίας δν είναι τόσο καλές. Άσε που παίρνει ώρα και λίτρα να την ακούσεις με μπύρα.
χάπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Στην ιταλία μεθούσα με κρασιά τοσκάνης.Και οι μπύρες της αυστρίας δν είναι τόσο καλές. Άσε που παίρνει ώρα και λίτρα να την ακούσεις με μπύρα. εύγε ! συμφωνώ ότι η μπύρα είναι γαμώ τα ξενέρωτα ποτά αλλά, κάποιοι λένε ότι εξαρτάται την μπύρα.... Lucifer 75cl (Reference - BEL103) Country: Belgium ABV: 8.0% Bottle Size: 750ml
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 εύγε ! συμφωνώ ότι η μπύρα είναι γαμώ τα ξενέρωτα ποτά αλλά, κάποιοι λένε ότι εξαρτάται την μπύρα.... Lucifer 75cl (Reference - BEL103) Country: Belgium ABV: 8.0% Bottle Size: 750ml Αυτή εδώ σε στανιάρει καλύτερα: Biere Du Demon Country: France Region: Brewery:: Type: pils/lager ABV: 12% Bottle Size: 330ml Case Size: 24 Μια και πέρασε στο ντούκου, να ξαναπροτείνω ανεπιφύλακτα την Grey Goose Vodka
disqualified Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 αυτες οι δυο εινα κορυφαιες να προσθεσω και την αγαπημενη μου mcfarland
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 διακρίνω μια υποτίμηση στην αγάπη μου για την καταπληκτική εφεύρεση που λέγεται μπύρα. ας σας βάλω και τους 2 στο κάτω ράφι μου.
insomniaK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Krombacher βαρελάκι;;; Έχει λιγότερο από 8 ευρώ... βραζιλιάνοι φοιτητές (στη γερμανία) και αλκοολικοί όταν τελειώσει η Oettinger (χειρότερη μπύρα, δεν υπάρχει) την καταναλώνουν... Τουλάχιστον, βλέπω και Paulaner. Όσο για μπύρες Dunkel, φανατικά, από Flensburg και Dithmarscher (είναι μπύρες με πολλές ομοιότητες). Η θερμοκρασία κατανάλωσης είναι αυτή του ψυγείου μετά από 8-10ώρες. Μπορείτε να τη συνοδεύσετε, με τυράκι και λουκανικοειδή (ανάλογα πόσο σιχαμεροί είστε, διαλέγετε και το wurst που σας ταιριάζει (πάρτε μπλουντ φρέσκο, να το ζουλάτε και να κάνει πίδακα το αίμα, μπιαχ). Όσοι πίνουν την μπύρα με ξηροκάρπια είναι τουλάχιστον α-γευσιγνώστες και επίσης δεν μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο της γεύσης της. Όσο για το χειρότερο μεθύσι μου, ξάπλωσα στη διπλή διαχωριστική σε κεντρικό δρόμο. EDIT: Περιμένω να δω σχόλια για gold (μπύρες), για να κράξω: Schwein Scheiße
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 το βαρελάκι το 'χω για διακόσμηση. επίσης να πας να χτυπήσεις μπλουτβουρστ με μαρκισερ λαντμαν.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Νομίζω δεν πρόσεξες Insomniak το κάτω κάτω ραφάκι που βλέπουμε Εωσφώρους, Δαίμονες, Βελζεβούλιδες και φυσικά τον επίτιμο, Ιούδα.
we_will_rise Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Όσο για το χειρότερο μεθύσι μου, ξάπλωσα στη διπλή διαχωριστική σε κεντρικό δρόμο. Την άλλη φορά κάνε bunjee jumping σε ηφαίστειο... Ρε παιδιά. Έχω διαβάσει διάφορες τρέλες που έχετε κάνει και από την μία σας βγάζω το καπέλο, από την άλλη πόσο εύκολα ξαναπίνετε μετά από αυτό;;;
insomniaK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Νομίζω δεν πρόσεξες Insomniak το κάτω κάτω ραφάκι που βλέπουμε Εωσφώρους, Δαίμονες, Βελζεβούλιδες και φυσικά τον επίτιμο, Ιούδα. Τις πρόσεξα, στη Β. Ευρώπη (κι όχι μόνο), όπου υπάρχει μία εκκλησία απέναντι υπάρχει και μία μπυραρία. Για παράδειγμα στο Lübeck, όταν προσπάθησαν να ξεγελάσουν τον διάβολα, κατά το χτίσιμο της κεντρικής εκκλησίας, αυτός τσαντίστηκε κλπ κλπ και με τα πολλά δημιουργήθηκε αυτό το κομψοτέχνημα: Δηλαδή μπυραρία μέσα στην εκκλησιά... και η ιστορία πάει λέγοντας. Έτσι και οι μπύρες με τέτοια ονόματα, εκτός από εμπορικό αντίκτυπο, έχουν και κάποια παρόμοια ιστορία... Την άλλη φορά κάνε bunjee jumping σε ηφαίστειο... Ρε παιδιά. Έχω διαβάσει διάφορες τρέλες που έχετε κάνει και από την μία σας βγάζω το καπέλο, από την άλλη πόσο εύκολα ξαναπίνετε μετά από αυτό;;; Εδώ ανοίγει μία φιλοσοφική και όχι μόνο συζήτηση σχετικά με το πιοτί. Γενικά, το πιοτό δεν πρέπει να σε πίνει, αλλά να το πίνεις και να ευχαριστιέσαι. Πιστεύω πως ανήκω σε αυτό το επίπεδο (όπως άλλωστε και όλοι οι αλκοολικοί ). Από εκεί και πέρα, έχω την ταπεινή άποψη πως να γίνεσαι αλοιφή μία, δύο (προς το μία) φορές το χρόνο είναι ευεργετικό για τον επαναπροσδιορισμό στόχων, ιδεών καταστάσεων κλπ κλπ. Αν δεν κολυμπήσεις και λίγο στα σκατά, δεν εκτιμάς και αυτά που έχεις, μετά από καμιά 10αριά χρόνια φοιτητής, μπορώ να πω πως οι φορές που έχω πιει και έγινα κομμάτια, δηλαδή να μη με ελέγχω ή να ξεράσω ή να πάω νοσοκομείο, είναι 5-6, μετά από πολύ μεγάλες απογοητεύσεις που έπρεπε να πάρω αποφάσεις σημαντικές για το μέλλον. Αυτό που κάνουν, Άγγλοι, Ολλανδοί, Γερμανοί κλποι και άβγαλτοι νεανίες, να βγαίνουν Π/Σ για να γίνουν λιώματα και να ξερνούν στο δρόμο, το θεωρώ τουλάχιστον ηλίθιο και αυτοκαταστροφικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.