Προς το περιεχόμενο

το χειροτερο μεθυσι σας

disqualified

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ΟΦ ΤΟΠΙΚ (αλλά δεν άντεξα ! Μου βγήκε το μάτι...)/

ΑΜΑΝ !

ή θα πεις "από καιρό εις καιρώ"(με υπογεγραμμένη στο "καιρώ") ή θα πεις "από καιρό σε καιρό"

Ευχαριστώ για τη νουθεσία όσον αφορά στην ορθογραφία/γραμματική μου.

και καπετάνιος και "γκεσταπίτης"

πω ρε wizzy παράξενη αλεργία έχεις αλλά σε καλό θα σου βγει νομίζω..

δε χάνεις τπτ

Όντως, δεν φαίνεται να χάνω κάτι. Τουλάχιστον, από πλευράς μου διασκεδάζω το ίδιο με την υπόλοιπη παρέα. Συνήθισα πια!

Και με κάποια φαγητά που βάζουνε μέσα μπύρα (βάζει η γιαγιά μου στο κοτόπουλο) ή στις σάλτσες που ρίχνουμε κρασί για να τις "σβήσουμε" ας πούμε, κι εκεί έχεις πρόβλημα;;

Ναι! Για παράδειγμα, κάνει μια συνταγή η μητέρα μου με χοιρινό σβησμένο με κρασί, ούτε να το μυρίσω δεν μπορώ.

Μήπως το πραγματικό σου όνομα είναι Damien?:mrgreen:

Χεχεχε, έχω και ένα παράξενο τατουάζ στο κεφάλι.... :wink:

Να φανταστείτε, όταν ήμουν πιτσιρίκι και με έπαιρνε η μάνα μου εκκλησία για να κοινωνήσω, την Θεία Κοινωνία την έκανα εμετό!

αχχαχαχαχαχαχα δεν μπορω αλλο χαχαχαχα δε φανταζομαι να σε ξορκισαν και μετα,

Όχι, ντάξ, το γλίτωσα αυτό, απλά θυμάμαι ότι με έτρεχε η μάνα μου να προλάβω να ξεράσω εκτός εκκλησίας, γιατί αν το έκανα μέσα έπρεπε ο παπάς να το γλύψει από το πάτωμα. Εμένα δεν με πείραζε, αλλά προφανώς πείραζε τη μάνα μου και το image που θα αφήναμε στην εκκλησία!

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον ακουστε γαματο συνδυασμο και σε 20 λεπτα την ακους στερεωφονικα..χαχαχ

σε ενα παρτυ ειχα μπενω μεσα

κατεβαζω μεσα σε 15 λεπτα 2 μπυρες μετα μεσα σε 5 λεπτα 2 σφηνακια ουισκι σε ποτηρι νερου και μετα αλλη μια μπυρα...παιδες..σε 5 λεπτα ειχα νταγκλαρει εντελως..πηγα σπιτι την πεφτω και εβλεπα να γυριζουν πραγματα ...ε σε 10 λεπτα ξεκινησε το παρτυ το καλο με την λεκανη

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν πολλά τέτοια. Δεν πρέπει να πάει χαμένη η θεία κοινωνία. Ό,τι περισέψει, πέσει, χυθεί κλπ πρέπει να το πιει ο παπάς. Οπότε αφού αυτά που βγάζεις εσύ είναι αναμεμιγμένα με θεία κοινωνία, θα πρέπει να το "μαζέψει" ο παπάς. Επίσης πρέπει να κάνει μετάνοιες (μου φαίνεται στον επιτάφιο) αν κάποιος πατήσει μπροστά από την ιερά τράπεζα.Και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι.

Δημοσ.
ρε Lucifer με έψησες να το παίξω αυτό το παιχνιδάκι, πάντως κι εγώ ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι 90 κιλά και πίνω πάντα φαγομένος... Μια και φαίνεσαι γνώστης αν λες γκέη την κόκκινη άμπσολουτ που εμένα μου άρεσε, πες μου 2 βότκες καλύτερες απ'αυτήν... (σοβαρά ρωτάω, για να διευρύνω τις γνώσεις μου)

H εξής μία: Мед и перец (Nemiroff - Honey Pepper).

Αυτή που λέει ο ινσόμνιακ είναι γαμάτη. Αλλά όχι καθαρόαιμη, λευκές 40άρες βότκες στόλι (δυσθεώρητα ύψη) και russky standart.

Επίσης, μιας και χθες νίκησα στο παιχνίδι με τα σφηνάκια ένα ολάκερο συγκρότημα, μπορώ να σας εκμυστηρευτώ πως ανακάλυψα παυσίπονο που πιάνει για το χανγκόβερ. Ένα χάπι και σε 5 λεπτάκια παράδεισος. Το είχα πρωτοβρεί στη βιέννη που με μεθούσαν με γιαγκερμάηστερ αλλά χθες επαλήθευσα τη θαυματουργό του δράση. Λέγεται Ratio Dolor και εύχομαι να υπάρχει κ στην ελλάδα, αλλιώς πάω παραγγελίας.

Δημοσ.

Μερικά πράγματα που μπορούν να ανακουφίσουν τα πρωινά συμπτώματα της βραδυνής κραιπάλης (αν δεν θελεις να καταφύγεις σε λύσεις "χημεία και τέρατα¨):

- καλό φαί πρίν το ποτό (αν γίνεται και κατα την διάρκεια)

- πιες όσο πιο πολύ νερό μπορείς πρίν κοιμηθείς. Ο μεταβολισμός της αλκοόλης απαιτεί πολύ νερό, γι αυτό και το στόμα τσαρούχι (shoe mouth στην διεθνή ορολογία) αλλά και ο πονοκέφαλος (συμπτώματα αφυδάτωσης)

- μπουκάλι (μεγάλο) με νερό στο κομοδίνο (πάνω στο κομοδίνο. Δίπλα στο κομοδίνο ο κουβάς)

- όχι πολύς ύπνος. Μόλις ο ύπνος αρχίσει να γίνεται βασανιστικός, μην το παιδεύεις. Σήκω.

- χυμός πορτοκάλι first thing in the morning. Η βιταμίνη c επιταχύνει την απομάκρυνση του αλκοόλ

- όχι καφές. Ο καφές είναι απάτη, είναι διουρητικός και αυξάνει επιπλέον την ανάγκη για νερό. Ένα ποτήρι στιμένο πορτοκάλι είναι 100 φορές καλύτερο.

και όπως έλεγε μια παλιά (και καλή) μπάντα από την γερμανία: "what did I do? I always regret the morning after..."

Πάντως, με τρώει η περιέργεια, πόσο μεγάλο συκώτι έχουν κάποιοι από τους προλαλήσαντες...

Δημοσ.
Πράγματι, νόμιζα πως ήταν εταιρεία και είχε δώσει το όνομα στο δραστικό συστατικό. mea culpa =D

Στην πυρά ο διάολος! :mrgreen:

Πάντως, με τρώει η περιέργεια, πόσο μεγάλο συκώτι έχουν κάποιοι από τους προλαλήσαντες...

Περίπου στο μέγεθος μπαλακίου του pukny.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση για το hangover είναι να πίνουμε σωστής απόσταξης τσικουδιά ή τσίπουρο, δεν πα να πιείτε και 2 κιλά, θα βγάζετε φλόγες, μπορεί και να ξεράσετε, θα γίνεται λιώμα τέλος πάντων και την επόμενη μέρα θα έχετε το πολύ πολύ ένα ελαφρώς ερεθισμένο στομάχι και μια αίσθηση στο κεφάλι σαν να είχατε κάνει λίγο μαυράκι, ούτε πονοκεφάλους ούτε ζαλάδες και μαλακίες.Αλλά που, και αυτό που έχουμε εμείς στο χωριό έπρεπε να το πουλάμε χρυσάφι με τα πετρέλαια που κυκλοφορούν.Νύχτα έρχονται νύχτα φεύγουν τα μότορσιπ με τις κακοαποσταγμένες γαλλικές μαϊμούδες στην Μυτιλήνη, αυτά για τα φημισμένα ούζα του νησιού και το 20% απο απόσταξη όριο του νόμου, καθόμαστε και μεις σαν ζώα και πίνουμε ότι δηλητήριο μας πουλάνε, πόσες φορές έχω πει εκ των υστέρων στον εαυτό μου "καλύτερα να δοκίμαζα ηρωίνη ".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...