de173 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα.. Πρόκειται να πάρω το laptop εκτός χώρας και θα το έχω μαζί μου σαν χειραποσκευή. Πρέπει να περάσει κάτω από τις ακτίνες; Ή δεν θα το περάσουν και απλά θα το ψάξουν σε κανένα πάγκο να δουν τι σόι πράμα είναι; Και αφού περάσω αυτόν τον έλεγχο. Πρόκειται να ελέγξουν τα προγράμματα που θα έχω μέσα;
eirini119 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Κοιτα....σχεδον κανεις δεν ξερει τι ακριβως θα κανουν....Απο την στιγμη που εισαι στην Ελλαδα πρεπει να τα περιμενεις οολα....αναλογα την διαθεση των ελενκτων εκεινη την μερα....μπορει να σου πουν να ανοιξεις το laptop ετσι απλα για να δουν οτι λειτουργει σαν κανονικο Laptop..ή..μπορει απλα να το περασουν απο τις ακτινες χωρις περετερο ελενχους ή δεν ξερω τι αλλο μπορει να προεκιψει....αυτα τα πραγματα ειναι της στιγμης....καταλαβες τι εννοω????
de173 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Κατάλαβα. Όσον αφορά τα προγράμματα; Δεν νομίζω να κάνουν έλεγχο ΚΑΙ σε αυτά! Σωστά;
giankar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Περνάει κανονικά από τις ακτίνες. Σιγά μην στο ανοίξουν να δούνε τι προγράμματα έχεις εγκατεστημένα, σε εμένα σε εγχώριες αλλά και πτήσεις εξωτερικού δε μου το έχουν ανοίξει ποτέ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 παιδιά το λαπ το κουβαλάω χρόνια σε πτήσεις εσωτερικού. πάντα στην αθήνα με βάζουν να περάσω απ΄τις ακτίνες ΑΦΟΥ το βγάλω από τη τσάντα μεταφοράς του, και το ξαναβάζω στην τσάντα αμέσως μετά. από επαρχία προς αθήνα περνάει απλά από τις ακτίνες ΧΩΡΙΣ να το βγάλω να το δουν. PS: αν μάθεις ποιος είναι ο κωδικός εισόδου στο νετ στο ελ.βενιζέλος ασύρματο δίκτυο, να μας το πεις, οκ? μου έχει μείνει απορία μεγάλη ...
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δεν το ενεργοποιούν ποτέ. Αυτό που λέει η δίδα Σαντ κάνουν και ενδέχεται να στο ανοίξουν (να σηκώσουν την οθόνη εννοώ) και να το πάνε λίγο πέρα-δώθε για να δουν αν έχεις χώσει καμιά αμπούλα με σατανικά εκρηκτικά μέσα. Αν και αυτό το τελευταίο το έχουν κόψει τελευταία, σε μένα το έκαναν όταν είχαν πρωτοβγεί τα νέα μέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.