giankar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να γράφετε κώδικα σε linux?
coolman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ Eclipse με CDT. Μέχρι τώρα είναι το μόνο που έχω βρεί με τις λειτουργίες που θέλω αν και για το autocomplete του δεν πετάω την σκούφια μου.
chiossif Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Code::Blocks -svn 4051- ενώ ήδη κυκλοφόρησε το 4261. Με την ευκαιρία, θα το αλλάξω κιόλας... Συμπληρώνω την απάντηση μου με τους λόγους που με έκαναν να το επιλέξω. Όλοι από εδώ. Open Source! Cross-platform Extensible through plugins (αν και χρησιμοποιώ μόνο ένα) Multiple compiler support (τώρα δεν ισχύει πια αλλά τότε που το επέλεξα δεν δούλευα σε linux) Compiles directly or with makefiles Uses XML format for project files Integrates with GDB Syntax highlighting Tabbed interface Και δεν κρύβω την υπερηφάνεια μου όταν διαβάζω: The Code::Blocks team Project Leader Yiannis Mandravellos (Mandrav) Location: Greece Role: Project Manager Thanks Mandrav et.al
Ros_Original Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 KDevelop! (ένα μικρό μήνυμα είπα να γράψω και γώ, αλλά τσουπ πετάχτηκε το Pop-up, για το όριο )
dark_banishing Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Και εγώ Eclipse με CDT. Μήπως ο καθένας να έλεγε για ποιο λόγο το επέλεξε όμως; Το κυριότερο πλεονέκτημα του σε σχέση με τα άλλα.
takeda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 σε Eclipse υπάρχει υποστήριξη για compile μέσω make ή χρησημοποιεί δικά του εργαλεία;
dark_banishing Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Υπάρχει υποστήριξη για compile μέσω Make. Δηλαδή του δίνεις ποιο target στο makefile θες να εκτελείται και πατάς ένα κουμπί που σου έχει σε μια μπάρα εργαλείων και στο τρέχει.
profitis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Eπειδή με ενδιαφέρεις και μένα το eclipse με CDT αλλα για περιβάλλον windows να σας ρωτήσω... Επειδή έτσι και αλλιως ειναι portable εφαρμογη (η 3.2 τουλάχιστον δεν χρειαζόταν εγκατάσταση) παίζει να το βρω έτοιμο να το κατεβάσω απο το net ωστε να παίζει και η c χωρίς να κάνω εγώ τίποτα; Το είχα ψάξει αλλα δεν κατάφερα και πολλά παρόλο που είχα προσπαθήσει να ακολουθήσω το κατάλληλο tutorial-documentation.
dark_banishing Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Ναι το έχει στο site του, εκεί στα downloads μόνο με το πακέτο για c/c++ Επίσης υπάρχει και μια επιλογή που σου έχει όλα τα plugins που κυκλοφορούν και εσύ επιλέγεις όσα θές από μια λίστα, και σου φτιάχνει ένα custom πακέτο που τα έχει, το κατεβάζεις και κάνεις την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.