Προς το περιεχόμενο

Ποιότητα υπηρεσιών VoIP (Skype κλπ)

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν ενδιαφέρεσε πληροφοριακά τι έχω.

Έχω ένα fritz 7170SL σε adsl2 γραμμή.Επάνω σύνδεσα ένα κανονικό ασύρματο τηλέφωνο της siemens,παλιό μοντέλο είναι,και τα στοιχεία του voipbuster τα δίνω στο μόντεμ.

Είσαι 24 ώρες online και 24 ώρες διαθέσιμος να σε πάρουν ή να πάρεις τηλέφωνο.

Παράπονο δεν έχω κανένα εκτός από καμια μέρα που το δύκτιο για κάποιο λόγο θα έχει κανα ψιλό παράσιτο.

Πριν το κάνω έτσι,πλήρωνα τουλάχιστον 50 κάθε μήνα παραπάνω για τηλ.

Τώρα και με την τελευταία αναβάθμιση του fritz παρατηρώ και οι ποιότητα του τηλεφώνου σαν να καλυτέρεψε

Αξίζουν τα 150 για το μοντεμάκι γιατί και σαν μόντεμ θεωρείται από τα πολύ καλά

Endaxi re patrioti kalo to modemaki sou alla den nomizeis oti ta 150 einai pola?

Mpori na vri ali pio kali lisi pernonda paradigma ena tilefono voip pou einai kai tis modas tora teleftea kai einai kai fthina.

Diladi me 40-50 ? elise to provlima tou.

Ego me afto pou pira apo ebay(vlepe 2o post) mporo na sou po oti h piotita einai klaseis anoteri apo akoustika kai microfono opou eixa prin kai poli anoteri apo tin piotita tou statherou tou OTE.

Δημοσ.

Κώστα το μόντεμ μου το δώσανε τζάμπα με την αλλαγή του παροχέα!!

Το είπα πληροφοριακά.Μπορεί να του αρέσει σαν μηχάνημα γενικής χρήσης.Μόντεμ ADSL2 με 4 πόρτες,ασύρματο,και voip με 150/160 δεν είναι πολλά.Άσε που μπορεί να βάλει μέχρι 3 τηλέφωνα για voip.Μπορεί και να βρει το 5140 που είναι πιο φτηνό.

Ας διαλέξει,είτε με το ένα είτε με το άλλο κερδισμένος θα βγει.

Δημοσ.
Κώστα το μόντεμ μου το δώσανε τζάμπα με την αλλαγή του παροχέα!!

Το είπα πληροφοριακά.Μπορεί να του αρέσει σαν μηχάνημα γενικής χρήσης.Μόντεμ ADSL2 με 4 πόρτες,ασύρματο,και voip με 150/160 δεν είναι πολλά.Άσε που μπορεί να βάλει μέχρι 3 τηλέφωνα για voip.Μπορεί και να βρει το 5140 που είναι πιο φτηνό.

Ας διαλέξει,είτε με το ένα είτε με το άλλο κερδισμένος θα βγει.

Pos ta katafernete telika eseis eki epano Germania kai pernete sto tzampe tetia mixanimata den mporo na katalavo.:) :) :)

Endaxei en meri tha sinfoniso mazi sou oti einai modemara afto to fritz alla kanei pola perisotera pou den mporoume emeis edo na ta exoume(me pianeis pistevo) akoma.

Ara o kathenas dialegi kai pernei.

P.S Alithia pote erxese me Adia h den exei adia fetos?

Na piname kanena potaki kana vradi eki paralia meria.

Δημοσ.
:) Γιατί όχι; Στις 3 Αυγούστου ξεκινάω με το αμάξι.Αν όλα πάνε οκ την Κυριακή το βραδάκι θα μαι στην γύρα

Kalo taxidi na exeis filaraki kai kalos na ertheis sta patria edafi.

Alitha apo pou tha taxidepseis me to amaxi apo Italia meria h apo jugo

Δημοσ.

Einai asteri.

To mono kako se mena oti den doulevei me to voip tilefono pou exo dioti den exei rithmiseis akoma toulaxiston gia na doseis tous servers.

An ginei kai afto tote tha einai to kalitero mias kai ektos apo kinita fthina exei kai poles xores free se stathera.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...