lefi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εγώ προσπάθησα να την εγκαταστήσω σε Vista Home Premium και κατα την εγκατάσταση μου είπε γνωστό πρόβλημα συμβατότητας, εν το ματαξύ η εκατάσταση φαίνεται να γίνεται κανονικά απλά δεν ανοίγει και εμφανίζει μόνο το προαναφερθέν μήνυμα, Η ερώτηση μου είναι: έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει Visual Studio η μόνο Visual Basic σε Vista και πως;
bilco Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Τρέχει με SP1 και ένα patch για τα vista. Κοίταξε στη microsoft
Ticket Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Όσο αναφορά το Visual Studio 2005 Όπως τα λέει ο bilco είναι τα πράγματα χρειάζεσαι το "Visual Studio 2005 Service Pack 1 Update for Windows Vista" πήγαινε εδω για να το κατεβάσεις : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=90e2942d-3ad1-4873-a2ee-4acc0aace5b6&displaylang=en Εγώ το έχω στήσει σε vista και παίζει κανονικά μετά από την εγκατάσταση του service pack, (χρησιμοποιώ βέβαια και κάποια add-on εργαλεία τα οποία χρειάστηκε να κατεβάσω και κάποια΄άλλα πράγματα και να κάνω και καποιές ρυθμίσεις.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.