Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με tv tuner

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτη την κάρτα ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702278 ) το κακο ειναι οτι την ειχα παρει πριν ενα μηνα και μετα απο λιγες ωρες λειτουργειας σταματησε να την βλεπει το pc, την πηγα στο service του καταστηματος και με πιστωσαν την αξια της, πριν 3 μερες ξαναπηρα την ιδια καρτα και χθες το απογευμα μου εκανε παλι το ιδιο, την βλεπουν και τα vista και τα xp σαν συσκευη πολυμέσων αλλα οταν παω να περασω τους drivers μου λεει οτι δεν χρειαζονται γιατι η συσκευη δεν υπάρχει, φενεται σαν να την καιει, τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Σε μένα μια κάρτα της ίδιας εταιρίας (LIFEVIEW FLYTV EXPESS X1 MST-T2A2) σε PCI-e το ένα από τα δύο slots pci-e x1 που έχει το motherboard δεν την έβλεπε καθόλου, την έβαλα στο άλλο slot και τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Δοκίμασε να την βάλεις σε άλλο pci-e slot, αν έχεις διαθέσιμο.

Δημοσ.
Σε μένα μια κάρτα της ίδιας εταιρίας (LIFEVIEW FLYTV EXPESS X1 MST-T2A2) σε PCI-e το ένα από τα δύο slots pci-e x1 που έχει το motherboard δεν την έβλεπε καθόλου, την έβαλα στο άλλο slot και τώρα δουλεύει χωρίς προβλήματα.

Δοκίμασε να την βάλεις σε άλλο pci-e slot, αν έχεις διαθέσιμο.

Την εχω δοκιμασει και στα 4 slot, εγω νομιζω οτι τις καιει, ελπιζω να με πιστωσει παλι το e shop.

Δημοσ.

Παιδια Εχω Το ιδιο προβλιμα αλα με μια USB TV (ΠINNACLE 310e (Hybrid)) την ειχα παρει απο το Πλαισιο τον Οκτωβρη και πριν ενα με δυο μηνες μου εβγαλε το ιδιο προβλημα. Και ενω το "Pinnavle PCTV 310e Digital" Δουλευει ενταξη (ειναι για τα ψηφιακα καναλια) το "Pinnavle PCTV 310e Analog" Δεν Δουλευει και εχει error code 10. Το ιδιο προβλημα το βγαζει σε οπια USB ΚΑΙ αν το δοκιμασω και στους 4 υπολογιστες. Και μια παλια καρτα TV (Fly TV 98') βγαζει το ιδιο προβλημα Code 10 στον αναλογικο αποκωδικοποιητη.

Δημοσ.

Νεότερα για την κάρτα. Ενώ στα xp δουλεύει καλά, στα vista κατά την εκκίνηση και αφού έχει μπει στα windows κολλάει το pc για λίγα δεύτερα. Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με τα irq και ας μην αναφέρει τίποτα τα windows.

Τώρα επειδή έχω βάλει vista την έχω βγάλει.

Δημοσ.

Εμένα ουτε xp ουτε vista δούλεύει, στην διαχείρηση συσκεύων την δείχνει σαν συσκεύη πολυμέσων και οταν παω να περάσω drivers μου βγάζει μήνυμα η συσκευή δεν υπάρχει.

Με το e-shop λέτε να έχω κανένα πρόβλημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...