Προς το περιεχόμενο

ψηφιακό album

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω αν υπάρχει μια συσκευή που να δουλεύει χωρίς pc να είναι πχ ένας σκληρός δίσκος που να μπορεί να περνάει απευθείας τις φώτογραφίες από την ψηφιακή μηχανή και να έχει έξοδο για τηλεόραση. Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

Δημοσ.

Πολύ ωραίοι thanks μόνο pixmania δε σκέφτηκα να κοιτάξω. Απ'ότι κατάλαβα πάντως να υπάρχει κάτι που να τραβάει τις φωτογραφίες απευθείας από τη μηχανή δεν παίζει ή κάνω λάθος?

Αν και κοίταξα σε όσα ξέρω υπαρχει περίπτωση να βρω κάτι απο αυτά Ελλάδα?

Δημοσ.

Νομίζω πάντως ότι κάτι τέτοιο κάνει και το iPod, δηλαδή μεταφέρεις φωτο από τη μηχανή στη μνήμη του.

Δημοσ.

Αγόρασα τελικά από pixmania ένα που τα περνάει κατευθείαν από την memory card. 170 ευρώ με τα μεταφορικά για 250GB!

Δημοσ.

RIXID Atlanta είναι το μοντέλο, έχει φτάσει ήδη αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί. Γενικά πάντως μου φάνηκε καλή κατασκευή και ζήτησα επαναποστολή και όχι επιστροφή χρημάτων. Αν έρθει ο καινούριος θα επανέλθω.

Πάντως σε ένα διαφημιστικό Κωτσόβολου είδα έναν Packard Bell ήταν μόνο 80GB αλλά στις 2,5" και χωρίς card reader στα 155 ευρώ περίπου. Από Ελλάδα μόνο αυτό κατάφερα να βρω, αν και στο site δεν υπάρχει τώρα που κοίταξα οπότε μάλλον πάει και αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...