Προς το περιεχόμενο

Memory Voltage???

miandge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Team Group TXDD2048M800HC4DC-D

Specification:

Available in 1GB and 2GB Dual Channel

PC2-6400 800 MHz 4-4-4-12

64x8 DDR2 FBGA Chips

240pin, Non-ECC, Un-buffered DDR2 SDRAM DIMM

Aluminum Heat-spreader

8 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB

Retail Package

2.2V - 2.35V (2.2V as the highest supported voltage) (αν και πάει μέχρι 2.6V)

Lifetime Warranty

2.0V είναι η stock τάση τους

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1045&pageID=3057

Eίπαμε: Use Google, Google is your friend (as long as you learn how to use it ! :wink:)

Δημοσ.
Team Group TXDD2048M800HC4DC-D

Specification:

Available in 1GB and 2GB Dual Channel

PC2-6400 800 MHz 4-4-4-12

64x8 DDR2 FBGA Chips

240pin, Non-ECC, Un-buffered DDR2 SDRAM DIMM

Aluminum Heat-spreader

8 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB

Retail Package

2.2V - 2.35V (2.2V as the highest supported voltage) (αν και πάει μέχρι 2.6V)

Lifetime Warranty

2.0V είναι η stock τάση τους

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1045&pageID=3057

Eίπαμε: Use Google, Google is your friend (as long as you learn how to use it ! :wink:)

Τι τάση χρειάζονται το ήξερα εξαρχής.Απλά έψαχνα να δω μπας και υπάρχει κάποιο προγραμματάκι το οποίο να σου λέει τι τάση έχεις στο κάθε dimm.

Βασικά,από το PC Probe II βρήκα για τις μνήμες το εξής:

snap1lf2.png

Άρα,προφανώς αν αυτή η τάση(3.3V στο περίπου) είναι για τα 2 dimm που έχω επάνω, μάλλον στο καθένα πάει περίπου 1.7V

Πολύ λιγότερο απ'ότι πρέπει δηλαδή...

Δημοσ.

Λοιπόν,από CPU-Z παίρνω τα εξής:

snap1oz0.png

snap2zc0.png

Σας φαίνονται φυσιλολογικές οι μετρήσεις βάση του τι μνήμες έχω...Εμένα(αν και δεν σκαμπάζω και πολλά) μου φαίνεται πως υπολειτουργούν...:???:

Δημοσ.
Oxi. Μαλλον απο ποιο rail παιρνουν ρευμα λεει. 3.3V ακομα και για DDR1 πολλη ειναι

ΟΚ,κατάλαβα...

Για τις φωτό από το CPU-Z που ανέβασα πιο πάνω τί λες???

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο raven, 3.3V πιάνεις μόνο με DDR-Maximizer σε extreme o/c !

Σωστά είναι τα mhz ακριβώς, για αυτό και εξάλλου ονομάζονται DDR = Double Data Rate :wink:

Φτιάξε τα timings από το bios σε 4-4-4-12 :grin: Παρόλο που έχουν ProMos chips πάντως οι μνήμες σου, με 5-5-5-16 μπορείς να ανέβεις λίγο στα 850-860MHz :wink:

Δημοσ.
Έχει δίκιο ο raven, 3.3V πιάνεις μόνο με DDR-Maximizer σε extreme o/c !

Σωστά είναι τα mhz ακριβώς, για αυτό και εξάλλου ονομάζονται DDR = Double Data Rate :wink:

Φτιάξε τα timings από το bios σε 4-4-4-12 :grin: Παρόλο που έχουν ProMos chips πάντως οι μνήμες σου, με 5-5-5-16 μπορείς να ανέβεις λίγο στα 850-860MHz :wink:

Δυστυχώς δεν έχει κάποια ρύθμιση από το bios για τα timings και εκτός αυτού,όταν πήγα να αλλάξω την τάση της ram,έβαλα στο auto την τάση του επεξεργαστή(Ε6600) και μου δίνει μόνο 1.15 ανά πυρήνα ενώ πριν έδινα 1.3 περίπου.Τί να βάλω για τον επεξεργαστή???

Η μητρική μου είναι η Asus P5B deluxe WiFi/AP

Δημοσ.

Συχνότητες σωστές ;) τάση στις μνήμες δες από το hardware monitor στο βίος και δήλωσε την στα 2 με 2.2 και δώσε για timings 4-4-4-12 όπως σου είπανε λογικά ανεβαίνουν μέχρι και 900 σίγουρα με αυτές τις τάσεις

για on επεξεργαστή σου το default είναι 1.2375 V ανάλογα τώρα αν κανεις oc η όχι βάζεις και ανάλογη τάση σημείωση οι πιο πολύ core 2 Duo παίζουν σωστά και undervolted αν στο 1.15 είσαι σταθερός και δεν κανεις oc αστο εκεί δοκίμασε με ορθός και αν είναι σταθερός θα έχει καλά αποτελέσματα στις θερμοκρασίες και θα ανεβαίνει πολύ καλά αν παίζει σταθερά με 1.15 V :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...