Προς το περιεχόμενο

Memory Voltage???

miandge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι μέσα από το οποίο μπορώ να δω τί volt έχουν οι ram μου αυτή την στιγμή?Στο everest δεν βρίσκω κάτι τέτοιο...

Έχω την εντύπωση ότι τους δίνω λιγότερο ρεύμα απ'ότι πρέπει και θέλω να το εξακριβώσω για να κάνω και την αντίστοιχη ρύθμιση από το bios.

Επίσης,έχοντας 2G Ram μου βγάζει πάντα στο usage ότι χρησιμοποιείται περίπου το 1/4 της ram...

Έχεις κανείς ιδέα πού μπορεί να πηγαίνει όταν το pc είναι σε idle?Δεν μπορώ να καταλάβω...Στα windows??Πολύ δεν είναι για XP??

Αν κάποιος μπορεί ας με βοηθήσει!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμ, αρκετο ειναι 1/4. Αλλα αν τρεχεις πολλα προγραμματα δεν ειναι και υπερβολικο.

Για τα voltages κανε το πιο απλο. Δες στο bios :)

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά στον task manager να δεις ποιές διεργασίες τρέχουν.

Σωστός,ότι τρέχει στο task manager δικαιολογεί απόλυτα το 1/4 της ram.Ούτε που σκέφτηκα να το κοιτάξω...

Καμία ιδέα και για τα volt που ανέφερα κάποιος???:confused:

Δημοσ.

Επείσης στο task manager μου βγάζει για την μνήμη των διεργασιών 485/3939..

Γιατί 3939???Αφού έχω 2G kit σε Ram...Μήπως λόγω dual channel??

Δημοσ.
Χμ, αρκετο ειναι 1/4. Αλλα αν τρεχεις πολλα προγραμματα δεν ειναι και υπερβολικο.

Για τα voltages κανε το πιο απλο. Δες στο bios :)

Δεν γράφει στο bios για το ακριβώς voltage της ram...Ουσιαστικά λέει auto εκεί που έχει ρύθμιση για τα volt,επομένως δεν ξέρω πόσα δίνει...Συνήθως δίνουν 1,8 αν δεν κάνω λάθος οι μητρικές αλλά εμένα για να δουλέψουν σωστά πρέπει να είναι 2.0-2.2V...

Δημοσ.
Δεν γράφει στο bios για το ακριβώς voltage της ram...Ουσιαστικά λέει auto εκεί που έχει ρύθμιση για τα volt,επομένως δεν ξέρω πόσα δίνει...Συνήθως δίνουν 1,8 αν δεν κάνω λάθος οι μητρικές αλλά εμένα για να δουλέψουν σωστά πρέπει να είναι 2.0-2.2V...

Αμα λεει auto δινει λογικα 1,8 (που ειναι το κανονικο). Βαλ'τες οσο λεει ο κατασκευαστης χειροκινητα.

(στη δικη μου μητρικη παντως ετσι γινεται)

Δημοσ.
Αμα λεει auto δινει λογικα 1,8 (που ειναι το κανονικο). Βαλ'τες οσο λεει ο κατασκευαστης χειροκινητα.

(στη δικη μου μητρικη παντως ετσι γινεται)

Έτσι θα το κάνω απλά θέλω να δω και πόσο έχουν τώρα.Από περιέργεια έστω...

Δημοσ.
Use Google, Google is your friend :wink:

To έχω κάνει ήδη και δεν μπορώ να πω πως βρίκα κάτι.Τέσπα,θα το κοιτάξω καλύτερα!

Δημοσ.
Use Google, Google is your friend :wink:

Χμ. Εψαχνα κι εγω τωρα μηπως βρω κατι. Δεν ειναι και τοσο ευκολο.

Ουτε το everest, ουτε το cpu-z δειχνουν. Κι απ'οτι βλεπω ουτε το memset.

Αν βρειτε κατι, πειτε μου κι εμενα :)

Δημοσ.

Α,και κάτι τελευταίο,αν στα volt της cpu(επειδή για να πειράξω τα volt στις μνήμες από το bios πρέπει να βάλω και τα volt στην cpu) βάλω auto για έναν Core2Duo E6600 θα είμαι καλυμμένος έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...