InlandEmpire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 InlandEmpire ginese ligo enoxlitikos me auto pou kanis. an den sou aresi apla psosperase to thema tou paidiou. o kathenas exei dikeomata sto forum apo tin stigmi pou den parabeni kanones den nomizw na einai sosto na kritikaroume. grafw mono kai mono os enoxlimenos (distixos) kalo einai na to stamatisoume edw oloi. pantos epidi blepw oti se endiaferi gia mena eisai LATHOS. kai stin telikoi theli prosoxi gia to pios geliopoihte apo ti telika... Και εσύ παρομοίως, αλλά δεν το κάνουμε θέμα. Και εγώ ως ενοχλημένος έγραψα και προφανώς δεν ήμουν ο μόνος. Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Άμα σκεφτείς λογικά, θα καταλάβεις -ελπίζω- ότι θα μπορούσε κάποιος να κάνει θρεντς που δεν παραβιάζουν κανόνες, αλλά είναι ανούσια και γίνονται μόνο για να κάνουμε ποστς. Οπότε δεν είναι ούτε λόγος, ούτε επιχείρημα. Άμα κάποιος θέλει να παίξει, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι από το να αυξάνει τον αριθμό των ποστς με τέτοια θρεντς.
kAtsU!!! Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Οπότε μπορούμε να σβήσουμε και τα διλήμματα,με αυτό το σκεπτικό... Λοιπόν,επειδή έχει καταντήσει αηδία,ας σταματήσουμε εδώ και ο καθένας να κρατήσει τη γνώμη για τον εαυτό του
InlandEmpire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Ρε κατσού, 52+ ποστς τη μέρα. Έλεος? Όλα σου τα ποστς είναι ένα+ένα. Άντε, επειδή έχει καταντήσει αηδία, ας συνεχίσουμε off topic γιατί πιο ενδιαφέρον έχει από το να λέμε στίχους για τραγούδια χωρίς σκοπό -έλεος²-. So, Χαλκιδική γίνεται χαμός. Είχε πολύ κίνηση στο δρόμο, αλλά άξιζε.
kAtsU!!! Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ΤΟ ξέρω και δεν το αρνούμαι,ότι τα περισσότερα post μου μοιάζουν περισσότερο με spams παρά με κανονικά posts,αλλά προσπαθώ να τα μειώσω..Τι να ,γίνει ένα λάθος έκανα.Μπήκα λίγο περίεργα στο forum και ξέρω ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε τον καθένα με το μακρύ του και το κοντό του,αλλά ρε φίλε πολύ εκνευρισμένος εκφράζεις τη γνώμη σου και με τρόπο που απωθείς το άλλον από το να σε ακούσει και να αλλάξει στάση.Αλλά τι να κάνουμε όσα ξέριε ο καθένας τόσα λέει(χωρίς να εξαιρούμαι)...
george_o/c Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει καποια λεξη απο το προηγουμενο??Η μηπως πλαναμαι??:confused:Τεσπα...Συνεχιζω με το the way!!(εγω ο φυτουλας τους διαβασα τους κανονες) fastball-the way They drank up the wine And they got to talking They now had more important things to say And when the car broke down they started walking Where were they going without ever knowing the way? Υπάρχει το you ... :lol: Δες προσεχτικά But you never really had a doubt I don't believe that anybody feels The way I do about you now
the_end Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ρε συ inland, εσύ δηλαδή είσαι καλύτερος που στα μισά σου post σπαμάρεις βρίζοντας κάποιον επειδή ανοίγει ανούσια thread ή επειδή σπαμάρει? ένα κουμπάκι είναι, λέγεται report(). use it.
InlandEmpire Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ΤΟ ξέρω και δεν το αρνούμαι,ότι τα περισσότερα post μου μοιάζουν περισσότερο με spams παρά με κανονικά posts,αλλά προσπαθώ να τα μειώσω..Τι να ,γίνει ένα λάθος έκανα.Μπήκα λίγο περίεργα στο forum και ξέρω ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε τον καθένα με το μακρύ του και το κοντό του,αλλά ρε φίλε πολύ εκνευρισμένος εκφράζεις τη γνώμη σου και με τρόπο που απωθείς το άλλον από το να σε ακούσει και να αλλάξει στάση.Αλλά τι να κάνουμε όσα ξέριε ο καθένας τόσα λέει(χωρίς να εξαιρούμαι)... Αδερφέ, χαλάρωσε και μη βλέπεις παντού εχθρούς. ρε συ inland, εσύ δηλαδή είσαι καλύτερος που στα μισά σου post σπαμάρεις βρίζοντας κάποιον επειδή ανοίγει ανούσια thread ή επειδή σπαμάρει?ένα κουμπάκι είναι, λέγεται report(). use it. Και ποιος σου είπε πως δεν το χρησιμοποιώ? Ε μέχρι να το δει κα'νας μοντ, ας πούμε και καμιά κουβέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.