Προς το περιεχόμενο

3 ολόκληρες μέρες στο INTERNET

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό θα ήταν να δούμε τι οδήγησε αυτά τα άτομα σε αυτό το πράγμα. Και σε πληροφορώ με σιγουριά ότι αυτό που τους έφερε σ αυτό το σημείο, δεν ήταν το εκπληκτικό GamePlay του Warcraft, ούτε η "επιτακτική" ανάγκη να φορέσουν A grade equipment στο Lineage... (και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)

Σωστό αυτό... πρέπει να σκεφτούμε για ποιο λόγο τα άτομα αυτά προτιμούν τον εικονικό από τον πραγματικό κόσμο. Με το να λέμε απλώς οτι είναι **λάκες δεν οδηγούμαστε σε κάποιο συμπέρασμα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η υπερβολή δεν είναι οτι καλύτερο...εδω ευτυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε τετοια φαινομενα με εξαιρεση κανα 2 περιστατικα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Yπενθυμίζω για άλλη μία φορά ότι τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται.

Δημοσ.
Η υπερβολή δεν είναι οτι καλύτερο...εδω ευτυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε τετοια φαινομενα με εξαιρεση κανα 2 περιστατικα...

Τι λες που δεν εχουμε τετοια φαινομενα στην ελλαδα για πανε σε κανα νετ και ρωτα καποιον ποσες παιζει και ακομα δεν ξερουμε τι κανουν αυτοι που ειναι σπιτι,και γω ειχα καψιμο πριν 3 χρονια περιπου επειδη μολις ειχα βαλει ιντερνετ ειμουνα και φρεσκος στο lineage 2 C1 και δωστου να ξυπναω απο 7 το πρωι και να πεζω μεχρι τις 3 τα μεσανυχτα και τουμπαλιν,αυτο εγινε για ενα μηνα περιπου,ωσπου το βαρεθικα αλλα υστερα απο τοτε δεν μπορω να κατσω στο pc για πανω απο 3-4 ωρες συνεχομενα ,αρχιζω εχω πονοκεφαλο ειδικα αν ειναι να σπασω κανα προγραμμα (να με συγχωρισει το ιnsomnia αν απαγορεται να μιλαμε για cracking και τα συναφη)τοτε δεν μπορω ουτε 2 ωρες,ασε που δεν ξενυχταω πια,πιστευω οτι δεν ειμαι ενας καμμενος οπως παλια.

Δημοσ.

βασικα εγω νομιζω οτι ειναι αυτο που λενε δεν ειναι τοσο ο σπορος αλλα σε πιο εδαφος θα τον ριξεις. εγω ηξερα ατομα που σε καποια περιοδο βαραγανε 18ωρα μπροστα στον υπολογιστη και ψυχολογικα δεν παθαιναν τιποτα και αλλους που δεν αντεχουν πανω απο δυο ωρες μετα δεν την παλευουν. ολα υποκειμενικα ειναι αν και αν το κανεις για μεγαλο χρονικο διαστημα λογικα το εχεις χασει το παιχνιδι της επαφης με την πραγματικοτητα.

Δημοσ.
βασικα εγω νομιζω οτι ειναι αυτο που λενε δεν ειναι τοσο ο σπορος αλλα σε πιο εδαφος θα τον ριξεις. εγω ηξερα ατομα που σε καποια περιοδο βαραγανε 18ωρα μπροστα στον υπολογιστη και ψυχολογικα δεν παθαιναν τιποτα και αλλους που δεν αντεχουν πανω απο δυο ωρες μετα δεν την παλευουν. ολα υποκειμενικα ειναι αν και αν το κανεις για μεγαλο χρονικο διαστημα λογικα το εχεις χασει το παιχνιδι της επαφης με την πραγματικοτητα.

Eτσι ειμουνα και γω στην αρχη αλλα τωρα μολις βλεπω οτι ψιλοκουραζομαι σηκωνομαι κατευτειαν.Δεν ειναι να παιζεις με την υγεια.

Δημοσ.
Eτσι ειμουνα και γω στην αρχη αλλα τωρα μολις βλεπω οτι ψιλοκουραζομαι σηκωνομαι κατευτειαν.Δεν ειναι να παιζεις με την υγεια.

καλα κανεις και εγω αυτο κανω προσπαθω να κοιταω το ρολοι για να μην χανω επαφη με τον χρονο και ξεχνιεμαι. παιζεις και με την ψυχικη και με την σωματικη σου υγεια αρα ειναι πολυ μεγαλο το ρισκο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...