Προς το περιεχόμενο

3 ολόκληρες μέρες στο INTERNET

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να σας πω ρε παιδια....εγω προσωπικα δεν μπορω να καθομαι στο πιτσι πανω απο 4-5 ωρες!!!!μετα αρχιζουν και λιωνουν τα εγκεφαλικα μου κυτταρα....αλλα π.χ. ξερω παιδια (ζωντανο παραδειγμα ο αδερφος μου!!) που μπορουν να ειναι μπροστα σε ενα κομπιουτερ 17 ωρες την ημερα...(και βαλε..) με διαλληματα που διαρκουν (το περισσοτερο) 2 δευτερολεπτα!!!επισις θυμαμε πως και περισι ειχε ξαναγινει ενα θεμα με εναν πιτσιρικα που ειχε παθει ''λαλα'' επιδει καθοταν για πολλες μερες μπροστα στο πιτσι σε ενα net....

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το έβαλα στην ενότητα Internet αλλα μου το κλειδώσανε και είπα να το ρίξω εδώ να δω τις απόψεις σας.

Το μεσημεράκι πήγα σε ένα μαγαζί να τσιμπήσω κάτι και βλέπανε ειδήσεις σε ένα κανάλι(μάλλον ALTER ήτανε) και πιάνει το αυτή μου ότι:

3 νεαροί μπήκανε εσπεσμενα στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση από το internet διότι λέει ήτανε 3 ολόκληρες μέρες συνεχεια Online και ήταν τόσο εθισμένοι που παλάβωσαν και τους τρέχανε στα νοσοκομεία.

Ήμαρτον ρε παιδιά που φτάσαμε σε τούτη τι κοινωνία.

Αντί να βγούνε να πάνε καμια παραλια να κάνουνε κάνα μπανάκι να Πηδήξουν καμια γκόμενα ξημερωβραδιάζανε επί 3 μέρες στο Net?

Και όλα αυτά γίνανε εδώ Ελλάδα.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Βρε μπας και ήτανε και κανεις από δω μέσα? :) :) :) :)

Ε και? δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ότι θέλει...

Δεν λεω φυσικά ότι είναι καλό αυτό έκαναν αυτοί οι 3 νεαροί, θα πρέπει να ακολουθούμε το "παν μέτρον άριστον" παντού στη ζωή μας, αλλα δεν με ενδιαφέρει κιόλας αν κάποιος τελικά το εφαρμόσει ή όχι. Η ελευθερία του καθενός φτάνει μέχρι το σημείο που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Αμα θέλει ας μείνει και μια βδομάδα συνεχόμενη στο pc. Σε ενοχλεί εσένα σε κάτι? Όχι... Με τι δικαίωμα μπλέκεσε λοιπόν εσύ, και οποιωσδήποτε άλλος στη ζωή του και τον κατακρίνεις?

Υ.Γ. όχι ότι έχω τίποτα προσωπικό με εσένα, η το συγκεκριμένο θέμα, αλλά σε χωριό μεγάλωσα και δεν αντέχω πια να ακούω κάποιον να κουτσομπολεύει τους άλλους για το τι κάνουν στην ζωή τους...Ας κάνουν ότι θέλουν, αυτό είναι απαραβίαστο δικαίωμά τους, δεν πρόκειτε να σου δώσουν λογαριασμό για τις επιλογές τους, και δεν σου πέφτει λόγος να ασχολήσε.

Υ.Γ.2. και αντί να βγούμε όλοι ως συνήθως και να πούμε, "ε τους μαλάκες...,(το τονισμένο κομμάτι από το ποστ σου)" καλό θα ήταν να δούμε τι οδήγησε αυτά τα άτομα σε αυτό το πράγμα. Και σε πληροφορώ με σιγουριά ότι αυτό που τους έφερε σ αυτό το σημείο, δεν ήταν το εκπληκτικό GamePlay του Warcraft, ούτε η "επιτακτική" ανάγκη να φορέσουν A grade equipment στο Lineage... (και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)

Δημοσ.

Ναι....και εγω το ακουσα αυτο....επισεις ακουσα πως μια οικογενεια στην Κινα(2 γονεις και 2 παιδια)πεθαναν επειδη λεει ηταν οι δυο γονεις και το ενα παιδι επι 3 μερες κολλιμενοι στο πιτσι παιζοντας Lineage και δεν σηκονοντουσαν καθολου απο το πιτσι(ουτε για φαγητο,ουτε για τουαλετα...ουτε για τπτ..)και ετσι εγινε το μηρεο....και ακου και το πιο τρελο...λεει αυτη η οικογενεια ειχε αφισει το πιο μικρο παιδι(ενα μωρο!!!)μεσα στο αυτοκινητο(ενω αυτοι επαιζαν Lineage)και πεθανε απο ασφιξια!!ΕΛΕΟΣ!!

Δημοσ.
Ναι....και εγω το ακουσα αυτο....επισεις ακουσα πως μια οικογενεια στην Κινα(2 γονεις και 2 παιδια)πεθαναν επειδη λεει ηταν οι δυο γονεις και το ενα παιδι επι 3 μερες κολλιμενοι στο πιτσι παιζοντας Lineage και δεν σηκονοντουσαν καθολου απο το πιτσι(ουτε για φαγητο,ουτε για τουαλετα...ουτε για τπτ..)και ετσι εγινε το μηρεο....και ακου και το πιο τρελο...λεει αυτη η οικογενεια ειχε αφισει το πιο μικρο παιδι(ενα μωρο!!!)μεσα στο αυτοκινητο(ενω αυτοι επαιζαν Lineage)και πεθανε απο ασφιξια!!ΕΛΕΟΣ!!

Αυτές είναι πολλές διαφορετικές ιστορίες κολλημένες σε μια... Το ξέρω γιατί είχα διαβάσει τα αντίστοιχα άρθρα σε περιοδικά όταν είχαν συμβεί αυτά τα ξεχωριστά περιστατικά.

Π.Χ. αυτό με το μωρό που πέθανε απο ασφυξία, έγινε στην αμερική, από μια γυναίκα, που είχε αφήσει το παιδί της στο αυτοκινητο με τον αερισμό κλειστό. Αυτή λοιπόν ξεχάστικε παίζοντας Starcraft. Με αποτέλεσμα το παιδί να πεθάνει απο ασφυξία στο αυτοκίνητο.

Βέβαια θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου τώρα και θα πώ, ότι αυτό π.χ. θα μπορούσε να συμβεί και αν η γυναίκα ξεχνιόταν στο μαγείρεμα, ή κάνοντας μια οποπιαδήποτε δουλειά, ή βλέποντας κάτι στην τηλεόραση.

Δημοσ.
Ε και? δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ότι θέλει...

Δεν λεω φυσικά ότι είναι καλό αυτό έκαναν αυτοί οι 3 νεαροί, θα πρέπει να ακολουθούμε το "παν μέτρον άριστον" παντού στη ζωή μας, αλλα δεν με ενδιαφέρει κιόλας αν κάποιος τελικά το εφαρμόσει ή όχι. Η ελευθερία του καθενός φτάνει μέχρι το σημείο που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Αμα θέλει ας μείνει και μια βδομάδα συνεχόμενη στο pc. Σε ενοχλεί εσένα σε κάτι? Όχι... Με τι δικαίωμα μπλέκεσε λοιπόν εσύ, και οποιωσδήποτε άλλος στη ζωή του και τον κατακρίνεις?

Υ.Γ. όχι ότι έχω τίποτα προσωπικό με εσένα, η το συγκεκριμένο θέμα, αλλά σε χωριό μεγάλωσα και δεν αντέχω πια να ακούω κάποιον να κουτσομπολεύει τους άλλους για το τι κάνουν στην ζωή τους...Ας κάνουν ότι θέλουν, αυτό είναι απαραβίαστο δικαίωμά τους, δεν πρόκειτε να σου δώσουν λογαριασμό για τις επιλογές τους, και δεν σου πέφτει λόγος να ασχολήσε.

Υ.Γ.2. και αντί να βγούμε όλοι ως συνήθως και να πούμε, "ε τους μαλάκες...,(το τονισμένο κομμάτι από το ποστ σου)" καλό θα ήταν να δούμε τι οδήγησε αυτά τα άτομα σε αυτό το πράγμα. Και σε πληροφορώ με σιγουριά ότι αυτό που τους έφερε σ αυτό το σημείο, δεν ήταν το εκπληκτικό GamePlay του Warcraft, ούτε η "επιτακτική" ανάγκη να φορέσουν A grade equipment στο Lineage... (και οποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)

Όπα!!!! ηρέμησε λίγο μεγάλε.

Και που το είδες ρε συ το κουτσομπολιό?

Όπως είπες και εσύ καρφάκη δεν μου καίγεται τι κάνανε αυτοί οι τρεις

Απλός το ακουσα και μου φάνηκε περίεργο παιδιά μικρά σε ηλικία να ξημεροβραδιαζουνε στα pc.

Εσύ δηλαδή δεν θα το σχολίαζες αν το άκουγες?

άλλο είναι να σχολιάζεις κάτι και άλλο να κουτσομπολεύεις.

Επειδή και εγώ είμαι από χωριο ξέρω να τα ξεχωρίζω αυτά.

Έτσι?

Ηρέμησε....

Y.Γ Βρε μπας και ήσουν ένας από αυτούς και σε έκαψε τόσο το θέμα μου?:) :) :) :)

Δημοσ.

Πριν 2 χρόνια, Γερμανία, πανεπιστίμιο, αίθουσα υπολογιστών: καθόμουν μπροστά σε υπολογιστή απ' τις 11 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, χωρίς ύπνο, κάνοντας πολεοδομικά σχέδια. Τη πρώτη μέρα χωρίς διάλειμα, φαγητό μου 'φερε σε κάποια φάση ένα παιδί. Μόνο στις 6 το πρωί έκανα ένα διαλειματάκι για κανα μισάωρο και πήγα McDonalds. Μετά μπορεί και να με είδατε σαν ζόμπι στη ταινία "το Κακό"... :)

Βέβαια δε πρόκειται να ξανακάνω κάτι παρόμοιο, φρικτή εμπειρία... εδώ παιχνίδια δεν αντέχω να παίζω μετά από 2-3 ώρες στην οθόνη...

Δημοσ.
Όπα!!!! ηρέμησε λίγο μεγάλε.

Και που το είδες ρε συ το κουτσομπολιό?

Όπως είπες και εσύ καρφάκη δεν μου καίγεται τι κάνανε αυτοί οι τρεις

Απλός το ακουσα και μου φάνηκε περίεργο παιδιά μικρά σε ηλικία να ξημεροβραδιαζουνε στα pc.

Εσύ δηλαδή δεν θα το σχολίαζες αν το άκουγες?

άλλο είναι να σχολιάζεις κάτι και άλλο να κουτσομπολεύεις.

Επειδή και εγώ είμαι από χωριο ξέρω να τα ξεχωρίζω αυτά.

Έτσι?

Ηρέμησε....

Y.Γ Βρε μπας και ήσουν ένας από αυτούς και σε έκαψε τόσο το θέμα μου?:) :) :) :)

Σου είπα δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. :)

Δεν είμαι καταρχίν μικρός σε ηλικία, και δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Επειδή μικρός είχα τέτια προβλήματα (με το να σχολιάζουν οι άλλοι τι κάνω κτλπ, ήμουν καλός μαθητής...πιστεύω καταλαβαίνεις) στο χωριο, όποτε ακούω κάποιον να σχολιάζει τι κάνει κάποιος άλλος, δεν μπορώ, νευριάζω...

Και επειδή περάσαμε εποχές όπου το Gaming ήταν κάτι κατακριταίο σαν ενασχόληση και άκουσα τα χίλια μύρια, όποτε ακούω να κατηογορούνται άτομα επειδή ασχολούνται με pc, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι....

Δημοσ.

Δεν πιστευω και πολυ τετοιες ιστοριες...

Εγω την βρισκω αφανταστα να καθομαι ωρες ολοκληρες μπροστα στον Η/Υ μου.

Αλλοιμονο ομως τωρα πια δεν εχω τον χρονο. Πιο μικρος περναγα μερονυχτα στην κυριολεξια παιζοντας Xwing vs Tie Fighter, Privateer πιο παλια lemmings η το απιστευτο xcom enemt unknown. Αχχχ εποχες..

Οσον αφορα αυτους τωρα οπως προειπα δεν το πιστευω οτι πεθανανε απο την πολυ χρηση computer :-)

Μαλλον κατι αλλο δεν πηγαινε καλα και θες απο την αφυδατωση θες απο την αδρεναλινη την πατησανε.

Θα μπορουσαν να την ειχαν παθει και στην τουαλετα...

Δημοσ.
Σου είπα δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. :)

Δεν είμαι καταρχίν μικρός σε ηλικία, και δεν έκανα ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Επειδή μικρός είχα τέτια προβλήματα (με το να σχολιάζουν οι άλλοι τι κάνω κτλπ, ήμουν καλός μαθητής...πιστεύω καταλαβαίνεις) στο χωριο, όποτε ακούω κάποιον να σχολιάζει τι κάνει κάποιος άλλος, δεν μπορώ, νευριάζω...

Και επειδή περάσαμε εποχές όπου το Gaming ήταν κάτι κατακριταίο σαν ενασχόληση και άκουσα τα χίλια μύρια, όποτε ακούω να κατηογορούνται άτομα επειδή ασχολούνται με pc, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι....

Ούτε και εγώ ρε φιλε έχω κάτι μαζί σου αφού δεν σε ξέρω στις τελική.

Αλλα μπερδεύεις πολύ το σχολιασμό κάποιον γεγονότων με το κουτσομπολιό.

κουτσομπολιό φιλε σημαίνει ότι λες κάτι για κάποιον που ξέρεις που γνωρίζεις.Ενώ αυτό που κάνουμε εδώ στο θέμα είναι στην ουσία σχόλια αφού δεν ξέρεις τους τύπους.

Αυτό το κάνει ο κάθε ένας από μας όταν κάτι παράξενο μαθαίνει.

Μην τα παίρνεις τόσο εύκολα.

Δεν είμαι από το χωριο σου ούτε σε ξέρω για να αρχίσω να σε κουτσομπολεύω το τι κανεις στο pc και πόσες ώρες περνάς

Δημοσ.

Εγώ παίζω παιχνίδια αραιά και που αλλά κανένα που έχω παίξει μέχρι στιγμής δε με κράτησε τόσο ώστε να λιώσω. Το pc είναι 24/7, με κλειστή οθόνη μιας και το μόνο που κάνει είναι να κατεβάζει πράγματα, και πάνω από βδομάδα δύσκολο να μείνει ανοικτό. Είναι κυρίως media center για ταινείες, μουσικές και κανα παιχνιδάκι που και που. Φυσικά βόλτες, μπάνια και τα λοιπά έχουν προτεραιότητα.

Δημοσ.

χειροτερη εξαρτηση απο ολα ειναι το ινσομνια

παντως αυτο με τα downloads εχει γινει κακη συνηθεια και μανια

παλια παιρναμε ενα παιχνιδι και παιζαμε βδομαδες μεχρι να το τελειωσουμε

τωρα κατεβαζουμε οτι βρουμε και ουτε το κοιταμε καν στο τελος

Δημοσ.

Σωστά μιλάς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...