polidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Το έβαλα στην ενότητα Internet αλλα μου το κλειδώσανε και είπα να το ρίξω εδώ να δω τις απόψεις σας. Το μεσημεράκι πήγα σε ένα μαγαζί να τσιμπήσω κάτι και βλέπανε ειδήσεις σε ένα κανάλι(μάλλον ALTER ήτανε) και πιάνει το αυτή μου ότι: 3 νεαροί μπήκανε εσπεσμενα στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση από το internet διότι λέει ήτανε 3 ολόκληρες μέρες συνεχεια Online και ήταν τόσο εθισμένοι που παλάβωσαν και τους τρέχανε στα νοσοκομεία. Ήμαρτον ρε παιδιά που φτάσαμε σε τούτη τι κοινωνία. Αντί να βγούνε να πάνε καμια παραλια να κάνουνε κάνα μπανάκι να Πηδήξουν καμια γκόμενα ξημερωβραδιάζανε επί 3 μέρες στο Net? Και όλα αυτά γίνανε εδώ Ελλάδα. Πρωτόγνωρες καταστάσεις. Βρε μπας και ήτανε και κανεις από δω μέσα? :) :)
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μπορεί να ήμουν εγώ.Το pc είναι κοντά βδομάδα ανοιχτό.Όχι τίποτα άλλο,αλλά τα καταραμένα τα downloads δεν λένε να τελειώσουν grrrrrrrr!!!
MariaTs. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Καλά και στα κανάλια αναμασάνε τις παλιές ειδήσεις μου φαίνεται! Αφού δεν τους κάθονται οι εκλογές που έχουν φαγωθεί εδώ και μήνες για να'χουν θέμα να λένε, σκέφτηκαν να ξαραχνιάσουν τις παλιές ειδήσεις! Έλεος πια με δ'αύτους! :twisted:
kage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 δεν γινεται να μεινει καποιος 3 μερες σερι αυπνος μπροστα απο pc... κ σιγουρα δεν θα ηταν στο ινετ αλλα σε καποιο Game...lineage,wow π νομιζουν παιρνουν πρωτιες για τους καμμενους
aledjo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μπορεί να ήμουν εγώ.Το pc είναι κοντά βδομάδα ανοιχτό.Όχι τίποτα άλλο,αλλά τα καταραμένα τα downloads δεν λένε να τελειώσουν grrrrrrrr!!! δεν εχει σημασια αυτο, εγω το pc μου το εχω ανοιχτο μερα-νυχτα 24ωρες/7μερες/12μηνες/3χρονια! 3 χρονια δεν εχει κλεισει ποτε ο υπολογιστης μου! ε και τι μ'αυτο? σημασια δεν εχει ποσες ωρες ειναι αναμμενος η ποσες ωρες ηταν ο αλλος μπροστα απο τον υπολογιστη, αλλα το τι εκανε! αλλο να βλεπεις 10 ωρες ταινιες και αλλο να προγραματιζεις για 10 ωρες! το πρωτο γινεται, το δευτερο οχι!
tolis86 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 βασικα ριχτου ενα ρισταρτ να καθαρισει η μνημη. 3 χρονια? και εγω 2 αλλα με καμια βδομαδα συνολο κλειστο... στο θεμα. 3 μερες σερι ξυπνιος γινεται. το εκανα. μιλαμε πτωμα ζομπι εντελως.. κοιμηθηκα 15ωρες και οταν ξυπνησα δε μπορουσα να ανοιξω τα ματια. η τσιμπλα ειχε κολλησει τα τσινορα!!! πολυ λολ... στο πισι μπροστα πανω 10 ωρες δυσκολο το κοβω αλλα απο τους κολλημενους-καμενους του lineage-wow ολα να τα περιμενεις...εχει γινει και παλαιωτερα το ειχε αναφερει η μπιλιω στην αμερικη και αγγλια και γενικα σε χωρες ποτο dsl υπαρχει πιο πολυ καιρο συμβαινει απο παλαιωτερα και ειναι μια νεα μορφη αιθησμου οπως το ποτο τα τσιγαρα και τα ναρκωτικα...
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ειναι μια νεα μορφη αιθησμου οπως το ποτο τα τσιγαρα και τα ναρκωτικα... Εκεί φτάσαμε. Ακόμα και τα τζάνκιζ να είναι σκατόφλωροι. Φιλαράκι μήπως έχεις ένα ευρώ να παίξω ένα εικοσάλεπτο να πάω λέβελ 78;
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δεν θα το παιξω εκτος. Καθομαι αρκετες ωρες στο pc. Αλλα για μερες ολοκληρες χωρις να παιζεις καποιο game (να καεις κοινως) λιγο δυσκολο. Το οτι ειμαι απ'το πρωι ως το βραδυ στο pc -με διαλειμματα φυσικα για φαι, διαβασμα, βολτα- ισχυει. Δες καμια ταινια, παιξε κανα παιχνιδακι, γραψε στο insomnia, ψαξε για κανα review, περασε το 5ωρο (και παραπανω συνηθως) χωρις να το καταλαβεις
kkardo91 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Αλλα για μερες ολοκληρες χωρις να παιζεις καποιο game (να καεις κοινως) λιγο δυσκολο. Χωρίς να παίζω να λες Δηλαδή εγώ που δεν παίζω παιχνίδια δυσκολεύομαι πολύ;;
fantomas3004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Mια απορία έχω : Όταν λένε 3 ολόκληρες μέρες, είναι 3 ολόκληρα 24ωρα? Δέν κοιμήθηκαν αυτές τις 3 μέρες, δέν έφαγαν, δέν έκαναν άλλες βασικές ζωτικές ανάγκες?
johnnyestia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Υπάρχουν πολλών ειδών καψίματα. Στην εστία που έμενα όταν ήμουν φοιτητής, το παιδί στο διπλανό δωμάτιο ήταν computer-freak. Κάποια στιγμή λοιπόν ξεκίνησε με άλλους 2-3 καμμένους να παίζουν diablo 2. Τα παληκάρια έπαιζαν με βάρδιες 24/7 για 2 μήνες περίπου, είχαν στήσει 2 pc και όποιος δεν έπαιζε καθόταν και λαγοκοιμόταν στην καρέκλα μέχρι να έρθει η ώρα του. Η πόρτα του ήταν μονίμως ανοικτή και είχα βαρεθεί να τους βλέπω να λιώνουν. Όταν τελείωσε το κάψιμο καθαρίζανε το δωμάτιο μια ολόκληρη μέρα για να φύγουνε οι μικροί τους φίλοι που τους κρατούσανε συντροφιά.
fantomas3004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Τελικά βρέθηκε η λύση : http://www.youtube.com/watch?v=CvVp7b5gzqU
theoritikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Πως μπορείτε και ξημεροβραδιάζεστε μπροστά στα pc σας? Εγώ πάνω απο 2-3 ώρες δεν μπορώ να κάτσω!
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Χωρίς να παίζω να λες Δηλαδή εγώ που δεν παίζω παιχνίδια δυσκολεύομαι πολύ;; Συνεχομενα ομως? Αμα δεν εχεις "καει" με κατι συγκεκριμενο, δυσκολα να κατσεις συνεχωμενα. Κι εγω οταν μου προτοφερανε τα λοστ, ειδα 1,2,3....10 επεισοδεια συνεχομενα. Ε, καποια στιγμη σηκωθηκα. Πηγα και ειδα τα υπολοιπα απ'το dvd στην τηλεοραση :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.