agoraki_23 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μια ερώτηση... Από τότε που έβαλα ένα routeraki στο pc μου σταματάει η σύνδεση στο http://www.zoo.gr ενώ έχω Flash Player... Πριν με usb modem όλα νορμαλ... Δε νομίζω να έχει πορτ μια σελίδα στο ίντερνετ... Οπότε ξέρει κανείς γιατί γίνετε αυτό? Κάθε 5 με 10 λεπτά μου σταματάει η σύνδεση και πρέπει να ξανακάνω ανανέωση οπότε τα χάνω όλα...
PETROS13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 μήπως έχει κανένα firewall το routeraki? και σου κολλάει γενικά το flash player?
agoraki_23 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 to f330 έχει firewall ενσωματωμένο? Δε ξέρω ρε γμτ,πριν βάλω το ρούτερ όλα καλα με το usb μοντεμ... Από software έχω το kaspersky internet secyrity οπως το χα και στο usb... Kανείς καμιά ιδέα? Μιλ΄'αμε είναι σπαστικό,κάθε 5 λεπτά το πολύ.με πετάει έξω και θέλει να κάνω ανανέωση...
kazanas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Dokimase na apenergopoiiiseis Karpersky..kai meta an den kanei tipota ayto dokimase me to firewall na ksereis toulaxiston ti ftaiei
agoraki_23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δηλαδή ηλύση είναι να απενεργοποιήσω το firewall και να μαι ανοιχτός σε απειλές? Ρε παιδιά κανείς δε ξέρει τι πραγματικά φταίει? Ξανακάνω εγκατάσταση απεγκτάσταση το flash ,java αλλά τίποτα... Δοκιμάζψ άλλο browser opera,explorer τα ίδια... Κάθε 5 λεπτά με πετάει έξω...Σπαστικό. όποιοσ γνωρίζει κάτι please help!
agoraki_23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Τίποτα έκανα uninstall to firewall,πέρασα το antivirus μόνο και τίποτα... Το πρόβλημα παραμένει...Απίστευτο μου φαίνετε...
kazanas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Dokimase na apenergopoiiiseis Karpersky..kai meta an den kanei tipota ayto dokimase me to firewall na ksereis toulaxiston ti ftaiei Den sou eipa na to exeis panta off to firewall..ennoeite pws oxi. Proteina na to kleiseis etsi wste an ftaiei ayto na ksereis ti einai kai na min psaxneis allou tzampa
agoraki_23 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Το θέμα είναι ότι δε φταίει αυτό και δεν ξέρω τι γίνετε... Κάθε 5 λεπτά θέλει ανανέωση και τα χάνω όλα...
kallair Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 mipws to f330 exei hardware firewall k exeis enable tipota filtra gia java k flash?
agoraki_23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Αυτή ήταν και η λύση είχε firewall το f330 και το κανα disable από τις ρυθμίσεις... Το πρόβλημα λύθηκε! Τhanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.