Προς το περιεχόμενο

table background image

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Προσπαθώ να βάλω background image σε πίνακα και δεν τα καταφέρνω. Ο κώδικάς μου είναι του τύπου

><html>
<head>
<meta content="text/html; charset=ISO-8859-7" http-equiv="content-type">
<title>τιλος</title>
</head>
<body>
<div style="text-align: center;">
<table style="width: 715px; height: 574px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tbody>
</tbody>
</table>
</div>
</body>
</html>

Η εικόνα μου βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με το html και έχει όνομα bckgrnd.jpg

Επίσης είναι δυνατό να μου πει κάποιος το header που πρέπει να βάλω για τη σωστή κωδικοποίηση του κειμένου? Μου βγαίνουν όλα κονέζικα στο firefox.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
>
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-7">
<title>Τίτλος</title>
</head>

<body>
<div style="text-align: center;">
<table style="width: 715px; height: 574px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" background="bckgrnd.jpg">
<tbody>
</tbody>
</table>
</div>
</body>

</html>

Δημοσ.

Πάντως με το utf-8 μποπώ πλέον να διαβάζω και τα ελληνικά στον κώδικα. Ενώ πριν μου έβγαζε κάθε γράμμα σε μορφή #967 πχ.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχω δει σε μερικούς κώδικες το εξής <meta keywords: "λέξεις">. Αυτό έχει καμια σχέση με το google ή είναι αυτό που γίνεται σε μερικά fora οπου όταν δημιουργείς ένα νέο thread μετά τον τίτλο σου λέει γράψε 2,3 keywords?

Υπάρχει τρόπος α επισπεύσω τον indexing στο google ή θα ανεβάσω τη σελίδα και αργά ή γρήγορα θα με βρει το google και θα με εμφανίζει στις αναζητήσεις?

Δημοσ.

Τα meta data είναι μια "περιγραφή" της σελίδας σου,την οποία εντοπίζει το robotάκι της google και έτσι το site σου μπαίνει πιο γρήγορα στις λίστες του.Εκτός από τα meta keywords υπάρχουν και άλλα στοιχεία meta που μπορείς να βάλεις για να έχεις καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα.Σίγουρα αν δεν βάλεις meta data θα εντοπιστεί η σελίδα σου,αλλά πολύ αργότερα σε σχέση με το αν είχες βάλει.

Δημοσ.

Μάλιστα.

Κάτι ...μάλλον τελευταίο: Ανέβασα την ιστοσελίδα στον server και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Αλλά μονίμως η background εικόνα φορτώνει πολύ καθυστερημένα (μισό δευτερόλεπτο μετά από το περιεχόμενο). Το μέγεθός της είναι 161KB δηλαδή νομίζω όχι μεγάλο.

Υπάρχει τρόπος, με κώδικα, να δώσω προτεραιότητα στο τι θα εμφανιστεί πρώτο. Δηλαδή ακόμα και αν κατέβουν πρώτα τα περιεχόμενα, να μην εμφανιστούν αν δεν έχει εμφανιστεί πρώτα το background πχ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...