Προς το περιεχόμενο

Επιλογη νεας μνημης ραμ (920MHz)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

+25Mhz Vga core (575->600)

+100Mhz vga memory (1800->1900)

CPU 2,13->2,8Ghz

Ram 667->700Mhz

all volts stock

3dmark03: 32605

3dmark03 ολα στοκ:31086

Η vga σφυριζει γαμωτο μου παρολο που δεν ζεσταινεται!

(περιμενω και αλλες προτασεις)

• Moderators
Δημοσ.

Eχω όλη τη σειρα απο benchmark :P

Απλα το 03 μου αρεσει περισσοτερο απο ολα. :)

Ο ανεμιστηρας της vga δεν με ενοχλει στο 100% γιατι εχω αλλα 10 ανεμιστηρια μεσα στο pc συνολικα, οποτε τι 100% τι 50% το ιδιο ακουγεται :P

Περιμενω προτασεις για ραμ και απο αλλους...

Δημοσ.

Γιώργο από λεφτά ποσα δίνεις για τις teem elite δεν θα στο πρότεινα ότι και να μου έκατσε εμενα είμαι στα 1000 με 4-4-4-14 ( θα σου έδινα και photo από το κρούζ να δεις αλλα το pc είναι στο garage καθαρίζω υδρόψυξη και αλλάζω σωλήνες και από Δευτερα θα ανοίξει πάλι ) και 1100 με 5-5-5-15 στα 1,9 volt με board που μου επιτρέπει να τρέχω τις μνήμες unlinked ;) και στις 2 περιπτώσεις αλλα αυτές που έχει το πλαίσιο τώρα ΔΕΝ έχουν το ίδιο part no με τις δικες μου

αν μπορείς να δώσεις 152 ευρώ τότε χτυπα αυτές ;) d9 και 4-4-4-12 σε stock ;)

όσο για το αν θα ανεβείς περισσότερο με νερό μην περιμένεις πολλά πράγματα αν ο cpu σου δεν θέλει δεν θα ανεβεί η υδρόψυξη δεν θα σου δώσει συχνότητες αλλα το περιθώριο να ανεβάσεις παραπάνω Vcore ;)

για την vga σου πάλι μονο 25Mhz gpu δεν πάει άλλο ? περίεργο μου φαίνεται όσο για το σφύριγμα αν είναι ηλεκτρονικός θόρυβος θα το πάρεις απόφαση να ζήσεις μαζί του βγήκαν κάποια κομμάτια που είχαν πρόβλημα αλλα όχι στην αποδώσει/λειτουργία τους οποτε δεν σε enoxl

ο Vatos νομίζω τις έχει και τις δουλεύει στα 1000MHz με 5άρια timings, lucky bustard μπορεί να του έκατσαν micron D9 ... (no offence Vatos :wink:)

με πλήγωσες :D

Δημοσ.

Πλάκα κάνω βρε συ ;) κάτσε να δούμε μέχρι πόσα δίνει ο Γιώργος για μνήμες και να του βρούμε ενα καλό σετάκι ( δυσκολεύομαι και να γράψω σήμερα γράφω όλο το μήνυμά μου και μετά το βλέπω :D άτιμο κατεβαστήρι :mrgreen: )

Δημοσ.
δυσκολεύομαι και να γράψω σήμερα γράφω όλο το μήνυμά μου και μετά το βλέπω :D άτιμο κατεβαστήρι :mrgreen:

LoL :mrgreen: Χαχαχαχα, αυτό το παθαίνω στο Messenger, τρώει κάτι κολλήματα πότε πότε, ειδικά με την βιντεο-κλήση ... :mrgreen: (είμαστε τελείως off topic, οπότε ας το λήξουμε εδώ, μην πάρει και ανάποδες ο Γιώργος ... :lol:)

• Moderators
Δημοσ.

Σορρυ που δεν μπηκα σημερα αλλα ειχα τρελες δουλειες...

Λοιπον το (ακροτατο) οριο ειναι 150-155?.

Αλλα αξιζει 150? για 1000Mhz και οχι για περισσοτερα GB Που ετσι κι αλλιως θα ειναι αρκετα?

Η vga εχει δουλεψει μεχρι 2000/650 ετσι οπως ειναι Vatos, απλα το αυξησα λιγο για να δω ποσο πανω θα ειχα στο benchmark σε σχεση με αλλο σκορ που εκανα με 2,8Ghz CPU και 700MHz μνημες. Και το αποτελεσμα ειναι: Η cpu ακομα και στα 2,8Ghz περιοριζει την καρτα γραφικων! Αφου μονο με +0,67Ghz στη cpu και 33Mhz στις μνημες ανεβηκε απο 41000 σε 50000 το σκορ του 3dmark 2001 se...

Αλλα το θεμα ειναι οι ραμ...

Και εθεσα ενα ερωτημα σοβαρο... (γιατι οχι 4GB 800 με 185? αλλα 2GB 1000 (που στο κατω κατω μπορει και να μην τα αξιοποιησω) με 150???)

Δημοσ.

Αναλογα τι θες να κάνεις και από εργασίες:-D

-4GB με windows XP είναι άχρηστα καθώς αναγνωρίζονται μόνο τα 3,5GB λόγω περιορισμών,αλλά και δεν χρειάζονται στην πράξη αφού με 2GB με ενεργό το page file και η βαρύτερη εφαρμογή λειτουργεί άνετα.

-Στα sVista ή μελλοντικά λειτουργικά που θα έρθουν σύντομα ,τα 4GB αξιοποιούνται μεν,αλλά γενικά χάνονται από τις δυσλειτουργίες και το βαρύ qui του λειτουργικού ως τώρα:-D

Eννοείται σε κάθε περίπτωση ισχύουν αυτά αν χρησιμοποιείς εφαρμογές ενεργοβόρες σε μνήμη ή αν απλά θες να κάνεις παράλληλα και άλλες εργασίες,εδώ βοηθά ένας quad καλύτερα ίσως από 2GB επιπλέον μνήμη:-D

• Moderators
Δημοσ.

Ναι οντως ειναι λιγο περιττα τα 4GB αλλα και με τις 800ρες (ε 850 δεν θα πηγαινουνε?)-> τσουπ 3,4Ghz ο επεξεργαστης! :)

Δημοσ.

Αναλογα τις 800αρες πάνε μέχρι 1100 άνετα.Ανάλογα τα χρήματα που διαθέτεις πάντα και την διαθεσιμότητα του προιόντος κάθε φορά.

Δημοσ.

Giwrgo an 8es 4 Gb ksexan to overcloking 4 stick apo ena Gb to ka8ena trabane peripou 20 A mona tous opote kanena den klokarei 4 Gb gia auto oloi exoume 2 kai einmaste kala ;) pros to paron 2 Gb einai kala otan me to kalo ka8ierw8oun oi ddr3 pas gia parapanw ;)

• Moderators
Δημοσ.

To pc θα μεινει για 2-3 χρονια ακομα, δεν σκοπευω ως τοτε να παω σε ddr3 (QUad ναι, ετσι κι αλλιως υποστηριζονται και οι Penryn).

Απο τροφοδοτικο δεν υπαρχει προβλημα, 750W ειναι (Thermaltake Toughpower).

Τωρα το ''opote kanena den klokarei 4 Gb'' δεν το καταλαβα...

Γιατι θα εχει διαφορα αμα ειναι 4 στικάκια και οχι 2? (απλα ισως το ενα να σταματαει πιο κατω, που ετσι κι αλλιως θα ειναι μικρη διαφορα αφου θα προκειται για 800ρες μνημες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...