chris_psycho Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Πως μπορώ να εγκαταστήσω php και sql σε κενό χώρο που μου παρέχει το Πανεπιστήμιο μου? Πρόκειται για την πτυχιακή μου, την οποία θέλω να ανεβάσω..thanks! Γενικά τι προτείνετε να εγκαταστήσω και πως σε έναν κενό server? Έχω ασχοληθεί με sites, αλλά συνήθως οι hosts που πλήρωνα μου είχαν cpanel και πολλά προεγκατεστημένα., οπότε όλα ήταν πολύ πιο εύκολα!
parsifal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Το ο,τι έχεις FTP/shell account σε έναν server, δε σημαίνει απαραίτητα και ότι μπορείς να εγκαθιστάς οποιοδήποτε πρόγραμμα θέλεις κατά βούληση. Πρέπει να έχεις κατάλληλα δικαιώματα στο σύστημα για να κάνεις κάτι τέτοιο, κάτι που λογικά ο administrator (και κάνα 2-3 άτομα ακόμη, το πολύ) θα έχει μόνο. Σε αυτόν θα πρέπει να απευθυνθείς για περισσότερες λεπτομέρειες. Βέβαια, συνήθως υπάρχει έτοιμη κεντρική εγκατάσταση τέτοιων υπηρεσιών (Apache/PHP/MySQL) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους χρήστες του συστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ετοιμάσεις τις δυναμικές ιστοσελίδες τοπικά στο PC σου, να τις τεστάρεις και τέλος, να τις ανεβάσεις στον public_html υποκατάλογο του home folder σου.
chris_psycho Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Tα έχω κάνει αυτά, αλλά δυστυχώς δεν διαβάζει php αρχεία! Θα απευθυνθώ! Σίγουρα δεν γίνεται με άλλον τρόπο? Ευχαριστώ πολύ!
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Σίγουρα δεν γίνεται με άλλον τρόπο? Θεωρώ ότι πρόκειται για Unix-like σύστημα (Linux/Solaris κλπ), εφόσον μιλάμε για Παν/μιο. Αν είναι στημένο όπως πρέπει να είναι, εξαιρουμένης της root πρόσβασης δε βλέπω άλλον τρόπο. Τουλάχιστον στη δική μου Σχολή, που έχω και μια πιο privileged πρόσβαση, έτσι λειτουργούν τα πράγματα...
anthony_crete Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 mipos den exoun stisei PHP alla apla apache i kt tetoio?? gia rikstous mia erwtisi..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.