lost2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Παιδιά βοήθεια μόλις πήρα την νέα μου CPU AMD 6000+ με κωδικό (adx6000iaa6cz) και έχω ψήκτρα Zalman 9700 (την μαύρη) και η θερμοκρασία της CPU παίζει από 39 μέχρι 45 χωρίς να δουλεύω τίποτα (με antivirus , firewall και firefox) πλάκα με κάνει είναι σοβαρό το μηχάνημα μου . το cool & quiet δεν θέλω να το βάλω . εδώ την καιμένη την VGA την έχω πάει από 450 στα 570 και όταν βάζω το 3Dmarks ανεβάζει μέχρι 50 στα ζόρια . Το μόνο πρόβλημα που είδα με την ψήκτρα είναι ότι έχει ένα μικρό κενό με την CPU και την έφαγα (την ψήκτρα) λίγο για να πάρω τα κενά. Αφού σκέφτομαι να βάλω την μαμά ψήκτρα ,είναι λογικές τιμές αυτές ?? Τις τιμές αυτές τις έχω με το PC Probe 2 της asus με το core temp μου δείχνει core 0 : 35 και core 1 : 25 .... τι γίνετε εδώ θα σαλτάρω .:evil:
lost2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Λοιπόν μαμά ψήκτρα +4 βαθμούς πάνω , έχει κανένας άλλος αυτήν την CPU να με πει θερμοκρασίες ???
The_Judas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Η θερμοκρασία είναι φυσιολογική για την εποχή, την στιγμή που στο περιβάλλον έχει 30-35 βαθμούς. Εγώ με AMD Sempron 2800+ έχω θερμοκρασίες γύρω στους 45 βαθμούς Κελσίου. Εβαλες θερμοαγώγιμη πάστα στην CPU?
raven3x7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Εμενα καλα μου ακουγονται. Με πιο προγραμμα μετρας θερμοκρασιες? Το coretemp θα σου δωσει πιο ακριβη αποτελεσματα. Οσο για τη VGA σου αποκλειεται οι μετρησεις σου να ειναι σωστες. Αν σκεφτεις οτι η θερμοκρασια δωματιου σου πρεπε να εναι γυρο στους 30C και μολις εβαλες το heatsink οποτε η παστα ακομα δενεχει πιασει τη μεγιστη αποδωση της και αν σε αυτο προσθεσει οτιεχεις 125W cpu. Κορυφη μου φενονται για να ειμαι ειλικρινής
lost2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 στο σπιτι εχει 27 βαθμους (Μακεδονια είναι αυτή), στο κουτι λεει ότι έχει 33 βαθμούς , με δικό του θερμομ.
takos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 το cool & quiet δεν θέλω να το βάλω . το cool & quiet einai apo ta megalitera atou tou athlon x2. rixni tin katanalosi & 8ermokrasia se kseftelistika epipeda... opios to evale den exase... athlon x2 @4800 filou exi paraplisies 8ermokrasies peripou 45idle, 50full se pexndia.
haHa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Τις τιμές αυτές τις έχω με το PC Probe 2 της asus με το core temp μου δείχνει core 0 : 35 και core 1 : 25 .... τι γίνετε εδώ θα σαλτάρω .:evil: Το PC Probe 2 της asus λεει οτι θελει ,μην το εμπιστευεσαι! Το core temp ειναι αξιοπιστη μετρηση. Και οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα(35 και 25),ειδικα αν σκεφτεις οτι εχεις θερμοκρασια περιβαλλοντος 27. Τελος βαλε το cool&quiet! Ριχνει κατα πολυ την καταναλωση και την θερμοκρασια,ενω δεν εχει ουσιαστικα κανενα αντικτυπο στις επιδοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.