Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο οτι ξερω δε μπορεις....και λογικο ειναι! πρεπει να βγαλεις για μηχανακι αλλο...

και κατι αλλο απο ποσο χρονων μπορεις να βγαλεις διπλωμα?? απο τα 16+

Δημοσ.

Πριν 5 περίπου χρόνια που είχα πάει να δώσω για 50αρι στα Χανιά οι 7/10 έδιναν με 100αρι παπί

οι υπόλοιποι (όπως και εγώ ) με σκούτερ - οπότε ΝΑΙ για 50αρι μπορείς να δώσεις με σκούτερ (δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε)

εξάλλου η εξέταση είναι ψιλοπαρωδία οι περισσότεροι έδιναν 3-4 φορές τα σήματα για να τα περάσουν και μετά δεν κοβόταν κανείς (αφού η εξέταση ήταν να πας σε μια ευθεια ργά και έπειτα 2 S )

Δημοσ.
Πριν 5 περίπου χρόνια που είχα πάει να δώσω για 50αρι στα Χανιά οι 7/10 έδιναν με 100αρι παπί

οι υπόλοιποι (όπως και εγώ ) με σκούτερ - οπότε ΝΑΙ για 50αρι μπορείς να δώσεις με σκούτερ (δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε)

εξάλλου η εξέταση είναι ψιλοπαρωδία οι περισσότεροι έδιναν 3-4 φορές τα σήματα για να τα περάσουν και μετά δεν κοβόταν κανείς (αφού η εξέταση ήταν να πας σε μια ευθεια ργά και έπειτα 2 S )

και ομως δικος μ γνωστος στα Χανια πηγε να δωσει για 50αρι πριν περιπου 4 χρονια με το crypton 100CC του και του την ειπαν οπως ειναι αναμενωμενο και πηρε το παπακι καποιου αλλου που εδινε

Δημοσ.
ποιο απο τα 2?αυτοκινητου ΄΄η μηχανης?

Γιατι υπαρχει κ 50cc διπλωμα αυτοκινητου?

Των flinestοnes παντως παιζει να ηταν και λιγοτερο.

Προφανως εννοει τα σηματα το οποιο ειναι κοινο με αυτο που διαβαζει οταν δινεις για αμαξι,σε σχεση με τα μηχανολογικα που δεν ειναι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε όλους, sorry που 'ανοίγω' ένα παλιό θέμα, αλλά...

Πρόκειται να πάω να βγάλω δίπλωμα για μηχανάκι συγκεκριμένα 50cc και έχω μερικές ερώτησεις για την όλη διαδικασία.

1) Γίνεται στην οδήγηση να πάω με το scooter που κατέχω, ή αναγκαστηκα θα πάρω (ή δανειστώ) ένα παπί;

2) Αν ξέρετε πόσο θα κοστίσει πάνω-κάτω;

3) Και τι χρειάζεται να έχω μαζί μου;

Σας ευχαροστώ εκ των προτέρων, περιμένω εν αγονίως της απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Στις εξετάσεις, πας με δικό σου όχημα. Δεν έχει σημασία αν θα είναι παπί, scooter, enduro κτλ. αρκεί να είναι 50cc. Η ειρωνία είναι πως θα το πας μέχρι εκεί αφού δεν έχεις δίπλωμα ;)

Το κόστος είναι περίπου όσο τα έξοδα για τους γιατρούς. Για να δεις ακριβώς τι χαρτιά χρειάζεσαι, πήγαινε μια βόλτα απο την τροχαία. Θα σου δώσουν ένα χαρτί, όπου λέει αναλυτικά τι χαρτιά πρέπει να μαζέψεις.

Δημοσ.

Εμενα μου εφτασε λιγο κατω απο 100.

Πρεπει να παρεις και το κρανος σου μαζ.ι:P

Κι εγω με σκουτερ εδωσα.(παει..:cry:)

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ναι από ότι φαίνεται θα επισκεφθώ την τροχαία, για να πάρω τα χαρτιά.

Δημοσ.
Εμενα μου ηρθε πολυ λιγοτερα δε θυμαμαι ποσα...Δε ξερω ποσο ευκολα βγαινει το οχταρι που σε βαζουν να κανεις με σκουτερ!

το ποιο;:lol::lol:

εμενα με εβαλαν να κανω ενα κυκλο γυρω απο το τμημα χωρις καν να με κοιτανε και αυτο ηταν ολο:P

Δημοσ.

χάχα εγώ πήγα με σκούτερ 50cc και μας έβαλαν να περάσουμε μια διασταύρωση και να γυρίσουμε πίσω...

και για τo μηχανάκι ένα aprilia rs 50cc το περάσανε για μεγάλη μηχανή και του λέγανε δεν μπορείς να δώσεις κλπ και στο scooter 200ari ούτε καν είπανε κάτι ... όλα τα ξέρουν αυτοί ρε είναι αστερια !!!

όσο για το πως θα πας εκεί μου είχαν δώσει ένα χαρτί με την ημερα που έδινα και είχε μια σφραγίδα πάνω και το δείχνεις αυτό και δεν σου κάνουν κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...