Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έκανα τα χαρτια ωστε την Τρίτη να δώσω για δίπλωμα για 50cc ωστε να μπορώ να κοικιάζω μηχανακι στις διακοπές. γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρω το βιβλιαράκι ωστε να διαβάσω τπτ?κανένα link?

τι πρέπει να προσέξω?πρέπει να κάνω κανένα έλεγχο πριν ξεκινήσω?γνωρίζει κανένας τη διαδικασία?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατεβαζεις και διαβαζεις τον κοκ εφοσον δε προμιθευτηκες το βιβλιο που εχουν στης σχολες οδηγησης... και συ kage(cage γραφεται) ρε παιδι μου αυτοκινητο 50cc????

Δημοσ.
Σήμερα έκανα τα χαρτια ωστε την Τρίτη να δώσω για δίπλωμα για 50cc ωστε να μπορώ να κοικιάζω μηχανακι στις διακοπές. γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρω το βιβλιαράκι ωστε να διαβάσω τπτ?κανένα link?

τι πρέπει να προσέξω?πρέπει να κάνω κανένα έλεγχο πριν ξεκινήσω?γνωρίζει κανένας τη διαδικασία?

Τα χαρτια που τα εκανες?Μαλλον στη τροχαια για να λες για 50cc.Πας σε ενα βιβλιοπωλειο και αγοραζεις το βιβλιο που εχεις αναγκη.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να κάνω μια νεκρανάσταση? Θα την κάνω!

Ξέρει κανείς αν για τις εξετάσεις στην τροχαία πρέπει απαραίτητα να πας με 50κκ μηχανάκι η μπορείς να πας και με 125άρι (ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη σαν 50άρι)?

Έχω πρόβλημα να βρω γνωστό με 50άρι!

Δημοσ.
Να κάνω μια νεκρανάσταση? Θα την κάνω!

Ξέρει κανείς αν για τις εξετάσεις στην τροχαία πρέπει απαραίτητα να πας με 50κκ μηχανάκι η μπορείς να πας και με 125άρι (ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη σαν 50άρι)?

Έχω πρόβλημα να βρω γνωστό με 50άρι!

Συγνωμη που δεν θα απαντησω στο ερωτημα σου, αλλα θελω να σε ρωτησω εγω τι θα χρειαστω για το διπλωμa για το 50αρι? Απο χαρτια. λεφτα και τετοια?:-)

Δημοσ.

οχι δεν νομιζω να μπορεις να πας με 125αρι... καλυτερα αντε με εναν διπλωματουχο (π.χ. πατερα) και νοικιασε ενα σκουτερακι να εχεις και το κεφαλι σου ήσυχο

φιλε red7genius αντε σε ενα αστυνομικο τμημα (ισως και ΚΕΠ πλεον) και ζητα να σου δωσουν την λιστα με τα απαραιτητα (εχουν ετοιμη)

πανω κατω θα πληρωσεις γυρω στα 70-100 ευρω σε παραβολα και χαρτοσημα

θα πρεπει να κανεις απο μια επισκεψη (αν εισαι τυχερος μια :devil:)

σε εφορια και εθνικη τραπεζα

και αν θυμαμαι καλα και σε οφθαλμιατρο και παθολογο

απο βιβλια θες το αυτο για τα σηματα (αυτοκινητου) + ενα μικρο με μηχανολογικα για μηχανακι εκτος αν τα βρεις 2 σε 1

Δημοσ.

http://www.kep.gov.gr/portal/page/portal/MyNewPortal/CitizenGuide/CitizenGuideC1/CitizenGuideC2?PARAM1=33&lng=el

Εδώ θα βρεις αυτό που θέλεις. Ψάξε για έκδοση άδειας μοτοποδηλάτου. Και ανάλογα αν έχεις δίπλωμα ή όχι αυτοκινήτου βλέπεις τι χρειάζεται.

Θα βρω να νοικιάσω Αθήνα μηχανάκι 50άρι με ταχύτητες. Σκουτεράκι αυτόματο δεν κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...