Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επιτελους!! το πρωτο πανελληνιο πρωταθλημα pro evolution soccer 2008 ξεκινα...δειτε http://www.gamelife.gr/cPages/news.asp?id=1479

Πολύ καλή κίνηση... αλλά εμείς που θα το αγοράσουμε στο pc, γιατί είμαστε στην απ' έξω??

"...για τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, οι χρήστες του παιχνιδιού θα πρέπει να στείλουν ένα SMS σε τετραψήφιο κωδκό που θα βρίσκεται στην αίτηση μέσα στην συσκευασία με την ελληνική σημαία των τίτλων PES 2008 για τα PS2, PS3 και PSP"

:???:

Δημοσ.

το παιχνιδι στο pc παιζεται και σε διπλο?

γιατι στο μενου επιλογης χειριστηριου μου δινει την δυνατοτητα μονο ενος την στιγμη που δειχνει και ενα δευτερο που δεν βγαζει ομως βελακια για να το ενεργοποιησω

Δημοσ.

φτου! εστω τι να κανουμε θα περιμενουμε, εξαλλου εγω μολις προχθες "ανακαλυψα" οτι βγηκε νεο προ! οποτε ας πουμε εχω υπομονη

ευχαριστω παντως

Δημοσ.
το παιχνιδι στο pc παιζεται και σε διπλο?

γιατι στο μενου επιλογης χειριστηριου μου δινει την δυνατοτητα μονο ενος την στιγμη που δειχνει και ενα δευτερο που δεν βγαζει ομως βελακια για να το ενεργοποιησω

Εχει βγει ενα patchaki για να μπορεις να παιξεις το demo με μεχρι και 4 controlles.

- Enable up to 4 controllers

- Select quality levels which PES doesn't want you to choose

Kitserver 7.0.0a (57 K)

http://rapidshare.com/files/59614042/kitserver-700a.zip

Δημοσ.
barieme na diabasw ta poio panw sxolia!

bghke to pro7 gia pc?

ρε μεγάλε, σου έχουν απαντήσει ήδη 2 φορές στα 2 νέα topic που ανοιξες, (έτσι για σιγουριά), έχω περιέργεια να δω αν θα ξαναρωτήσεις... :evil:

Δημοσ.

Έχω παίξει μέχρι σήμερα αρκετά ματσάκια στο demo με το ps2 χειριστήριο και πραγματικά νομίζω ότι μου ξανάρθε η όρεξη για pro. Βλέπω αρκετές βελτιώσεις και κανένα φοβερό μειονέκτημα ενώ η αίσθηση του παιχνιδιού νομίζω ότι είναι συνολικά εξαιρετική. Περιμένω με ανυπομονησία το full game.

Δημοσ.

Συμφωνώ kirileman. Θα ξαναφτάσω στο σημείο ο πρώτος διάλογος στο τηλέφωνο με τον αδερφό μου να είναι:

"Πρεις?"

"Πρω!"(pro)

Καϊλα στο τετράγωνο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...