seventh_son Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 'Εβαλα και γω το καινούριο demo για να δω τι λέει ως κολλημένος με το PES από εποχές PSX. Λοιπόν ένα έχω να πω. Ελπίζω η full έκδοση να είναι πολύ καλύτερη από αυτό που έπαιξα γιατί έφαγα τέτοιο ξενέρωμα που δε λέγεται. Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα καταρχήν χωρίς τα ηχητικά της περιγραφής γιατί το παιχνίδι χάνει αρκετά. Όσο για τις ιαχές των φιλάθλων θα λεγα ότι θα τις έβρισκα μάλλον μονότονες. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο καθώς με το πρώτο Evo Patch αυτό θα φτιαχτεί. Τα γραφικά δίνουν την εντύπωση ότι είναι πιο δουλεμένα και πιο λεπτομερή. Ο χειρισμός μου φαίνεται ελαφρώς αλλαγμένος και στο ένα παιχνίδι που έπαιξα θα έλεγα ότι με χάλασε. Βέβαια ίσως να ναι μέχρι να το συνηθίσω γιατί κάθε φορά στην αρχή έτσι ξενερώνω. Κάτι πρωτότυπο δεν είδα. Ούτε καινούριες σκηνές με διαιτητές κτλ ούτε κάτι που δεν είχα δει ας πούμε σε πανηγυρισμούς. Γενικότερα σαν πρώτη εικόνα δε μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ευελπιστώ ότι θα αλλάξω γνώμη με την έλευση της πλήρους έκδοσης.
frou-frou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Σαν μια μικρή σύνοψη του demo μπορώ να πώ τα παρακάτω Πολύ καλύτερες κινήσεις γενικά και τρίπλες. Φοβερή λεπτομέρεια όταν ένας παίχτης έχει χτυπήσει, όταν επιστρέφει φαίνεται σε picture in picture μικρό παραθυράκι κάτω αριστερά ότι μπαίνει και δεν χρειάζεται να ψάχνεις αν θα μπεί ο παίκτης σου. Για γραφικά δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα, επιτρέπει πολύ χαμηλές αναλύσεις και με 1 γήπεδο δεν μπορώ να πώ και πολλά, αλλά από τα πρόσωπα φαίνεται ότι έγινε τρομερή δουλειά. για τον ήχο demo είναι χωρίς σχολιασμό. Από πρώτη ματιά είναι καλύτερο από το PES6 γιατί έχει πολά νέα και καλύτερα στοιχεία αλλά δεν είναι η επανάσταση, το next-gen Pro που όλοι περιμέναμε. Τα ίδια ισχύουν και για τις εκδόσεις για xbox360 και ps3. Σχεδόν πανομοιότυπες.
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Η γνώμη μου είναι ότι το εν λόγω demo αφήνει μία ''γλυκόπικρη γεύση''...:? Ανέκαθεν η σειρά PRO ήταν ο καλύτερος εξομειωτής ποδοσφαίρου, και το παρελθόν του μας έχει αναγκάσει να ανεβάζουμε ψηλά τις προσδοκίες μας... Το άλμα της KONAMI να βγάλει σε ''next gen'' έκδοση αυτόν τον τίτλο, μάλλον την έριξε στην παγίδα να δώσει βάση στα γραφικά (τα οποία τελικά χρειάζονται σημαντικές διορθώσεις) , και να παραμελλήσει το δυνατό κομμάττι της, GAMEPLAY ... Oι φανατικοί του τίτλου σίγουρα θα παρατηρήσαν μία ''στροφή'' στον χειρισμό του , που θυμίζει λίγο fifa Αυτό που με ενοχλεί εμένα περισσότερο, και δεν μπορώ να το χωνέψω, είναι η προφανής καθυστέρηση στην πρώτη κίνηση που κάνουν οι παίχτες πριν ξεκινήσουν να τρέχουν, και ότι ακόμα και οι καλύτεροι dribblers (Christiano Ronaldo, Kaka, Ronaldinho), dribble-άρουν με την ταχύτητα που θα το έκανε ένας παίχτης που έχει ''dribble speed 55'' στο PRO6 ... Πάντως το παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε τα παραπάνω, έχει γίνει σίγουρα πιο ρεαλιστικό, ένας γρήγορος παίχτης δεν βγάζει 100άρι σε 5'' (PRO6),οι κινήσεις είναι σίγουρα πιο ωμαλές, (αυτό έλειπε), τα σουτ έχουν βελτιωθεί πολύ (αν σουτάρεις με την μπάρα στο τέρμα, δεν πάει στα πουλιά η μπάλα),τα πρόσωπα και οι εκφράσεις τους έχουν βελτιωθεί πολύ. Αν βλέπαμε και το κοινό όπως φαίνεται στην εισαγωγή και κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς και αν δεν ήταν σαν ''ξύλινα'' τα χέρια των ποδοσφαιριστών, που μπαίνουν μέσα στα σώματα των συμπαιχτών τους (με το συμπάθειο) θα μιλούσαμε για εξαιρετική βελτίωση... Αυτά τα λίγα προς το παρών.. Υ.Γ Δεν πειράζει KONAMI, εγώ θα το παίξω, θα το αγαπήσω και θα το λιώσω :twisted::twisted::twisted:
Sed22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδια η κανονικη full εκδοση ποτε βγαινει,..?
privateer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Video: http://www.jeuxvideo.tv/pro-evolution-soccer-2008-video-44928.html
mpesis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Timepatch by Yock (seams that this tool don't has the staimina problem) http://files.filefront.com/PES2008+Time+Patchrar/;8662372;/fileinfo.html 1 run pes2008demo.exe 2 when you are in formation settings before match,alt+tab run this program and select your favourite time 3 click the second button(right button) to apply(the left button is used to display the current game time)
Sed22 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Video: http://www.jeuxvideo.tv/pro-evolution-soccer-2008-video-44928.html Το ειδα ολο..Καλη φαση...Ωραιο το αυτογκολ του goalkeeper.!
ondine Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Το demo ok είναι, ελπίζω η τελική έκδοση να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. Έχω μία τεχνική απορία όμως. Παίζω 1024*768, medium textures, frame skipping (χωρίς αυτό σέρνεται). Παρατήρησα ότι ενεργοποιώντας το vsync, το παιχνίδι πήγαινε πιο ομαλά. Μετά από μερικά ματσ, κόλησε το σύστημα (τελείως, όχι μόνο το πρόγραμμα). Αυτό έγινε άλλες 3 φορές που δοκίμασα. Έχω GeForce6600-vram128, με τους τελευταίους whql drivers. Όλα τα άλλα δουλεύουν οκ. Έχετε καμμιά ιδέα; ΥΓ. το timepatch που λέει ο φίλος, δουλεύει οκ
PETROS13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Καλό είναι εκ πρώτης όψεως όσον αφορά gameplay και τρίπλες, πάσες..και υπερβολικά εύκολο φαίνεται!!! αυτό που ήταν ωραίο είναι στο πέναλτυ όταν το κερδίζει η αντίπαλη ομάδα που είναι σαν να είσαι πίσω από τον τερματοφύλακα!! βέβαια υπήρχαν κάποια προβληματάκια με την κάμερα..κάνεις shoot , μπαίνει γκολ και δεν είδα την μπάλα να πάει στα δίχτυα,μόνο στο replay..και αυτό έγινε σε πολλές φάσεις...
TH_boy_20 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 ρε παιδια το γρασιδι βελτιωθηκε καθολου?
adi32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 το γρασιδι που εχει το demo τουλαχιστον ειναι αισχος
TH_boy_20 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 φτου!, παλι θα περιμενουμε το superpatch για να βελτιωθει!!
Maverick_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Εγκατέστησα το demo αλλά όταν πάω να το τρέξω μου λέει "d3dx9_30.dll was not found...κλπ" .. Τι διάολο φταίει....Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα....
Finn Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Ψάξε το dll στο google,πέτα στο system32 και είσαι έτοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.