Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 7 (2008)

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
L2 + L1 + R1 ;)

Τhx! Τσίμπισα 2 κίτρινες σε χρόνο dt.

Α! Απόρία! Μοντέλο για τις σέντρες είχαν τον Βύντρα; Μία ρε παιδιά να πάει σε όλο το ματς κανονικά κι όχι 5 μέτρα μετά το 2ο δοκάρι και τι στον κόσμο!

• Απαντ. 801
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο γινεται και στο προηγουμενο Pro με το θεατρο;

Αν πατησεις σουτ και μετα προωθημενη, γινεται πιο δυνατο;

Υπαρχει τροπος για να πλασαρεις τον τερματοφυλακα ή γινεται αναλογα με τα στατιστικα του καθε παικτη;

Δοκιμαστε σεντρα απο κορνερ και r2. Κανει τεχνικη σεντρα οπως και με τα σουτ. :D

Δημοσ.
Πως βάζουμε το spacebar ρε σεις; Το κόλπο με το πατημένο left mouse button στα settings του Controller δεν λειτουργεί

Έλα ρε γαμώτο! Μας δουλεύει κανονικά η KONAMI;! Ελπίζω να διορθωθεί στην τελική έκδοση. Αλλά που να πάρει ο διάολος, πόσο δύσκολο είναι πια να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα; Και άντε πέρυσι διορθώνονταν, φέτος τι έκαναν; Διορθώσαν το bug της βλακείας τους για να την κάνουν βλακειότερη;! Ουφ αν ισχύει...

Δημοσ.

Το PES2008 συνεχίζει να έχει τις γνωστές π@παριές των παλιών PES. Χέρια περνάνε μέσα από σώματα, παίκτες ρίχνουν ζεμπεκιές και αρκετές φορές γίνονται cancel οι εντόλες σας. Επειδή δεν μου αρέσει να τα περιγράφω μόνο, ορίστε ένα super duper video με την π@παριά σε όλο της το μεγαλείο.

http://rapidshare.com/files/58306914/PES2008.avi.html

Εγώ έχω την Βραζιλία και μόλις βλέπω την μπάλα, αλλάζω παίκτη (στον ντολμά τον Gilberto), πάω πάνω στην μπάλα και πατάω το κουμπί του κλεψίματος. Αμ δεεεε. Κατεβάστε να δείτε τι έγινε. Στα @@ του με έγραψε ο παίκτης που έλεγχα. Παρατηρήστε και τον βηματισμό του που είναι προβληματικός στην αρχή. ΑΑΑΑ ΡΕ KONAMI. Για τα μπάζα λέμε. Να σου κάνει κάτι τέτοιο στην άμυνα και να φας goal. Το σπας μετά ή δεν το σπας;

Δημοσ.

εχω cel2,8 1gb ram kai 6600gt agp

στο high λεει δεν υποστηριζεται απο την καρτα μου

μπορω να παρω μια αλλη agp για καλυτερα αποτελεσματα?

Δημοσ.

πολυ ακριβες τις βλεπω

για την αξια του υπολοιπου συστηματος

ελεγα μηπως με 80-100ε εκανα τη δουλεια μου για κανα 6μηνο

πχ 7300 GT 256 MB 93,00 ?

X2400 Pro 512MB 65,00 ?

Δημοσ.
Το PES2008 συνεχίζει να έχει τις γνωστές π@παριές των παλιών PES. Χέρια περνάνε μέσα από σώματα, παίκτες ρίχνουν ζεμπεκιές και αρκετές φορές γίνονται cancel οι εντόλες σας. Επειδή δεν μου αρέσει να τα περιγράφω μόνο, ορίστε ένα super duper video με την π@παριά σε όλο της το μεγαλείο.

http://rapidshare.com/files/58306914/PES2008.avi.html

Εγώ έχω την Βραζιλία και μόλις βλέπω την μπάλα, αλλάζω παίκτη (στον ντολμά τον Gilberto), πάω πάνω στην μπάλα και πατάω το κουμπί του κλεψίματος. Αμ δεεεε. Κατεβάστε να δείτε τι έγινε. Στα @@ του με έγραψε ο παίκτης που έλεγχα. Παρατηρήστε και τον βηματισμό του που είναι προβληματικός στην αρχή. ΑΑΑΑ ΡΕ KONAMI. Για τα μπάζα λέμε. Να σου κάνει κάτι τέτοιο στην άμυνα και να φας goal. Το σπας μετά ή δεν το σπας;

Εμένα μου φαίνεται ότι έφαγες τρίπλα :mrgreen::-D:), και ότι πατούσες λάθος κουμπί :-D:-D. Αnyway ενοχλητικό αν όντως συμβαίνει.

Στις 3 ώρες που έπαιξα δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Μωρέ την κατάλαβα την τρίπλα του, γι' αυτό πήγα το μουσκάρι μου προς την μπάλα μετά την τρίπλα. Αλλά αυτός μαμιέται να πούμε. Ούτε καν το ποδαράκι δεν έβαλε. Άχρηστο το Χ (κλέψιμο) αν δεν βγάζει το ποδαράκι λέμε :P :p

Δημοσ.

παιδια άσχετο με τα παραπανω αλλά προσπάθω να κάνω installation εχω 6gb free και μου βγάζει error not enough space!! τι παίζει? κάπου διάβασα οτι χρειάζεται 3.5 Gb ελευθερα στο partition του λειτουργικου. κουφο μου ακούγεται. έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.
εχω cel2,8 1gb ram kai 6600gt agp

στο high λεει δεν υποστηριζεται απο την καρτα μου

μπορω να παρω μια αλλη agp για καλυτερα αποτελεσματα?

Με τα λεφτά που αναφέρεις σε επόμενο ποστ σου, εγώ θα πρότεινα αυτή.

Μεγάλη διαφορά δεν πρόκειται να δεις, αλλά όσο να΄ναι... εγώ με 7600gs παίζω το παιχνίδι σε full ανάλυση χωρίς πρόβλημα (με p4 3.2GHz, 1Gb 400MHz ram)... Για agp δεν αξίζει να δώσεις πλέον λεφτά, μόνο για προσωρινές λύσεις σαν αυτή...

ΥΓ: αν σου λέει κάτι, αντίστοιχα στο pes6, το παιχνίδι έπαιζε σε 1280χ1024, high detail, lod mixer με ρυθμίσεις 1,1,1,2,2 και HD kits χωρίς κανένα πρόβλημα. Και προφανώς η gs που έχω είναι χειρότερη από τη gt που σου έδειξα... ;)

Δημοσ.

ok ευχαριστω

μαλλον προς τα εκει θα παω αν δεν το πεταξω ολο μαζι

στο pes6 παντως με την 6600 πηγαινει μια χαρα ολα στο full

Δημοσ.
παιδια άσχετο με τα παραπανω αλλά προσπάθω να κάνω installation εχω 6gb free και μου βγάζει error not enough space!! τι παίζει? κάπου διάβασα οτι χρειάζεται 3.5 Gb ελευθερα στο partition του λειτουργικου. κουφο μου ακούγεται. έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα?

Και μένα μου το έβγαζε συνέχεια! Κάπου στα 6.5 νομίζω ότι σταμάτησε (βέβαια μετά την εγκατάσταση έχω 5.8 ελεύθερα, αλλά τέλος πάντων). Για κάνε άλλη μια θυσία και φτάσε στα 7 περίπου.

στο pes6 παντως με την 6600 πηγαινει μια χαρα ολα στο full

Εμένα μου τρέχει και το pes2008 με την 6600gt agp. Στην αρχή είχα medium και ανοιχτό το frame skipping αλλά επειδή ζαλιζόμουν, το έβαλα low και χωρίς το frame skipping (τι είναι αυτό; ). 800χ600 και επεξεργαστής 2200+ AMD, μνήμη 2GB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...